papafigos84 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, stark είπε Αυτό με τα τεμάχια είναι 100% σίγουρο; Θέλει φίλη να το πάρει και σκέφτεται να πάει αύριο πρωί - πρωί Σύνταγμα ! Το εγραψε το public στο φεις. Φανταζομαι το εννοουν. Μη σε παρω στο λαιμο μου ομως. 3
AntiCambeR Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Με το που πόσταρε ο TS το θέμα είχαν ήδη εξαντληθεί online.Που να προλάβουμε;Μόνο όσοι ήταν σε PC.Ημουν στην δουλειά. Μου θύμισε άλλη περίπτωση που ήμουν στην δουλειά και παρήγγειλα απο το κινητό.Αυτή την φορά δεν πρόλαβα. Τι μ@@@@ία είναι αυτό που πρέπει να τρέξουμε Σύνταγμα;Ειδικά για όσους εργάζονται πρωί δεν μπορούν.Οταν παραγγέλνω παραλαμβάνω απο το Public που είναι 1 χμ απο το σπίτι μου. Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2018 από AntiCambeR
Dimitrislr. Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Είναι υποχρεωμένα όλα τα καταστήματα να παρέχουν σε κάθε ηλεκτρονικό προϊόν 2 χρόνια εγγύησης βάση νομοθεσίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
runner69 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αν τα S7 το public δεν τα εφερε από τον επισημο αντιπροσωπο ή δεν προορίζονται για την Ε.Ε αλλα για τρίτρες ΄χωρες, τότε μια χαρα έχει το δικαιώμα να σου δώσει 12 μηνές αντί για 24. Καμια παρανομια. Γραφετε ορισμενοι πραγματα που δεν ισχυουν. Θελω να πιστευω οτι έχει γίνει λάθος και οτι δεν προοκειται για παραεισαγωγη. Εκτος αν το κανει για να πουλησει τις ετξρα εγγυησεις. 35 λεπτά πριν, kokyriakidis είπε xiaomi Mi A2 vs LG G6 vs Honor Play vs Samsung A8 2018. Ποιο προτείενετε? Ημουν αναμεσα σε αυτη τη συγκριση και κατεληξα σε Honor Play. Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2018 από runner69
mpokwsths Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 32 λεπτά πριν, Alexandros7474 είπε Honor play Το εχω . Είχα και τα αλλά 2 . Video recording για κλωτσιές και γενικά χάλια κάμερα. Οποιοδήποτε από τα άλλα 3.
kokyriakidis Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, mpokwsths είπε Video recording για κλωτσιές και γενικά χάλια κάμερα. Οποιοδήποτε από τα άλλα 3. To s7 ηταν best, αλλα δεν πρόλαβα και δεν έχει απόθεμα σε θεσσαλονίκη. Όλοι μια λενε το honor μια τα αλλα. πφφφ
greekbusters Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Ρε παιδιά τι να λέμε. 200 ευρώ για αμολεντ, γερή κατασκευή, αδιάβροχο, τρομερή κάμερα με οις, σουπερ γρηγορη φόρτιση και 0 λαγκ ακόμα και σήμερα είναι τρομερή αγορά . Μόνο τα update έληξαν σε μεγάλες ενημερώσεις, αλλά αν δεν είσαι σπεκολαγνος τι να το κάνεις . Στα ίδια λεφτά παίζουν τα χιαομι με τις ξεθωριασμενες κακασχημες οθόνες. Τι να το κάνεις όταν το βασικότερο όλων είναι η οθόνη και η ομαλή λειτουργία. Παλιός μέν σχεδιασμός, αλλά σουπερ βολικός με το home button για ξεκλείδωμα άμεσο. Αν δεν το είχα για δεύτερο θα το ξανααγοραζα 1
Itsme.pit Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Τα s7 πέραν ότι καίνε μητρικές. Σπάει πανεύκολα και η οθόνη. Δεν νομίζω ότι αξίζει η αγορά του πλέον .Έχω 2 χαλασμένα
cirith Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Τι στενοχωριέστε; Βγήκε κιόλας η πρώτη αγγελία, ακόμα δεν παρέλαβε! (με το απαραίτητο premium, βεβαίως βεβαίως...)
DrFreeman Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 4 minutes ago, greekbusters said: Ρε παιδιά τι να λέμε. 200 ευρώ για αμολεντ, γερή κατασκευή, αδιάβροχο, τρομερή κάμερα με οις, σουπερ γρηγορη φόρτιση και 0 λαγκ ακόμα και σήμερα είναι τρομερή αγορά . Μόνο τα update έληξαν σε μεγάλες ενημερώσεις, αλλά αν δεν είσαι σπεκολαγνος τι να το κάνεις . Στα ίδια λεφτά παίζουν τα χιαομι με τις ξεθωριασμενες κακασχημες οθόνες. Τι να το κάνεις όταν το βασικότερο όλων είναι η οθόνη και η ομαλή λειτουργία. Παλιός μέν σχεδιασμός, αλλά σουπερ βολικός με το home button για ξεκλείδωμα άμεσο. Αν δεν το είχα για δεύτερο θα το ξανααγοραζα Θα συμφωνήσω. Εξαιρετικά τίμιο τηλέφωνο. Σήμερα συμπληρώνω 2 χρόνια χρήσης του και εκτός από μία αλλαγή μπαταρίας που μου έκανε η Samsung εντός εγγύησης, είναι σαν καινούριο. Γρήγορο και αξιόπιστο. Δε θα πάρει Android 9, αλλά δεν πειράζει... 2 minutes ago, Itsme.pit said: Τα s7 πέραν ότι καίνε μητρικές. Σπάει πανεύκολα και η οθόνη. Δεν νομίζω ότι αξίζει η αγορά του πλέον .Έχω 2 χαλασμένα Με μια καλή θήκη την βγάζει καθαρή συχνά πυκνά. Χρησιμοποιώ από την αρχή μια Supcase.
beatshooter Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Αν κ μου έχουν καει 2 μητρικές σε σαμι που είχα,αν κ είμαι σαομι φαν ομολογώ ότι θα το χτυπούσα αν ήταν online available
manoskost Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 για να ψεθαψουν αυτοι το s7 τους εχω ικανους να βγαλουν την bf το s8 στα 299 ευρω και να τρελανουν τον κοσμο. το μονο που ισως τρεναρει πολλους για το s7 ειναι η 12μηνη εγγυηση. 2
oceanborngr Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Αντε να εξηγησεις τωρα σε οσους τους φορεσε το public το iphone 6 τι χανουν..
iakoboss7 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 24 minutes ago, runner69 said: Αν τα S7 το public δεν τα εφερε από τον επισημο αντιπροσωπο ή δεν προορίζονται για την Ε.Ε αλλα για τρίτρες ΄χωρες, τότε μια χαρα έχει το δικαιώμα να σου δώσει 12 μηνές αντί για 24. Καμια παρανομια. Γραφετε ορισμενοι πραγματα που δεν ισχυουν. Θελω να πιστευω οτι έχει γίνει λάθος και οτι δεν προοκειται για παραεισαγωγη. Εκτος αν το κανει για να πουλησει τις ετξρα εγγυησεις. δεν εχει σημασια απο που τα εφερε, τα πουλαει σε χωρα της ΕΕ (ενω ειναι μαγαζι με εδρα στην ΕΕ) αρα ειναι αναγκασμενο να δωσει 2 χρονια εγγυησης. απο την αλλη ομως το service της samsung μπορει να μην το δεχτει οποτε θα πρεπει να το επισκευασει το μαγαζι κακην κακος... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα