Προς το περιεχόμενο

Το ghost 2003 δεν παιρνει backup σε dvdrw

karib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ηθελα να παίρνω τακτικα backup με το Norton Ghost σε dvd-rw.

Δυστυχώς όμως, παρά το ότι το nero μου γράφει κανονικά σε tdk dvd-rw , το ghost δεν μπόρεσε.

Πως ειναι δυνατον το ενα προγραμμα να γράφει τα tdk και το άλλο να μη γραφει? Τη στιγμη μαλιστα που το ghost 2003 έχει κανονική επιλογή για dvd/cd rw?

Νομιζα μιλαμε για πιθανες ασυμβατοτητες των drives με συγκεκριμένα media-δισκακια εταιριών. Τωρα βρηκαμε και ασυμβατοτητες μεταξυ των προγραμματων που γραφουν dvd?

Τι φταίει, τι μπορω να κανω?

Δημοσ.

Δεν το ειχα σκεφτει αυτο, εγγραφή σε δίσκο.

Πως επιλεγω στο nero, bootable dvd?

Ειναι κανεις εδω να μας πει για κατευθειαν εγγραφή σε dvdrw απο το ghost?

Δημοσ.
Δεν το ειχα σκεφτει αυτο' date=' εγγραφή σε δίσκο.

Πως επιλεγω στο nero, bootable dvd?

[/quote']

Δινει οδηγιες ο FELIX εδω:

http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=375073&highlight=laptop

Για κανε μια δοκιμη.Θα ειναι και πιο γρηγορο απο κατ ευθειαν εγγραφη νομιζω. :D :D :D

Δημοσ.

Aν το γράψω το ghost image στο σκληρό, και μετά το γράψω με το nero σε dvd-rw, είμαι ok?

Τι λέτε?

Το κρίσιμο ερώτημα είναι: έχει το ghost πρόβλημα να γράψει σε dvdrw ή και να διαβάσει ακόμη?

Νομίζω μόνο να γράφει. Γιατί το drive μου γράφει κανονικά τα tdk dvdrw. Οπότε ποιος ο λόγος να μην τα δει έπειτα το ghost?

Tι λέτε κι εσείς? Να γράψω το ghost image στο σκληρό και μετά με το nero σε dvdrw ή λέτε όταν πάει να διαβάσει το ghost το image να έχει πρόλημα και να αρνείται?

Δημοσ.

Δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα με το διάβασμα του dvd, αλλά να προσέξεις τα εξής:

Το όνομα του image να μην είναι πάνω από 8 γράμματα, η εγγραφή στο Nero να γίνει με τις σωστές ρυθμίσεις για dos (να μη γράφει δηλ. This dvd might be unreadable under windows 3.1 / dos... στην καρτέλα iso του new compilation) και τέλος, αφού το γράψεις, να κάνεις επανεκκίνηση σε dos και να δοκιμάσεις αν διαβάζεται το dvd.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σκεφτομαι να γραψω Image στο σκληρο και μετά με το Nero να το γραψω στο dvdrw. (χειροκινητα πραγματα δηλαδη).

Εχει δοκιμάσει να κάνει κανείς restore από Image αποθηκευμένο σε dvd-rw? Υπήρξε πρόβλημα ή έγινε η ανάκτηση κανονικά?

Δημοσ.

Εχει δοκιμάσει να κάνει κανείς restore από Image αποθηκευμένο σε dvd-rw? Υπήρξε πρόβλημα ή έγινε η ανάκτηση κανονικά?

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ειπα κι εγώ να πάρω ένα image του c μου στο δίσκο (ανοησια) και μετά να το γράψω με nero σε dvdrw.

Ομως όπως ήδη καταλαβατε δεν γίνεται, απο την άποψη οτι δεν μπορεις να γραψεις Image στον ίδο τον δίσκο που παίρνεις image.

Δεν έχω 2ο σκληρό.

Θέλω ολα τα περιεχόμενα του pc-σκληρού σε ghost backup.

Παρόλα αυτά δεν θα με πείραζε να αφήσω εκτός backup για να κάνει και το ghost τη δουλειά του.

Γίνεται αυτό? Μπορώ να επιλέξω για backup όλο τον σκληρό εκτός από ένα directory?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...