majnun Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Μήπως πλήρωσες με πιστωτική και πιστώθηκαν άμεσα ; Πήρες τη C8 για τα 160.000 γέλοουζ;
Zus Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 42 λεπτά πριν, majnun είπε Μήπως πλήρωσες με πιστωτική και πιστώθηκαν άμεσα ; Πήρες τη C8 για τα 160.000 γέλοουζ; Πλήρωσα με χρεωστική σε ταμείο και πήρα την C8 για 160.000 Yellows. 159.800 για την ακρίβεια και είχα και κάβα άλλα 1.000 από προηγούμενες αγορές.
Sadako Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Κι εγώ για αγορά αμέσως από το ταμείο λέω, απλά σήμερα Σάββατο φοβάμαι μην δεν γίνει η εκκαθάριση άμεσα και χαθεί η επιστροφή 20%. Μέχρι σήμερα είναι εξάλλου.
mitsel Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μίλησα με 3 διαφορετικούς υπαλλήλους του Public σήμερα. 3 διαφορετικές απαντήσεις. Το συμπέρασμα είναι οτι κι αυτοί δεν το ξέρουν το θέμα και οι απαντήσεις τους δεν είναι σίγουρες και αξιόπιστες. Το μόνο σίγουρο είναι ότι υπάρχει το δικαίωμα υπαναχώρησης. Οπότε Δευτέρα βλέπω να πάμε για ακύρωση. Μόλις με πήρανε τηλ. και μου είπανε οτι τα yellows θα μπούνε κανονικά... . Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2018 από mitsel
mitsel Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Ενημέρωση αγορά 22/11 με χρεωστική, σήμερα μου πιστώθηκαν όλα τα yellows κανονικά . Μπράβο στην τηλεφωνική υποστήριξη των Public που παρόλο δεν γνώριζαν το θέμα λεπτομερώς, ρώτησαν ενημερώθηκαν και ενημέρωσαν και εμένα τηλεφωνικά όλοι τους για να μην υπάρχει αμφιβολία και σκοτεινά σημεία. Άψογοι. 👏
_^ThEo^_ Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 21 ώρες πριν, mitsel είπε Ενημέρωση αγορά 22/11 με χρεωστική, σήμερα μου πιστώθηκαν όλα τα yellows κανονικά . Μπράβο στην τηλεφωνική υποστήριξη των Public που παρόλο δεν γνώριζαν το θέμα λεπτομερώς, ρώτησαν ενημερώθηκαν και ενημέρωσαν και εμένα τηλεφωνικά όλοι τους για να μην υπάρχει αμφιβολία και σκοτεινά σημεία. Άψογοι. 👏 Και εμενα μπηκαν κανονικά. Παρέλαβες; Την εγγυηση την 5ετή την δίνουν σε αλλο χαρτί ή στην απόδειξη;
manoskost Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, _^ThEo^_ είπε Και εμενα μπηκαν κανονικά. Παρέλαβες; Την εγγυηση την 5ετή την δίνουν σε αλλο χαρτί ή στην απόδειξη; στην αποδειξη γραφετε, αλλα αν θελεις ζητας να σου κανουν και μια εκτυπωση του τι περιλαμβανει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα