vag21 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 ψαχνω για κινητο για συγγενικο μου προσωπο,που δεν ειχε μεχρι στιγμης εμπειρια με smartphone,θελει οθονη απο 5'' και κατω,με οσο πιο ευκολο μενου γινεται,αν εχει και καποια σχετικα καλη αυτονομια θα ηταν ευπροσδεκτο,σκεφτεται για το samsung j2 core,θα βοηθαγε οποια αλλη προταση.
Kostas93 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 αν θέλει οθόνη 5 και κατω ας δει το redmi 5a που παίζει στα 79 ευρώ σημερα, plaisio και vodafone. 1
vag21 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 14 ώρες πριν, Kostas93 είπε 14 ώρες πριν, Kostas93 είπε αν θέλει οθόνη 5 και κατω ας δει το redmi 5a που παίζει στα 79 ευρώ σημερα, plaisio και vodafone. ωραια προταση η παραπανω,κατι αλλο?εγω σκεφτομουν αν εκανε ενα συμβιβασμο στο μεγεθος της οθονης,θα ηταν μια καλη προταση και το hawei y5.
Kostas93 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 αν δεν τον πειραζει η οθονη εχει περισσοτερες επιλογες ναι. Ρωτησε τον αν ειναι για να δουμε αν εχει νοημα να κοιταμε πιο μεγαλες οθονες 1
vag21 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 παιδια για καντε και καμια προταση για οθονη μεχρι 5,5''.κύριο χαρακτηριστικο η ευκολια στην χρηση.
ad276 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) MΙα καλη προταση ειναι και το y5 αλλα μην περιμενεις πολλα απο επιδοσεις ειδικα οταν ζητας πολλα απο ενα κινητο.Εχει και την αξιοπιστια της huawei.Διαφορετικα το redmi 5a ασυζτητι. Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2018 από ad276 1
vag21 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 παιζει μεσα απο μια προσφορα στα 90 ευρω και το j3 2017 samsung.
ad276 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) antutu score samsung j3.......24000 redmi 5a........32000 Υπαρχει και το nokia 3 εκει στα 100 ευρω (antutu 26500) αλλα και παλι θα προτεινα redmi 5a. Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2018 από ad276 1 1
Pseudonumo Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) redmi 5 2/16 (προσοχή, όχι 5a) στα 99 ευρώ Κωτσόβολο. 5.7 οθόνη αλλά πολύ μαζεμένο λόγω σχετικά μικρών bezels και αναλογίας 18:9. Σκεψου το 5.5 ιντσών κινητό μου είναι μεγαλύτερο σε μήκος και πλάτος! Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2018 από Pseudonumo 1
SeNNinhA Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δωσε +10€ και παρε το κατα πολυ καλυτερο Redmi 6 (antutu score 76.000) με 3/32gb μνημη μαλιστα. Θα μεινει για πολυ περισσοτερα χρονια μαχιμο. Κριμα για 10€ να πας σε πολυ entry level συσκευες που σε λιγο θα αγκομαχουν. Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2018 από SeNNinhA 1
ad276 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, SeNNinhA είπε Δωσε +10€ και παρε το κατα πολυ καλυτερο Redmi 6 (antutu score 76.000) με 2/32gb μνημη μαλιστα. Θα μεινει για πολυ περισσοτερα χρονια μαχιμο. Κριμα για 10€ να πας σε πολυ entry level συσκευες που σε λιγο θα αγκομαχουν. Συμφωνω.....αν δεν τον νοιαζουν οι παραπανω ιντσες. Αλλα θα διαφωνησω στο δευτερο σκελος οτι τα 2αρια αγκομαχουν μετα την παροδο χρονου,τουλαχιστον σε αυτους που κανουν ελαφρια χρηση.Πιστεψε με εγω και η γυναικα μου εχουμε τετοια κινητα αρκετο καιρο και δεν εχουμε κανενα προβλημα ουτε κολληματα,ουτε προβλημα στην φορτωση των ελαχιστων εφαρμογων που εχουμε. Αλλα αν ειναι για 10€ ευρω πας σε κατι ανωτερο.😀 Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2018 από ad276 1
SeNNinhA Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, ad276 είπε Συμφωνω.....αν δεν τον νοιαζουν οι παραπανω ιντσες. Αλλα θα διαφωνησω στο δευτερο σκελος οτι τα 2αρια αγκομαχουν μετα την παροδο χρονου,τουλαχιστον σε αυτους που κανουν ελαφρια χρηση.Πιστεψε με εγω και η γυναικα μου εχουμε τετοια κινητα αρκετο καιρο και δεν εχουμε κανενα προβλημα ουτε κολληματα,ουτε προβλημα στην φορτωση των ελαχιστων εφαρμογων που εχουμε. Αλλα αν ειναι για 10€ ευρω πας σε κατι ανωτερο.😀 Δεν εννοω οτι εχουν προβλημα σημερα. Μελλοντικα ομως θα αντιμετωπισουν. Γιατι; Διοτι οι προγραμματιστες προσπαθουν να εκμεταλευτουν πληρως τα νεα ανωτερα specs των κινητων και οι εφαρμογες βαραινουν. Οι ιδιες εφαρμογες που ετρεχες πριν μετα τις μελλοντικες αναβαθμισεις τους θα αρχισουν σιγα σιγα να κολλανε. Δεν ειναι κατι καινουργιο. Συμβαινει καθε φορα σε καθε λειτουργικο σε καθε εφαρμογη. Οποτε ή επιλεγεις να μεινεις με την παλαιοτερη εκδοση της εφαρμογης η οποια ομως θα αρχισει να γινεται ασυμβατη και αυτη με τα νεα δεδομενα ή θα αναβαθμισεις σε μια πιο βαρια εφαρμογη (ειτε σου ειναι χρησιμο κατι τετοιο ειτε οχι). Οποτε σαφεστατα ως πιο future proof δεν προτείνω 2gb μνημη οταν υπαρχει επιλογη για περισσοτερη.
Pseudonumo Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Συμφωνώ και εγώ με το Redmi 6, είναι βέβαια κάπου 20 ευρώ παραπάνω με τα μεταφορικά. Στα 100 ευρώ είναι διαφορά τα +20. Το γράφω ορμώμενος από πρόσφατο γεγονός, όταν με ρώτησε κάποιος φίλος για συσκευή στα 100. Του πρότεινα το m6 note που έβγαινε 125 τότε σε black friday και δεν ήθελε να τα δώσει, και λόγω εγγύησης σκρουτζομάγαζου που το στέλνει Κίνα και λόγω έλλειψης χρόνου να τρέχει να το πάρει ή να πληρώσει και άλλα μεταφορικά. Σε αντίθεση, η επιλογή του redmi 5 από κωτσόβολο του φάνηκε καλή, με όλα τα θετικά του να αγοράζεις από μεγάλη αλυσίδα και την εγγύηση στην Ελλάδα. Γούστα 😋. Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2018 από Pseudonumo
ad276 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 55 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε Δεν εννοω οτι εχουν προβλημα σημερα. Μελλοντικα ομως θα αντιμετωπισουν. Γιατι; Διοτι οι προγραμματιστες προσπαθουν να εκμεταλευτουν πληρως τα νεα ανωτερα specs των κινητων και οι εφαρμογες βαραινουν. Οι ιδιες εφαρμογες που ετρεχες πριν μετα τις μελλοντικες αναβαθμισεις τους θα αρχισουν σιγα σιγα να κολλανε. Δεν ειναι κατι καινουργιο. Συμβαινει καθε φορα σε καθε λειτουργικο σε καθε εφαρμογη. Οποτε ή επιλεγεις να μεινεις με την παλαιοτερη εκδοση της εφαρμογης η οποια ομως θα αρχισει να γινεται ασυμβατη και αυτη με τα νεα δεδομενα ή θα αναβαθμισεις σε μια πιο βαρια εφαρμογη (ειτε σου ειναι χρησιμο κατι τετοιο ειτε οχι). Οποτε σαφεστατα ως πιο future proof δεν προτείνω 2gb μνημη οταν υπαρχει επιλογη για περισσοτερη. Σωστα τα λες αλλα ο περισσοτερος κοσμος αλλαζει κινητο περιπου ανα δυο χρονια οποτε δεν νομιζω οτι αποτελει τροχοπεδη η επιλογη ενος κινητου 2/16 ειδικα οταν γινεται ελαφρια χρηση.Προσωπικα δεν το εχω μετανιωσει που εχω παρει τετοιο τηλεφωνο αλλα βεβαιως βλεπω οτι οταν κανω αναβαθμισεις στις εφαρμογες μου γινονται πιο βαριες αλλα επειδη εχω λιγες εφαρμογες δεν αγκομαχαει γιατι εχω αρκετη μηνμη ακομη κενη. Οταν εχεις πολλες απαιτησεις σαφως και ξεχνας τα 2/16 .Και φυσικα αυτο σκοπευω να κανω οταν τα φτυσει το δικο μου.😀
SeNNinhA Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 57 λεπτά πριν, Pseudonumo είπε Συμφωνώ και εγώ με το Redmi 6, είναι βέβαια κάπου 20 ευρώ παραπάνω με τα μεταφορικά. Στα 100 ευρώ είναι διαφορά τα +20. Το γράφω ορμώμενος από πρόσφατο γεγονός, όταν με ρώτησε κάποιος φίλος για συσκευή στα 100. Του πρότεινα το m6 note που έβγαινε 125 τότε σε black friday και δεν ήθελε να τα δώσει, και λόγω εγγύησης σκρουτζομάγαζου που το στέλνει Κίνα και λόγω έλλειψης χρόνου να τρέχει να το πάρει ή να πληρώσει και άλλα μεταφορικά. Σε αντίθεση, η επιλογή του redmi 5 από κωτσόβολο του φάνηκε καλή, με όλα τα θετικά του να αγοράζεις από μεγάλη αλυσίδα και την εγγύηση στην Ελλάδα. Γούστα 😋. Απο τα αλλα που αναφερθηκαν εννοειται το Redmi 5 ειναι καλυτερο. Μια αλλη πολυ καλυτερη επιλογη στα μολις 88€ (με priority mail για αποφυγη τελωνειου) ειναι η παρακατω https://m.banggood.com/LeEco-LeTV-Le-2-X526-5_5-Inch-3GB-RAM-32GB-ROM-MSM8976-Snapdragon-652-1_8GHz-Octa-Core-4G-Smartphone-p-1273817.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα