mitsel Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Μήπως ξέρει κανείς πόσα yellows θα πρέπει να μας πιστωθούν για την αγορά της Β8;
mitsel Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Εννοώ πόσα σε αριθμό. 20.000, 30.000; Πόσα yellows θα δούμε στην κάρτα;
Rockavlon Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Να φανταστω Tο 20% σε yellows το παιρνεις ακομα και αν βαλεις δοσεις? Αν και τωρα που ψηθηκα να την παρω δεν βλεπω να γινεται εκκαθάριση μεσα στο χρονο της προσφορας.
neo_geo13 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 20 λεπτά πριν, mitsel είπε Μήπως ξέρει κανείς πόσα yellows θα πρέπει να μας πιστωθούν για την αγορά της Β8; Για την Β8 υπολόγιζε περίπου 130.000 yellows.
jazzl2 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Κύριοι μια ερώτηση, όχι για την συγκεκριμένη αλλά σε κατάστημα ηλεκτρονικών το οποίο υποστηρίζει και online αγορές βρήκα για κάποια λεπτά τιμή τηλεόρασης πιο κάτω από το μισό της κανονικής. Έκανα αγορά τραβήχτηκαν τα χρήματα μου ήρθε email κατάσταση παραγγελίας ΟΛΟΚΛΗΡΏΘΗΚΕ. Μετά από κάποια λεπτά με refresh η τιμή πίσω στην κανονική. Τι γίνεται έτσι περιπτώσεις θα πάρω την τηλεόραση κανονικά? Η θα μου ρίξουν άκυρο
Zus Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Rockavlon είπε Να φανταστω Tο 20% σε yellows το παιρνεις ακομα και αν βαλεις δοσεις? Αν και τωρα που ψηθηκα να την παρω δεν βλεπω να γινεται εκκαθάριση μεσα στο χρονο της προσφορας. Αν πας από κατάστημα και πληρώσει επιτόπου, έχω την αίσθηση ότι γίνεται άμεσα η εκκαθάριση. Εγώ την πάτησα αλλιώς. Πήγα και πλήρωσα με την AB της Πειραιώς δίχως να γνωρίζω ότι δεν συμμετέχει η συγκεκριμένη κάρτα στο πρόγραμμα και τώρα τρέχω να ακυρώσω τη συναλλαγή για να την ξαναπεράσω με άλλη κάρτα... Το τρέξιμο που έχω ρίξει για αυτή την τηλεόραση δεν το έχω ρίξει ούτε για γκόμενα... PS Ακύρωσα τη συναλλαγή, μου την ξαναπέρασαν με σωστή κάρτα και πήρα περίπου 160.000 Yellows για την C8. Thank God. Εντυπώσεις από την tv αύριο! Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2018 από Zus
_^ThEo^_ Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 25 λεπτά πριν, Zus είπε Αν πας από κατάστημα και πληρώσει επιτόπου, έχω την αίσθηση ότι γίνεται άμεσα η εκκαθάριση. Εγώ την πάτησα αλλιώς. Πήγα και πλήρωσα με την AB της Πειραιώς δίχως να γνωρίζω ότι δεν συμμετέχει η συγκεκριμένη κάρτα στο πρόγραμμα και τώρα τρέχω να ακυρώσω τη συναλλαγή για να την ξαναπεράσω με άλλη κάρτα... Το τρέξιμο που έχω ρίξει για αυτή την τηλεόραση δεν το έχω ρίξει ούτε για γκόμενα... PS Ακύρωσα τη συναλλαγή, μου την ξαναπέρασαν με σωστή κάρτα και πήρα περίπου 160.000 Yellows για την C8. Thank God. Εντυπώσεις από την tv αύριο! Φιλε πληρωσες σε κατάστημα και πιστώθηκαν οι πόντοι αμέσως; Ή online στο public.gr?
majnun Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Εγώ πιστώθηκαν μόνο 6.500 yellows. Τι πρέπει να κάνω ;
Zus Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 16 λεπτά πριν, _^ThEo^_ είπε Φιλε πληρωσες σε κατάστημα και πιστώθηκαν οι πόντοι αμέσως; Ή online στο public.gr? Πλήρωσα σε κατάστημα και πάνω στην απόδειξη γράφει 16.000 Yellows. Το online το απέφυγα για να μην καθυστερήσει η εκκαθάριση. Θα πρότεινα να επικοινωνήσεις αύριο μαζί τους και να πας σε κάποιο κατάστημα να πληρώσεις και ας σου την φέρουν από εβδομάδα την τηλεόραση! 14 λεπτά πριν, majnun είπε Εγώ πιστώθηκαν μόνο 6.500 yellows. Τι πρέπει να κάνω ; Να πάρεις τηλέφωνο την Πειραιώς!
majnun Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Zus είπε Πλήρωσα σε κατάστημα και πάνω στην απόδειξη γράφει 16.000 Yellows. Το online το απέφυγα για να μην καθυστερήσει η εκκαθάριση. Θα πρότεινα να επικοινωνήσεις αύριο μαζί τους και να πας σε κάποιο κατάστημα να πληρώσεις και ας σου την φέρουν από εβδομάδα την τηλεόραση! Να πάρεις τηλέφωνο την Πειραιώς! Περίεργο γιατί η αγορά έγινε στο μαγαζί και όχι ηλεκτρονικά !
neo_geo13 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, Zus είπε Πλήρωσα σε κατάστημα και πάνω στην απόδειξη γράφει 16.000 Yellows. 16.000 ή 160.000?
Zus Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 8 λεπτά πριν, neo_geo13 είπε 16.000 ή 160.000? 160.000 sorry!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα