termitiss Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Το βρίσκω στα 35,60€ ,απ όσο έχω δει είναι σε ιστορικό χαμηλό. Σκρουτζ έχει 55+ https://www.gearbest.com/mice-keyboards/pp_009545248145.html?wid=1433363
JoannisV Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Πάνω από 23€ = τελωνείο, εκτός αν υπάρχει τρόπος αποστολής που να το αποφεύγει. (Δεν ξέρω γιατί έχω σταματήσει να κοιτάω από gearbest λόγω αναξιοπιστίας που υπήρχε, ίσως να έχουν αλλάξει τα πράγματα)
naruto14 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Μήπως το ξεφτυλίζουμε λίγο να κοιτάμε Xiaomi παντού? Μια χαρά επιλογές υπάρχουν για gaming mice από γνωστούς και χρόνια στο χώρο κατασκευαστές. Και σε καλές τιμές σε BF. 5 1
JoannisV Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, naruto14 είπε Μήπως το ξεφτυλίζουμε λίγο να κοιτάμε Xiaomi παντού? Μια χαρά επιλογές υπάρχουν για gaming mice από γνωστούς και χρόνια στο χώρο κατασκευαστές. Και σε καλές τιμές σε BF. Εγώ μόλις πήρα στα χέρια μου το logitech g102 της άλλη προσφοράς. Για 15ε, RGB και logitech είναι θεϊκό.
termitiss Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, JoannisV είπε Πάνω από 23€ = τελωνείο, εκτός αν υπάρχει τρόπος αποστολής που να το αποφεύγει. (Δεν ξέρω γιατί έχω σταματήσει να κοιτάω από gearbest λόγω αναξιοπιστίας που υπήρχε, ίσως να έχουν αλλάξει τα πράγματα) έχουν αλλάξει. Belgium registered η eu priority line μια χαρά είναι 1 1
barman_ Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Και γω αυτό πιστεύω.. Τηη έχουμε θεοποιήσει την εταιρεία... 40 ευρώ με μεταφορικά πάει πολύ.. Έχει δοκιμαστεί ? Πρώτη φορά το βλέπω
stelios18120 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, termitiss είπε έχουν αλλάξει. Belgium registered η eu priority line μια χαρά είναι Ναι γ αυτό ήρθε του άλλου παιδιού σε αντίστοιχο τοπικ να πληρώσει τελωνείο Είχε βάλει belgium και πέρασε τελωνείο... 😕 Αναξιόπιστοι 100% 1
termitiss Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, barman_ είπε Και γω αυτό πιστεύω.. Τηη έχουμε θεοποιήσει την εταιρεία... 40 ευρώ με μεταφορικά πάει πολύ.. Έχει δοκιμαστεί ? Πρώτη φορά το βλέπω Αυτό είναι άλλο καπέλο. Σαν προσφορά με διαφορά 20+ € από Ελλάδα είναι προσφορά Μόλις τώρα, stelios18120 είπε Ναι γ αυτό ήρθε του άλλου παιδιού σε αντίστοιχο τοπικ να πληρώσει τελωνείο Είχε βάλει belgium και πέρασε τελωνείο... 😕 Αναξιόπιστοι 100% Αν έβαλε unregistered αντί για registered ή Swedish λογικό
Μακιαβέλλι Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, stelios18120 είπε Ναι γ αυτό ήρθε του άλλου παιδιού σε αντίστοιχο τοπικ να πληρώσει τελωνείο Είχε βάλει belgium και πέρασε τελωνείο... 😕 Αναξιόπιστοι 100% Αυτά έχουν οι αγορές από Κίνα. Αν το κυνηγήσει σωστά θα τα πάρει πίσω. Έγινε και θα ξαναγίνει.
stelios18120 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, Μακιαβέλλι είπε Αυτά έχουν οι αγορές από Κίνα. Αν το κυνηγήσει σωστά θα τα πάρει πίσω. Έγινε και θα ξαναγίνει. Το ξερω,γ αυτό αγοράζω μόνο μέχρι 22€ από αυτούς,αλλιώς banggood και priority direct mail και μένω ήσυχος. Τεσπά τέλος το offtopic 😉👍
zygorito Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Σε Belgium registered ΟΧΙ unregistered αφού πάνε πρώτα Βέλγιο κανουν εκεί τι κάνουν και μετά έρχονται εδώ με καινούριες βελγικές ετικέτες και τρακινγκ πως το πέρασαν εδώ τελωνείο; Τα ΕΛΤΑ αρχίζουν και βλέπουν το δέμα από Βέλγιο και εδώ. Δηλαδή αν σου στείλει ένας άλλος δέμα από Βέλγιο θα το περάσουν εδώ τελωνείο;
Μακιαβέλλι Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, zygorito είπε Σε Belgium registered ΟΧΙ unregistered αφού πάνε πρώτα Βέλγιο κανουν εκεί τι κάνουν και μετά έρχονται εδώ με καινούριες βελγικές ετικέτες και τρακινγκ πως το πέρασαν εδώ τελωνείο; Τα ΕΛΤΑ αρχίζουν και βλέπουν το δέμα από Βέλγιο και εδώ. Δηλαδή αν σου στείλει ένας άλλος δέμα από Βέλγιο θα το περάσουν εδώ τελωνείο; Προφανώς δεν τηρήθηκε η διαδικασία που αναφέρεις. Δεν είναι πρωτοφανές για το gb.
Apaleytos80 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Καλά τα xiaomi αλλά όχι και gaming mouse από αυτούς αχααχαχαχαχ
donstefano Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Το συγκεκριμενο απο οσο βλεπω ειναι και wirelless.Αμα το παρει κανεις ας γραψει και καμια γνωμη. Τιμη παντως και αρχες του μηνα πριν την 11/11 τοσο το χε 35,60Βαζεις και Priority 2.40και σιγουρα οχι τελωνειο για οποιον τον ενδιαφερει Το χει κανει και ενας ελληνας review απο οσο βλεπω κιολας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις