AntiCambeR Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Σκεφτόμουν να έρθω αλλά επειδή θα γινόταν χαμός,αν δεν το έπαιρνα θα ξενέρωνα... Αν δεν βγεί κάτι καλό αύριο,μάλλον πάω για XZ1,αν δεν προλάβω ούτε αυτό,μάλλον για LG G6. Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2018 από AntiCambeR
stark Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, arkoudos είπε Ξεκολλήστε κάποιοι με το κράξιμο, το ύφος ανωτερότητας και τα απαξιωτικά σχόλια. και δύο σειρές πιο κάτω Δεν μιλάμε για κινητο 5ετίας που το αγοράζουν πολλοί για να λένε ότι έχουν ...iPhone Θεός Ωραίος ! Απομονώνεις συγκεκριμένες φράσεις και τις παρουσιάζεις out of context όπως εσύ γουστάρεις. Πρωτότυπο ! Αλλά εντάξει, ο καθένας μέχρι εκεί που φτάνει και μπορεί. Δεν θα ασχοληθώ άλλο. Καλή σου μέρα 1
arkoudos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Μα ρε αδελφέ λες να σταματήσουμε τα απαξιωτικά σχόλια και από κάτω κάνεις ένα εσύ. Anyhow, δεν ήθελα να φανεί με τόση κακία, πλάκα ήταν.
stark Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 14 λεπτά πριν, stelios18120 είπε Ποιος σου είπε ότι κάνουμε κράξιμο; Ανωτερότητα; Και απαξιωτικά; Όλα αυτά που τα είδες φίλε μου; Καλορίζικο και να το χαρείς και άσε τους χαρακτηρισμούς καλύτερα,σου είπε κανείς ότι δεν αξίζει; Η οτιδήποτε άλλο; Όχι,απλά σχολίασα εγώ προσωπικά το ηλικιακο target group που πήγε πρωί για αγορά του κινητού,όπως βλέπουμε αλλωστε κάθε χρόνο στα κανάλια. Φιλικά μιλάμε πάντα και κουβέντα να γίνεται,κανεις δεν σε κρίνει,μην το παίρνεις στραβά 😉 Κι εγώ φιλικά τα είπα αυτά Στέλιο και δεν χαρακτήρισα εσένα (ποτέ δεν το κάνω αυτό) αλλά τη στάση μας γενικότερα (που κρίνουμε χωρίς να ξέρουμε) με αφορμή αυτά που έγραψες. Ας το κλείσουμε, ο κόσμος δεν ενδιαφέρεται γι' αυτά. 12 ώρες πριν, stelios18120 είπε Το 1 έτος εγγύηση δεν μου αρέσει εμένα.... Εκτός και αν είναι λάθος.... Επιβεβαίωσαν και στο Facebook ότι είναι λάθος οι 12 μήνες: ...διευκρινίζουμε και επιβεβαιώνουμε ότι η εγγύηση ισχύει για 24 μήνες, εκ παραδρομής έχει γραφεί για 12 μήνες, θα διορθωθεί άμεσα! 1
asemnos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Θα το χαρει οποιος το πηρε το κινητο. Ειχα το Edge για περισσοτερο απο 1μιση χρονο. Τουμπανακι σε ολα του, ανετα στεκεται μεχρι σημερα.
celtic Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Eφοσον το ξεκαθαρισαν με την εγγυηση τοτε κομπλε.... Κινηταρα ολκης, με πολυ μικρη ενσταση στο μεγεθος της οθονης αλλα για 200€ ουτε ΚΑΝ λογος.... Ευτυχως δεν εβαλαν το edge σε αυτη την τιμη... Θα ειχαμε θυματα....
samsunglife Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, celtic είπε Eφοσον το ξεκαθαρισαν με την εγγυηση τοτε κομπλε.... Κινηταρα ολκης, με πολυ μικρη ενσταση στο μεγεθος της οθονης αλλα για 200€ ουτε ΚΑΝ λογος.... Ευτυχως δεν εβαλαν το edge σε αυτη την τιμη... Θα ειχαμε θυματα.... μήπως το βάλουν αύριο;;;
celtic Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, samsunglife είπε μήπως το βάλουν αύριο;;; Δεν θελω να το σκεφτομαι.... Και στα 249 να παει, φαντασου ποσο μακακες θα αισθανθουν αυτοι που πηραν το απλο.... Χωρια τις μπουνιες που θα πεσουν.... 1
ChimairaX Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Σας σπρώχνουν τη σαβούρα τους και λέτε και ευχαριστώ. Επιπροσθέτως 364 μέρες είναι Lagsung, ξαφνικά σήμερα έγινε η υπέρτατη κινητάρα. Καλή συνέχεια. 1 2
celtic Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 To S7 σαβουρα με amoled, τρομερη καμερα και ταχυτατο επεξεργαστη..... Εχεις κατι καλυτερο να προτεινεις στα 200€;;;; Το iphone 6 μηπως;;; 2
stelios18120 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Ρε παιδιά μην τσακωνεστε Όποιος θέλει το αγοράζει,όποιος δεν θέλει όχι Πάντως στα 200€ θεωρω για Ελλάδα,άξιζε. Αν μπει και στα 250€ το s7 edge θα είναι καλή προσφορα πάντως. (Επειδή το είχα αξίζει φουλ το κινητό.) 1
greekbusters Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Υπάρχουν παντού ανάμεσα μας οι χιαομακηδες σσσσσσσς....
rudigarcia222 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 11 λεπτά πριν, celtic είπε Δεν θελω να το σκεφτομαι.... Και στα 249 να παει, φαντασου ποσο μακακες θα αισθανθουν αυτοι που πηραν το απλο.... Χωρια τις μπουνιες που θα πεσουν.... man δεν υπαρχει αυτο,η μ......ια της σαμσουνκ ειχε γινει στο s6 που βγηκε με μικρη μπαταρια μετα βγαλαν το σ6 edge μονο με οθονη και μετα το καλο σ6εντζ πλας που τα ειχε ολα. Στο s7 ειναι 3000 η μπαταρια ειναι οπως λεει ο κουτσοπουλος τοσο οσο/επιπλεον βλεπω πολλα σχολια οτι το προτιμουν γιατι στο εντζ αρκετοι δεν χρησιμοποιουν την εντζ λειτουργια και φοβουνται για πτωση και γιατι τα τεμπερντ γκλαςς δεν μπαινουν καλα δεν ειναι μονο η καμερα και η οθονη το σ7 ειναι πριμιουμ συσκευη και στα 199 ειναι πραγματικη προσφορα
MakisCE Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 εδώ βρε ζητάνε 250 (σε λίστες Black Friday κιόλας) για P20 Lite και Mi Α2, και συζητάμε το S7 στα 200?
stelios18120 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, greekbusters είπε Υπάρχουν παντού ανάμεσα μας οι χιαομακηδες σσσσσσσς.... Και εγώ είμαι,αλλά η αλήθεια να λέγεται Αν και προτείνω το s7 edge για τα καλύτερα specs, το συγκεκριμένο του θέματος,για Ελλάδα είναι καλή προσφορά. Επώνυμο,στο ψυχολογικό όριο των 200€ και εγγύηση,μια χαρα γενικά. Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2018 από stelios18120
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα