oceanborngr Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, manoskost είπε για να ψεθαψουν αυτοι το s7 τους εχω ικανους να βγαλουν την bf το s8 στα 299 ευρω και να τρελανουν τον κοσμο. το μονο που ισως τρεναρει πολλους για το s7 ειναι η 12μηνη εγγυηση. Θα κυνηγαω τ αφεντικο να βαλει δωρο χριστουγεννων μπροστα . Για s7 δεν αφηνω το s6..Για το 8αρι θα ψηνομουν ασχημα
DrFreeman Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 1 minute ago, iakoboss7 said: δεν εχει σημασια απο που τα εφερε, τα πουλαει σε χωρα της ΕΕ (ενω ειναι μαγαζι με εδρα στην ΕΕ) αρα ειναι αναγκασμενο να δωσει 2 χρονια εγγυησης. απο την αλλη ομως το service της samsung μπορει να μην το δεχτει οποτε θα πρεπει να το επισκευασει το μαγαζι κακην κακος... Aμφιβάλλω πως το Public έχει Service που μπορεί να αναλάβει τέτοιες περιπτώσεις, παρόλα αυτά είναι υποχρεωμένο να παρέχει την διετή εγγύηση ως πωλητής - είτε εμπλέκεται η Sammy, είτε όχι.
runner69 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, iakoboss7 είπε δεν εχει σημασια απο που τα εφερε, τα πουλαει σε χωρα της ΕΕ (ενω ειναι μαγαζι με εδρα στην ΕΕ) αρα ειναι αναγκασμενο να δωσει 2 χρονια εγγυησης. απο την αλλη ομως το service της samsung μπορει να μην το δεχτει οποτε θα πρεπει να το επισκευασει το μαγαζι κακην κακος... Δεν ισχυει αυτο. Μην ξεκινησει και εδω η ιδια κουβεντα, εχει αναλυθει πολλακις στο forum. Μπερδευτε την νομιμη εγγυηση των 2 ετων που ερχεται από την Ε.Ε. με την εμπορικη εγγυηση. Ειναι για διαφορετικη χρηση η καθε μια. Καμια υποχρεωση δεν εχει να σου δωσει 2 χρονια εμπορικη εγγυηση που ειναι η γνωστη εγγυηση που γνωρίζουμε. Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2018 από runner69
celtic Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, oceanborngr είπε Αντε να εξηγησεις τωρα σε οσους τους φορεσε το public το iphone 6 τι χανουν.. Πραγματικα ομως...
manoskost Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, oceanborngr είπε Θα κυνηγαω τ αφεντικο να βαλει δωρο χριστουγεννων μπροστα . Για s7 δεν αφηνω το s6..Για το 8αρι θα ψηνομουν ασχημα κοιτα το public ηταν το πρωτο καταστημα που εφερε την bf στην ελλαδα και το πρωτο που ειχε βαλει σε προσφορα τοτε το s7 στα 399 ευρω. περυσι δεν το εβαλε, το ξεθαβει φετος. πιστευω οτι δεν θα ειναι το τελευταιο χαρτι τους και θα υπαρξει και αλλη εκπληξη. οπως ευκολα βρηκε τα s7 τοσο ευκολα μπορει να βρει και τα s8. Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2018 από manoskost 1
DrFreeman Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 minutes ago, runner69 said: Δεν ισχυει αυτο. Μην ξεκινησει και εδω η ιδια κουβεντα, εχει αναλυθει πολλακις στο forum. Μπερδευτε την νομιμη εγγυηση των 2 ετων που ερχεται από την Ε.Ε. με την εμπορικη εγγυηση. Ειναι για διαφορετικη χρηση η καθε μια. Καμια υποχρεωση δεν εχει να σου δωσει 2 χρονια εμπορικη εγγυηση που ειναι η γνωστη εγγυηση που γνωρίζουμε. Είμαι ανοιχτός στην περίπτωση που θα χρειαστεί να αλλάξω άποψη, αν μου πεις για ποιο λόγο δεν ισχύει η διετής εγγύηση εν προκειμένω. Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2018 από DrFreeman typos + προσθήκες
notist Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 18 λεπτά πριν, cirith είπε Τι στενοχωριέστε; Βγήκε κιόλας η πρώτη αγγελία, ακόμα δεν παρέλαβε! (με το απαραίτητο premium, βεβαίως βεβαίως...) Ανέβηκε το μεροκάματο στο 50αρικο...
celtic Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, DrFreeman είπε Aμφιβάλλω πως το Public έχει Service που μπορεί να αναλάβει τέτοιες περιπτώσεις, παρόλα αυτά είναι υποχρεωμένο να παρέχει την διετή εγγύηση ως πωλητής - είτε εμπλέκεται η Sammy, είτε όχι. Τα ανταλλακτικα τα βρισκουν .. Η αδιαβροχοποιηση παει στον διαολο ομως αμα ανοιχτει.... δεν ειναι δυσκολο να αλλαξεις οθονη πχ.... καλο ειναι 2 χρονια αντιπροσωπεια εγγυηση...
Levs Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Ρε παιδια και επειδη εχει 12μηνη εγγυηση, θα ειναι χαλια το κντ? ή το καναμε θεμα επειδη πρεπει να δινουν 2 χρονια? δεν ειναι η κανονικη εγγ οπως λενε μερικοι που γνωριζουν..δεν αξιζει δλδ επειδη ειναι 12μηνη;θα ειναι καλο αν το αγορασεις;
runner69 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, runner69 είπε Δεν ισχυει αυτο. Μην ξεκινησει και εδω η ιδια κουβεντα, εχει αναλυθει πολλακις στο forum. Μπερδευτε την νομιμη εγγυηση των 2 ετων που ερχεται από την Ε.Ε. με την εμπορικη εγγυηση. Ειναι για διαφορετικη χρηση η καθε μια. Καμια υποχρεωση δεν εχει να σου δωσει 2 χρονια εμπορικη εγγυηση που ειναι η γνωστη εγγυηση που γνωρίζουμε. 1 λεπτό πριν, DrFreeman είπε Είμαι ανοιχτός στην περίπτωση να αλλάξω άποψη, αν μου πεις για ποιο λόγο δεν ισχύει η διετής εγγύηση εν προκειμένω. Ημουν ξεκαθαρος. Σου εδωσα ενα hint και κανε την αναζητηση στο forum. Το φωναζουμε χρονια αυτο το θεμα.
hasiotis_john Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Προφανώς έγινε τυπογραφικό λάθος, μην αγχώνεστε. 2 χρόνια έχει εγγύηση και εννοείται θα είναι σφραγισμένα , κομπλέ στα όμορφα κουτάκια τους. Μιλάμε για public και όχι κάνα best price shop! Ως προς την προσφορά τώρα, χαλαρά αξίζει για 200 ευρώ το εργαλείο. Το έχω σαν δεύτερο κινητό και πάνω κάτω έχω να πω τα εξής : Πανέμορφο, αν το πιάσεις στο χέρι είναι ένα μπιμπελό τεχνολογίας που λυπάσαι να το βάλεις σε θήκη. Βέβαια το νιώθεις αμέσως πως αν σου πέσει κάτω θα το κηδέψεις άμεσα. Η οθόνη του είναι τρομερή, με ωραία χρώματα, εννοείτε μαύρο .... μαύρο, απλά το μόνο για μένα μείον της είναι πως όσο ψυχρή και να την κάνεις από τις ρυθμίσεις, θα έχεις θες δε θες μια θερμή οθόνη με ψιλοκίτρινο άσπρο. Το λέω γιατί υπάρχουν πάρα πολλοί που θέλουν το άσπρο προς την ψυχρή μεριά. Το άλλο μείον είναι πως λαγκάρει αν το φορτώσεις πολύ, ζεσταίνετε υπερβολικά σε 4G και η μπαταρία του μετά από ένα χρόνο χάνει αρκετά από την αρχική της δύναμη σε σημείο που να το φορτίζεις και 2 φορές την ημέρα αν του κάνεις βαριά χρήση! Οι φωτογραφίες την ημέρα είναι άψογες, όπως και το απόγευμα. Το βράδυ μην περιμένετε και πολλά , εκτός αν ξέρεις από pro ρυθμίσεις και έχεις σταθερό χέρι ή τρίποδα. Συμπέρασμα .... για 200 ευρώ το χτυπάς άνετα απλά κράτα μικρό καλάθι αν είσαι απαιτητικός! 1
DrFreeman Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 minutes ago, runner69 said: Ημουν ξεκαθαρος. Σου εδωσα ενα hint και κανε την αναζητηση στο forum. Το φωναζουμε χρονια αυτο το θεμα. Τι ακριβώς φωνάζετε χρόνια; Πως δεν ισχύει το ελάχιστο των δύο ετών της εγγύησης; Πρόκειται για καινούριο προϊόν σύμφωνα με το Public, όχι για μεταχειρισμένο. Η διετής εγγύηση είναι δεδομένη - ο πωλητής θα πρέπει να τα βρει με τη Samsung. Σε ρώτησα σε τι διαφέρει η περίπτωση αυτή από την περίπτωση αγοράς οποιουδήποτε άλλου smartphone, προφανώς όμως δεν έγινα αντιληπτός. Μου απαντάς με hints και ασαφείς διατυπώσεις για "συζητήσεις" που έγιναν στο forum. Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2018 από DrFreeman typos 3
MasterX Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, costacurta είπε Το είχα πάρει πριν 2 χρόνια black friday 2016 από παμπλικ, δεν θυμάμαι αν ήταν 350 η 400/τότε και σε εκείνη την τιμή ήταν καράπροσφορά πόσο μάλλον 199 για ναυαρχίδα που δεν έχει να ζηλέψει τπτ ακόμα και από τωρινά μοντέλα. Τρελό vfm για την δημοφιλεστερη συσκευή της τελευταίας πενταετίας Edit εννοείται 2 χρόνια μετά και είναι σαν καινούριο τοτε το πηρα και εγω.. 400ε στο Σκρουτζ ειχε 460 κατι... Αξιζε τα λεφτα του.. ακομα με βγαζει ασπροπροσωπο.. και ελκπιζω οτι θα το κρατησω 1-2 χρονια ακομα!
runner69 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 11 λεπτά πριν, DrFreeman είπε Τι ακριβώς φωνάζετε χρόνια; Πως δεν ισχύει το ελάχιστο των δύο ετών της εγγύησης; Πρόκειται για καινούριο προϊόν σύμφωνα με το Public, όχι για μεταχειρισμένο. Η διετής εγγύηση είναι δεδομένη - ο πωλητής θα πρέπει να τα βρει με τη Samsung. Σε ρώτησα σε τι διαφέρει η περίπτωση αυτή από την περίπτωση αγοράς οποιουδήποτε άλλου smartphone, προφανώς όμως δεν έγινα αντιληπτός. Μου απαντάς με hints και ασαφείς διατυπώσεις για "συζητήσεις" που έγιναν στο forum. Λιγα από τα πολλα topics στα οποια εχει αναλυθει το θεμα. 1
di maria kun Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Shadow10ax είπε *cough* Κόμπλεξ *cough* Ε όχι ρε μαν είμαι υπέρμαχος των χιαομι σαν τοπ βφμ κινητα εκτός προσφορών. Αλλά 199 για μια επώνυμη συσκευή που δεν έχει να ζηλέψει τπτ από το s9 και που μετά από δύο χρόνια συνεχούς βαριάς χρήσης είναι σαν καινούριο(δείγμα αξιοπιστίας και αντοχής) είναι τουλάχιστον εξαιρετική αγορα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα