Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Maximosb είπε

Καλημέρα την έκανα, χθες τα yellows πιστώθηκαν αμέσως. 

Καλημέρα. Έκανες την αγορά από το public.gr με χρεωστική Πειραιώς και πιστώθηκαν αμέσως; Εγώ έκανα την αγορά προχτές το πρωί και ακόμα δεν έχει γίνει εκκαθάριση της συναλλαγης στην τράπεζα και δεν έχω πάρει ούτε ένα πόντο.

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, _^ThEo^_ είπε

Καλημέρα. Έκανες την αγορά από το public.gr με χρεωστική Πειραιώς και πιστώθηκαν αμέσως; Εγώ έκανα την αγορά προχτές το πρωί και ακόμα δεν έχει γίνει εκκαθάριση της συναλλαγης στην τράπεζα και δεν έχω πάρει ούτε ένα πόντο.

Πάρε τηλέφωνο στην τράπεζα, γιατί αν δεν γίνει η εκκαθάριση μέχρι τη λήξη του προγράμματος, χάνεις τους πόντους...

Με χρεωστική ή με πιστωτική πλήρωσες?

Επεξ/σία από Zus
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Zus είπε

Πάρε τηλέφωνο στην τράπεζα, γιατί αν δεν γίνει η εκκαθάριση μέχρι τη λήξη του προγράμματος, χάνεις τους πόντους...

Με χρεωστική ή με πιστωτική πλήρωσες?

Με χρεωστική.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, _^ThEo^_ είπε

Η τηλεοραση καλη?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dapos είπε

Παιδιά την πηρα πριν την έκπτωση, είναι πολυ καλη, συνιστώ ανεπιφύλακτα! 

Την C8 ή την B8?

Δημοσ.

Πήρα την τράπεζα και μου είπαν πως ευθύνεται το public. Πηρα το public και μου είπαν το προώθησαν στο αρμόδιο τμήμα. Αν δεν μου βάλουν τους πόντους, θα κάνω υπαναχώρηση, που έχω δικαίωμα, μέσα σε 14 μέρες.

Δημοσ.

Επιβεβαιώνω κι εγώ η τράπεζα μου είπε είναι θέμα του Public. Εάν δεν γίνει σήμερα εκκαθάριση δε θα πιστωθούν τα yellows.

Μίλησα και με το κατάστημα και μου είπαν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα, τα yellows θα πιστωθούν κανονικά. Θα δείξει...

Δημοσ.

Τελικά μου είχαν στείλει email πριν 2 μέρες, επειδή πρώτη φορά εκανα αγορά απο public να στείλω φωτοτυπία ταυτότητας και κάρτας. Αλλά το email είχε πάει στα spam. Οπότε, τα έστειλα τώρα και περιμένω.

Δημοσ.

Best gaming tv Q7Fn 2018 k Q9Fn 15ms για gaming  freecing mode vvr mode κ εικονα φοβερη χρώματα η quantom dot τεχνολογία στα υψη.τωρα οποιος παρει oled burnin θα πάθει αν δεν την προσέξει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
44 λεπτά πριν, Heman.gr είπε

Best gaming tv Q7Fn 2018 k Q9Fn 15ms για gaming  freecing mode vvr mode κ εικονα φοβερη χρώματα η quantom dot τεχνολογία στα υψη.τωρα οποιος παρει oled burnin θα πάθει αν δεν την προσέξει.

βλεπεις και εμεις που πηραμε samsung 3 πανελ μας αλλαξανε, εικονα δεν ειχαμε,  και στο τελος πηραμε πιστωτικο, καλυτερα λοιπον να βλεπουμε εικονα και ας παθουμε burnin. αν και φοβαμε οτι πιο ευκολα μπορει να χαλασει μια samsung παρα μια oled αν την προσεχεις.

Επεξ/σία από manoskost
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Zus είπε

Την C8 ή την B8?

Την B8. Την είχε ξεχωρίσει και το eurogamer σε σχετικό άρθρο για τη ποιότητα της 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, dapos είπε

Την B8. Την είχε ξεχωρίσει και το eurogamer σε σχετικό άρθρο για τη ποιότητα της 

Τώρα είναι αργά! Πήρα την C8. Πήγα στο Mall και σήκωσα ένα τελευταίο κομμάτι που υπήρχε. Μου βγήκα η πιστη να την κουβαλήσω  μέχρι το αυτοκίνητο, αλλά τέτοια βάρη τα αντέχω!

Θεωρώ ότι ο επεξεργαστής θα δώσει διάρκεια ζωής στην τηλεόραση και η αληθεια ειναι ότι σε όλα τα reviews αναφέρουν ότι δινει και καλύτερη εικόνα!

Μόλις σχολάσω απο δουλειά θα πάω να τη στήσω!

• Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Zus είπε

Τώρα είναι αργά! Πήρα την C8. Πήγα στο Mall και σήκωσα ένα τελευταίο κομμάτι που υπήρχε. Μου βγήκα η πιστη να την κουβαλήσω  μέχρι το αυτοκίνητο, αλλά τέτοια βάρη τα αντέχω!

Θεωρώ ότι ο επεξεργαστής θα δώσει διάρκεια ζωής στην τηλεόραση και η αληθεια ειναι ότι σε όλα τα reviews αναφέρουν ότι δινει και καλύτερη εικόνα!

Μόλις σχολάσω απο δουλειά θα πάω να τη στήσω!

Καλορίζικη Φίλε! Ειναι εξαιρετική! 

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...