Προς το περιεχόμενο

Samsung galaxy s7 , 199 ευρω @public

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, stelios18120 είπε

Ε ναι,σου λέει κάποιος που δεν ξέρει θα την φάει.

Καλά τόσο παράνομο αυτό,και κανείς δεν τους έχει πει κάτι; Ελεος πια.

Για να τους τρεξουν νομικα πρεπει να εχεις λαο που να ασχολειται με αυτα οπως οι αλλοι στο εξωτερικο με τις εγγυησεις στην Apple.

Ας μην σχολιασουμε καλυτερα με τι ασχολουνται οι Ελληνες και χαλασουμε τσαμπα το θεμα.

Δεν ξερω γιατι στο συγκεκριμενο κινητο γραφουν 12μηνες,αλλα κανονικα οφειλουν σαν πωλητης να καλυψουν το κινητο για 2χρονια απο την ημερομηνια αγορας.

Δεν θα μου κανε εντυπωση αν τα S7(οπως και τα Iphone) αυτα ειναι και παρα εισαγωγης απο αλλες χωρες της Ευρωπης και τα ξεθαψαν τωρα.

• Απαντ. 196
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν νομίζω να είναι ανακατασκευασμένα.Παραεισαγωγής πιθανόν.Οπως είχε βάλει η  Wind σε προσφορά παραεισαγωγής.Εφόσον η συσκευή προορίζεται για Ε.Ε. καλύπτεται για 2 χρόνια εγγύηση,μάλλον τυπογραφικό λάθος ο 1 χρόνος.

Με τους 2 διαφορετικούς κωδικούς τι συμβαίνει;Public μιλάς με γρίφους.

Δημοσ.

Οτι και να λέει το Public, η εγγύηση είναι δύο χρόνια. Πιθανότατα παραεισαγωγές που ξεθάφτηκαν τώρα όπως προαναφέρθηκε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κινηταρα,καλη προσφορα(εαν δεν ειναι ανακατασκευασμενα),αλλα τα 32gb rom ειναι εν ετει 2018 σχεδον απαγορευτικα.Μπορει μεν να παιρνει sd αλλα δεν μπαινουν οι περισσοτερες εφαρμογες.Αν ειχε 64 το χτυπουσα χτες.Εχουν και πολυ καλες καμερες τα συγκεκριμενα

Επεξ/σία από fastnq2
  • Confused 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, npil είπε

παιρνει android  8?      

Εχει παρει ηδη απο το καλοκαιρι περιπου αν δεν κανω λαθος.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, fastnq2 είπε

Κινηταρα,καλη προσφορα(εαν δεν ειναι ανακατασκευασμενα),αλλα τα 32gb rom ειναι εν ετει 2018 σχεδον απαγορευτικα.Μπορει μεν να παιρνει sd αλλα δεν μπαινουν οι περισσοτερες εφαρμογες.Αν ειχε 64 το χτυπουσα χτες.Εχουν και πολυ καλες καμερες τα συγκεκριμενα

Δεν θεωρώ ότι είναι απαγορευτικά φίλε μου, παρόλο που κι εγώ είχα αυτή την ανησυχία πριν 1 χρόνο, όταν και το πήρα.
Εχω 115 apps όλες εγκατεστημένες στη συσκευή και τραγούδια / photos / videos / docs / pdf, κλπ στην SD κάρτα.
Ελεύθερα στη συσκευή 10-13,5 GB (δεν έχω κατέβει ποτέ κάτω από τα 10).
Μη ξεχνάμε ότι εφαρμογές με πολλά data οπως Google Maps, Here maps, Pocket κλπ, σου δίνουν επιλογή για αποθήκευση των data /χαρτών / contents τους στην SD.
Για μένα μόνο μείον του S7 flat (που έχω) η μπαταρία που με πολλή χρήση με το ζόρι σε βγάζει μέχρι το βράδυ κι εκεί με low power mode από το απόγευμα και μετά. Τουλάχιστον έχεις την επιλογή αυτή, βέβαια.

Επεξ/σία από stark
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, stark είπε

Δεν θεωρώ ότι είναι απαγορευτικά φίλε μου, παρόλο που κι εγώ είχα αυτή την ανησυχία πριν 1 χρόνο, όταν και το πήρα.
Εχω 115 apps όλες εγκατεστημένες στη συσκευή και τραγούδια / photos / videos / docs / pdf, κλπ στην SD κάρτα.
Ελεύθερα στη συσκευή 10-13,5 GB (δεν έχω κατέβει ποτέ κάτω από τα 10).
Μη ξεχνάμε ότι εφαρμογές με πολλά data οπως Google Maps, Here maps, Pocket κλπ, σου δίνουν επιλογή για αποθήκευση των data /χαρτών / contents τους στην SD.

Αναλογως για τι εφαρμογες μιλαμε.Ενας που εχει παιχνιδια,και ακομα χειροτερα βαρια παιχνιδια στο κινητο του δεν υπαρχει περιπτωση να μην χρειαστει να διαγραψει κατι καποια στιγμη.Οπως ειπα ειναι οντως προσφορα αρκει να μην μιλαμε για ανακατασκευασμενα κινητα,πραγμα που το κανει ακομα πιο υποπτο η εγγυηση.

Δημοσ.

Το κινητο ειναι εξαιρετικο ακομα και σημερα... Ισως το καλυτερο τηλεφωνο που εβγαλε η samsung μαζι με το edge.... Η τιμη ειναι ΧΩΜΑ και το κινητο τσακιζει ολη την σειρα Α το θεμα ομως ειναι τι παιζει με εγγυηση και αν ειναι refurbished...

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, fastnq2 είπε

Αναλογως για τι εφαρμογες μιλαμε.Ενας που εχει παιχνιδια,και ακομα χειροτερα βαρια παιχνιδια στο κινητο του δεν υπαρχει περιπτωση να μην χρειαστει να διαγραψει κατι καποια στιγμη.Οπως ειπα ειναι οντως προσφορα αρκει να μην μιλαμε για ανακατασκευασμενα κινητα,πραγμα που το κανει ακομα πιο υποπτο η εγγυηση.

Ισως να έχεις δικιο σε αυτό. Προσωπικά δεν ασχολούμαι με παιχνίδια οπότε δεν το έχω τεστάρει το θέμα χωρητικότητας εκεί. 

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, iliasmach είπε

Και το συγκεκριμένο σε σχέση με το Xperia xz1 στα 229 νομίζω δεν αξίζει. 

Στο θέμα κάμερας το S7 θεωρώ ότι είναι ανώτερο και με μεγάλη διαφορά. Για τα υπόλοιπα δεν έχω άποψη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...