Προς το περιεχόμενο

Samsung galaxy s7 , 199 ευρω @public

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Arkin είπε

Πολύ μικρή η οθόνη του s7 νομίζω. Αν ήταν το edge ακόμα και στα 250 θα άξιζε περισσότερο.

Προσωπικά συμφωνώ μαζί σου, έχω το s7 edge για δεύτερο. Η οθόνη του s7 μου φαίνεται μικρή, αλλά αυτό είναι υποκειμενικό. 

το s7 το έχω πάρει στη γυναίκα μου που της φαίνεται τεράστιο! 

Κατά τα άλλα ΤΗΛΕΦΩΝΑΡΑ ακόμα και σήμερα που μιλάμε! Δουλεύει σφαίρα και ευτυχώς που δεν θα πάρει pie γιατί τότε θα άρχιζαν τα λαγκαρισματα... 

• Απαντ. 196
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

199 ευρω για αυτο το τηλεφωνο ειναι πολυ καλα χρηματα και εμεις νομιζω το ψειριζουμε.

Η καμερα και η οθονη του και μονο, αξιζουν τον κοπο.

Δημοσ.
5 hours ago, Levs said:

Περα απο το S7, πιστεύετε θα βάλουν σε προσφορά το S8? Αν ναι που πιστεύετε οτι θα κυμαίνεται η τιμη του; 

Μολις ειδα οτι ο Κωτσοβολος το εχει σε προσφορα στα 666..ωξο απο δω ρουεε χαχαχ

Όταν δίνουν το S9 στα €549 τι να το κάνεις το S8?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαμός στο Public Συντάγματος, παίζει να έφυγαν ήδη όλα (έχω live ανταπόκριση 😋 ).

Επεξ/σία από stark
Δημοσ.

Ενημερωτικά το κινητό ΔΕΝ είναι ανακατασκευασμένο και έχει 2 χρόνια εγγύηση.
Απάντηση υπαλλήλου του Public στη φίλη μου που το πρόλαβε σήμερα στο Σύνταγμα.

Δημοσ.

Παρέλαβα και εγώ πριν μισή ώρα από Σύνταγμα. Όντως έγινε χαμός, βλέποντας τον κόσμο δεν πίστευα πως θα προλάβω να πάρω αλλά ήταν πολύ οργανωμένο το Public και είχε μεγάλο απόθεμα, με εξέπληξαν ευχάριστα. Εννοείται ότι μιλάμε για πολύ καλή προσφορά.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, stelios18120 είπε

Χαχαχα ήδη ξεκίνησαν ουρές

Ετοιμάζονται και τα κανάλια λογικά να κάνουν τον γνωστό ντόρο....

Ηλικίες να φανταστώ από 12 έως 18?

Ξεκολλήστε κάποιοι με το κράξιμο, το ύφος ανωτερότητας και τα απαξιωτικά σχόλια. Δεν έχουν καμία χρησιμότητα στα topics αυτά.
Υπάρχουν άνθρωποι που ΔΕΝ εργάζονται πρωί, που ΔΕΝ έχουν την πολυτέλεια να δινουν περισσότερα από 200 ευρώ για κινητά και που αν μη τι άλλο τους είναι πολύ εύκολο κι άνετο να βρεθούν στα συγκεκριμένα υποκαταστήματα από νωρίς γιατί μένουν κοντά, κλπ. Επίσης δεν είναι κάθε περίπτωση ίδια. Δεν μιλάμε για κινητο 5ετίας που το αγοράζουν πολλοί για να λένε ότι έχουν ...iPhone, αλλά για συσκευή / εργαλείο που κρατάει και σήμερα χωρίς κανένα πρόβλημα και η τιμή του στην προσφορά αυτή είναι σούπερ.
Είμαι 40 χρονών και υπό προϋποθέσεις (αν δηλαδή δεν το είχα ήδη κι αν δεν εργαζόμουν πρωί) θα στηνόμουν κι εγώ για την συγκεκριμένη προσφορά στην "ουρά". 

• Like 5
  • Confused 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, stark είπε

Ξεκολλήστε κάποιοι με το κράξιμο, το ύφος ανωτερότητας και τα απαξιωτικά σχόλια. Δεν έχουν καμία χρησιμότητα στα topics αυτά.
Υπάρχουν άνθρωποι που ΔΕΝ εργάζονται πρωί, που ΔΕΝ έχουν την πολυτέλεια να δινουν περισσότερα από 200 ευρώ για κινητά και που αν μη τι άλλο τους είναι πολύ εύκολο κι άνετο να βρεθούν στα συγκεκριμένα υποκαταστήματα από νωρίς γιατί μένουν κοντά, κλπ. Επίσης δεν είναι κάθε περίπτωση ίδια. Δεν μιλάμε για κινητο 5ετίας που το αγοράζουν πολλοί για να λένε ότι έχουν ...iPhone, αλλά για συσκευή / εργαλείο που κρατάει και σήμερα χωρίς κανένα πρόβλημα και η τιμή του στην προσφορά αυτή είναι σούπερ.
Είμαι 40 χρονών και υπό προϋποθέσεις (αν δηλαδή δεν το είχα ήδη κι αν δεν εργαζόμουν πρωί) θα στηνόμουν κι εγώ για την συγκεκριμένη προσφορά στην "ουρά". 

Ποιος σου είπε ότι κάνουμε κράξιμο; Ανωτερότητα; Και απαξιωτικά;

Όλα αυτά που τα είδες φίλε μου;

Καλορίζικο και να το χαρείς και άσε τους χαρακτηρισμούς καλύτερα,σου είπε κανείς ότι δεν αξίζει; Η οτιδήποτε άλλο; Όχι,απλά σχολίασα εγώ προσωπικά το ηλικιακο target group που πήγε πρωί για αγορά του κινητού,όπως βλέπουμε αλλωστε κάθε χρόνο στα κανάλια.

Φιλικά μιλάμε πάντα και κουβέντα να γίνεται,κανεις δεν σε κρίνει,μην το παίρνεις στραβά  😉

Επεξ/σία από stelios18120
Δημοσ.

Ξεκολλήστε κάποιοι με το κράξιμο, το ύφος ανωτερότητας και τα απαξιωτικά σχόλια. 

και δύο σειρές πιο κάτω

Δεν μιλάμε για κινητο 5ετίας που το αγοράζουν πολλοί για να λένε ότι έχουν ...iPhone

Θεός :)

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, stelios18120 είπε

Χαχαχα ήδη ξεκίνησαν ουρές

Ετοιμάζονται και τα κανάλια λογικά να κάνουν τον γνωστό ντόρο....

Ηλικίες να φανταστώ από 12 έως 18?

Καμία σχέση, το εντελώς αντίθετο όσον αφορά τις ηλικίες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπερβολές τα περι ουράς από τις 7:30 στο σύνταγμα. Πέρασα από σύνταγμα με αμάξι κατά τις 8παρά 10 και δεν είδα κοσμο. 

Σκέφτηκα για μια στιγμή να σταματήσω, αλλά καθώς δε χρειάζομαι άλλο κινητό συνέχισα το δρόμο μου και γλίτωσα 199 ευρώ. 

Οσοι χρειαζόταν κινητό και το πρόλαβαν θα το χαρούν!

Επεξ/σία από baskon
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...