Προς το περιεχόμενο

Samsung galaxy s7 , 199 ευρω @public

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, stark είπε

Στο θέμα κάμερας το S7 θεωρώ ότι είναι ανώτερο και με μεγάλη διαφορά. Για τα υπόλοιπα δεν έχω άποψη.

Συμφωνω.Οι καμερες στα galaxy ειναι σε αλλο επιπεδο.Και ας ειναι μικροτερες σε νουμερα.Ασχετο αλλα ηδη πιστευα οτι μια μπαταρια 3000mah ειναι αρκετα μετρια,αλλα βλεπω το xperia εχει ακομα μικροτερη/..

• Thanks 1
  • Απαντ. 196
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πιστεύω πάντως ανάμεσα σε s7 και α8 2018 είναι πολύ καλές επιλογές παίδες στην περίπτωση του α8 παίρνεις Dual με έξτρα θέση για κάρτα μνήμης και με το α8 ερχόμενος από νοτε8  μπορώ να πω ότι δεν έχω νιώσει ότι έχω συσκευή  φθηνή. 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, poulaki1993 είπε

Πιστεύω πάντως ανάμεσα σε s7 και α8 2018 είναι πολύ καλές επιλογές παίδες στην περίπτωση του α8 παίρνεις Dual με έξτρα θέση για κάρτα μνήμης και με το α8 ερχόμενος από νοτε8  μπορώ να πω ότι δεν έχω νιώσει ότι έχω συσκευή  φθηνή. 

καλο το Α8? γιατι σκεφτομαι να το παρω..μπαταρια? κατι αρνητικο που του βρισκεις; στειλε pm μην σπαμαρουμε εδω αν θες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, cpetro είπε

Ποιος θα παει αυριο απο τις 7μιση να μας παρει κανενα; ☺️

Δεν βαριεσαι περιμενε εδω τις αγγελιες και παρτο ενα 30ρι πανω :P

• Like 1
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, stark είπε

Δεν θεωρώ ότι είναι απαγορευτικά φίλε μου, παρόλο που κι εγώ είχα αυτή την ανησυχία πριν 1 χρόνο, όταν και το πήρα.
Εχω 115 apps όλες εγκατεστημένες στη συσκευή και τραγούδια / photos / videos / docs / pdf, κλπ στην SD κάρτα.
Ελεύθερα στη συσκευή 10-13,5 GB (δεν έχω κατέβει ποτέ κάτω από τα 10).
Μη ξεχνάμε ότι εφαρμογές με πολλά data οπως Google Maps, Here maps, Pocket κλπ, σου δίνουν επιλογή για αποθήκευση των data /χαρτών / contents τους στην SD.
Για μένα μόνο μείον του S7 flat (που έχω) η μπαταρία που με πολλή χρήση με το ζόρι σε βγάζει μέχρι το βράδυ κι εκεί με low power mode από το απόγευμα και μετά. Τουλάχιστον έχεις την επιλογή αυτή, βέβαια.

Να συμπληρώσω εδώ ότι η ασύρματη φόρτιση που υποστηρίζει είναι τεράστια υπόθεση για τη συσκευή αυτή. Εγώ έχω πάρει αυτόν τον Anker και τις λίγες φορές που το έχω ρημάξει το κινητό στη χρήση μέχρι το μεσημέρι και ξέρω ότι θα το χρειαστώ και το απόγευμα / βράδυ για μεγάλη χρήση, το ακουμπάω εκεί πάνω για μισή ώρα με το που πάω σπίτι και δεν με έχει αφήσει ποτέ.

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, poulaki1993 είπε

Μην βλέπεις τα σπεκς και την χρονολογία. 

Καταρχήν το S7 είναι ναυαρχίδα. Αυτό σημαίνει ότι καλύτερο έχουν το βάζουν σε αυτή τη συσκευή.

Επιπλέον Θεωρώ αστεία την οποιαδήποτε σύγκριση με τα χιομι /κτλ κινέζικα των 200 ευρω ακόμα και αν έχουν 64/4 ακόμα και αν πιάνουν 30 χιλιάδες παραπάνω στο αντούτου. 

Για μένα στα 199 δεν υπάρχει συναγωνισμός 

Δημοσ.

Μιας και μ ενδιαφερει η αγορα της συγκεκριμενης συσκευης. Μπορω να βαλω ολα τα δεδομενα απο το iphone στο samsung? Απο μηνυματα επαφες μεχρι ημερολογιο ; Αν γνωριζει καποιος

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, di maria kun είπε

Μην βλέπεις τα σπεκς και την χρονολογία. 

Καταρχήν το S7 είναι ναυαρχίδα. Αυτό σημαίνει ότι καλύτερο έχουν το βάζουν σε αυτή τη συσκευή.

Επιπλέον Θεωρώ αστεία την οποιαδήποτε σύγκριση με τα χιομι /κτλ κινέζικα των 200 ευρω ακόμα και αν έχουν 64/4 ακόμα και αν πιάνουν 30 χιλιάδες παραπάνω στο αντούτου. 

Για μένα στα 199 δεν υπάρχει συναγωνισμός 

*cough* Κόμπλεξ *cough*

• Like 3
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Shadow10ax είπε

*cough* Κόμπλεξ *cough*

Γιατι κομπλεξ;;; Ειναι δυνατον να συγκρινουμε το s7 με οποιοδηποτε xiaomi σε ποιοτητα κατασκευης;;; Το κινητο ηταν ναυαρχιδα μην το ξεχναμε...

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, jimmysss! είπε

s7 or  LG g6 ?

Σε καμερα και ταχυτητα, πολυ κοντα. 

Μεγαλυτερη οθονη και πιο μοντερνο το lg. Amoled το s7.

Εχουν και κανενα 60αρι διαφορα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στα 200ευρω παντως αν βγαλουμε απεξω το κομματι των αναβαθμισεων ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει στην Ελληνικη αγορα στα χρηματα αυτα.

Ακομα και σε σχεση με το πιο καινουργιο Sony,εχει καποια καλυτερα πραγματα οπως αναλυση και panel οθονης,notification led,ασυρματη φορτιση,πιθανως καλυτερη κεντρικη καμερα.

Προφανως και τα γνωστα Xiaomi εχουν και αυτα τα θετικα τους,αλλα δεν ειναι για πεταμα το S7,απλα απευθυνεται σε συγκεκριμενο κοσμο.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, papafigos84 είπε

Παιδια καινουργια ειναι. Τελος on line. Αυριο 70 τεμαχια στο  Συνταγμα και 50 στο mall.

Δεν υπαρχει περιπτωση να εχουν τοσα ανακατασκευσμενα και εκθεσιακα. Να ειμαστε σοβαροι.

Αυτό με τα τεμάχια είναι 100% σίγουρο;
Θέλει φίλη να το πάρει και σκέφτεται να πάει αύριο πρωί - πρωί Σύνταγμα !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...