iakoboss7 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 23 minutes ago, runner69 said: Hide contents Εννοειται και δεν ισχυει αυτο. Επιμένεις και θα καψεις κανενα με αυτα που γραφεις. Ενημερωσου γιατι παραπληροφορεις. Και μην μου φερεις παλι ηλεκτρονικες μπροσουρες για επιχειρήματα. Διαβαζε τους νομους και οχι τις μπροσουρες. Δεν θα πας με screenshot απο την europa στα δικαστηρια για να βρεις το δικιο σου. Οι νομοι εχουν την υποσταση. Αλλο το τι μπορεις να πετυχεις αν πιεσεις τα πραγματα και αλλο να γραφεις γενικοτητες που δεν ισχυουν. τωρα σοβαρα το συνεχιζεις? εχω διαβασει τους νομους πολλες φορες και ισχύει το ιδιο πραγμα ακριβως, οποτε δεν χρειαζομαι screenshot αφου λενε τα ιδια. εφοσον το προιον προερχεται απο αγορα της ΕΕ σε καλυπτει 100% η samsung ελλαδος για 2 χρονια. αν το προιον προερχεται απο οπουδηποτε αλλου σε καλυπτει το καταστημα για 2 χρονια. στην προκειμενη περιπτωση μιλαμε για το public οπου δεν εχει δειγματα παραεισαγωγης ακομα (τυπου eshop). επισης τα πιο πολλα απο αυτα που ειχες ποσταρει πιοοοο πισω ειχαν διαφορετικη καταληξη απο αυτο που ισχυριζεσαι (πχ ο apple υπολογιστης οπου καλύφθηκε χωρις να παει δικαστικος...). αν ισχυει κατι διαφορετικο περιμενω αποσπασματα απο νομους με αποδειξεις και οχι αερολογιες δικες σου. μεχρι τοτε τελος απο μενα και οποιος καταλαβε καταλαβε... 1
rudigarcia222 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 για την μεθοδο εγγυησης,σε s5 ειχα θεμα με την καμερα/επικοινωνησα με παμπλικ και τους λεω να το φερω εκει η να παω κατευθειαν στο σερβις-και μου λενε πανε κατευθειαν(στη θεσσαλονικη στην δωδεκανησου) και εβγαλα ακρη μπαμ μπαμ αλλα προ διετιας αυτο
runner69 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, iakoboss7 είπε τωρα σοβαρα το συνεχιζεις? εχω διαβασει τους νομους πολλες φορες και ισχύει το ιδιο πραγμα ακριβως, οποτε δεν χρειαζομαι screenshot αφου λενε τα ιδια. εφοσον το προιον προερχεται απο αγορα της ΕΕ σε καλυπτει 100% η samsung ελλαδος για 2 χρονια. αν το προιον προερχεται απο οπουδηποτε αλλου σε καλυπτει το καταστημα για 2 χρονια. στην προκειμενη περιπτωση μιλαμε για το public οπου δεν εχει δειγματα παραεισαγωγης ακομα (τυπου eshop). επισης τα πιο πολλα απο αυτα που ειχες ποσταρει πιοοοο πισω ειχαν διαφορετικη καταληξη απο αυτο που ισχυριζεσαι (πχ ο apple υπολογιστης οπου καλύφθηκε χωρις να παει δικαστικος...). αν ισχυει κατι διαφορετικο περιμενω αποσπασματα απο νομους με αποδειξεις και οχι αερολογιες δικες σου. μεχρι τοτε τελος απο μενα και οποιος καταλαβε καταλαβε... Η ημιμάθεια πολλές φορές είναι χειρότερη και από την αμάθεια.Σε αφήνω λοιπόν να πορεύεσαι με αυτήν.
Alexandros7474 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, iakoboss7 είπε τωρα σοβαρα το συνεχιζεις? εχω διαβασει τους νομους πολλες φορες και ισχύει το ιδιο πραγμα ακριβως, οποτε δεν χρειαζομαι screenshot αφου λενε τα ιδια. εφοσον το προιον προερχεται απο αγορα της ΕΕ σε καλυπτει 100% η samsung ελλαδος για 2 χρονια. αν το προιον προερχεται απο οπουδηποτε αλλου σε καλυπτει το καταστημα για 2 χρονια. στην προκειμενη περιπτωση μιλαμε για το public οπου δεν εχει δειγματα παραεισαγωγης ακομα (τυπου eshop). επισης τα πιο πολλα απο αυτα που ειχες ποσταρει πιοοοο πισω ειχαν διαφορετικη καταληξη απο αυτο που ισχυριζεσαι (πχ ο apple υπολογιστης οπου καλύφθηκε χωρις να παει δικαστικος...). αν ισχυει κατι διαφορετικο περιμενω αποσπασματα απο νομους με αποδειξεις και οχι αερολογιες δικες σου. μεχρι τοτε τελος απο μενα και οποιος καταλαβε καταλαβε... Δεν ήξερα ότι υπάρχει εγγύηση καταστήματος σε ηλεκτρονικά προϊόντα . Νόμιζα ότι έχουν εγγύηση αντιπροσωπείας .
nightwalker1990 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 23 ώρες πριν, SeNNinhA είπε Εαν ειναι refurbish επιβαλεται να αναγραφεται αλλιως τους πας για εξαπατηση και θα σε παρακαλανε. Σε καθε περιπτωση ακομη κι αν σου λενε παραμυθια ειναι υποχρεωμενοι να σου δωσουν 2 χρονια νομιμη εγγυηση. Μου εκαναν το ιδιο με ενα chromecast, τους πηγα την νομοθεσια και με πηραν την επομενη τηλεφωνο οτι μου κανουν δωρο τα 2 ετη εγγυησης αντι για ενα (εγγραφως πανω στο τιμολογιο). το λες σαν να σου κανανε και χαρη, υποχρεωση τους ειναι
SeNNinhA Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, nightwalker1990 είπε το λες σαν να σου κανανε και χαρη, υποχρεωση τους ειναι Το αντιθετο λεω. Γι αυτο και το διεκδικησα. Μου το πλασαραν σαν χαρη για να μην ριξουν τα μουτρα τους. Εννοειται οτι τους ειπα οτι δεν το δεχομαι ως χαρη αλλα ως υποχρεωση τους. Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2018 από SeNNinhA 1
HateMe Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 9 ώρες πριν, ntopas είπε Σαλονίκη από Τσιμισκή πριν 15' Σε λίγο μου το φέρνουν. ήρθε!!! 2 χρόνια εγγύηση είπαν στο κατάστημα. ανοίγει στα Πολωνικά (αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα) Δε συμπαθώ καθόλου τα public αλλά το θεωρώ πολύ καλή προσφορά. Κάνε αυτό που θα σου πω να δούμε για ποια χώρα προοριζόταν και πες μας το αποτέλεσμα. Κάντε το όσοι περισσότεροι γίνεται βασικά να δούμε τι παίζει. Settings --> About phone --> Software information --> Service Provider SW ver. Εκεί εμένα στο S9 μου έχει EUR/EUR/EUR/EUR (είναι Ελληνικό δηλαδή) Αν σου έχει πχ EUR/EUR/EUR/XEO σημαίνει πως ήταν για Πολωνία το συγκεκριμένο. ΥΓ. Επειδή είναι S7 μπορεί να μην έχει 4, αλλά 3, δηλαδή EUR/EUR/EUR
SeNNinhA Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 26 λεπτά πριν, Alexandros7474 είπε Δεν ήξερα ότι υπάρχει εγγύηση καταστήματος σε ηλεκτρονικά προϊόντα . Νόμιζα ότι έχουν εγγύηση αντιπροσωπείας . Σε ολα τα προιοντα υπαρχει η «εμπορικη εγγυηση» η οποια ειναι η εγγυηση του κατασκευαστη και δεν υποκειται σε χρονικους περιορισμους και ειναι υπευθυνος ο κατασκευαστης για την καλυψη της. Σε ολα παλι τα προιοντα που πωλουνται εντος ΕΕ υπαρχει (ξέχωρα απο την «εμπορικη εγγυηση») η «νομιμη εγγυηση» με ελαχιστο χρονικο διαστημα τα 2 ετη για την οποια ειναι υπευθυνος ο τελευταιος πωλητης του αντικειμενου και οχι ο κατασκευαστης του. Μονη εξαιρεση απο τα δυο ετη αποτελουν αντικειμενα τα οποια η αναμενομενη διαρκεια ζωης τους ειναι μικροτερη των δυο ετων. Σε αυτη την περιπτωση ομως η νομοθεσια αναφερει ξεκαθαρα οτι θα πρεπει ο αγοραστής να ενημερωνεται εγγραφως για αυτη την μικροτερη των 2 ετων αναμενομενη διαρκεια ζωης τους με ευθυνη του πωλητη. Σε αντιθετη περιπτωση εχει δικαιωμα στην διετη εγγυηση. Οποτε την επομενη φορα που θα σας στειλουν στην αντιπροσωπεια εχετε δικαιωμα να απαιτησετε να σας εξυπηρετησει το καταστημα. Οπως επισης ειναι ξεκαθαρα παρανομη η παροχη μονο της «εμπορικης εγγυησης» (εγγυηση κατασκευαστη εαν αυτη ειναι μικροτερη των 2 ετων ακομη και απο τα skroutzομαγαζα εφοσον η φορολογικη τους εδρα ειναι εντος της ΕΕ. 1
Gerara_ Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Ψάχνω κινητό για τον γιο (10 ετών) που του το έχω υποσχεθεί για δώρο Χριστουγέννων και στο οποίο θέλει να παίζει το Fortnite. Κατέληξα στο Νοkia 8 του Γερμανού στα 160€ της προσφοράς (με € επιστροφής Eurobank). Αξίζει λέτε να δώσω άλλα 40€ για το S7;Ήδη έχουμε υπερβεί το αρχικό budget που ήταν 150€
polydoroskatharakis Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 9 ώρες πριν, drpain είπε Τις επαφες μου πως θα τις μεταφερω απο ios σε android? Εύκολα: Κάνε ένα λογαριασμό Google και επέλεξε να συγχρονίζονται οι επαφές σου σ' αυτόν. Στη συνέχεια, στο καινούργιο κινητό, κάνε sign in με τον ίδιο λογαριασμό και επέλεξε επίσης συγχρονισμό επαφών. Έγινε!
mpokwsths Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 20 λεπτά πριν, Gerara_ είπε Ψάχνω κινητό για τον γιο (10 ετών) που του το έχω υποσχεθεί για δώρο Χριστουγέννων και στο οποίο θέλει να παίζει το Fortnite. Κατέληξα στο Νοkia 8 του Γερμανού στα 160€ της προσφοράς (με € επιστροφής Eurobank). Αξίζει λέτε να δώσω άλλα 40€ για το S7;Ήδη έχουμε υπερβεί το αρχικό budget που ήταν 150€ Ξεκάθαρα ΌΧΙ αφού είναι για Fortnite. Μεγαλύτερη οθόνη, πιο φθηνό, πιο γρήγορο και με καλύτερη gaming αυτονομία το Nokia. 1
Gerara_ Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ για την απάντηση @mpokwsths Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2018 από Gerara_
shooterg Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 11 ώρες πριν, stark είπε Εχεις δει όντως διαφορά; Διότι και η μαμίσια του S7 είναι εξαιρετική κάμερα. Διαβάζω για bugs + errors σε πολλούς με την GCam στο S7. Οι δικές σου εμπειρίες; Έχει λίγα αλλά έχει όντως μεγάλη διαφορά. Δεν χάνεις κατι να το δοκιμάσεις 1
abac Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 17 ώρες πριν, samsunglife είπε Ύστερα από 2-2,5 χρόνια χρήσης, λογικό δεν είναι; αυτό της προσφοράς είναι καινούριο, θα βγάζει άνετα τη μέρα με μέτρια προς βαριά χρήση. Και λίγο πριν το χρόνο πας SMARTEC και στην αλλάζουν ΔΩΡΕΑΝ!!! Η δωρεαν αλλαγη μπαταριας ισχυει για ολα τα κινητα η μονο για samsung;
stark Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 16 λεπτά πριν, abac είπε Η δωρεαν αλλαγη μπαταριας ισχυει για ολα τα κινητα η μονο για samsung; Εχω την εντύπωση οτι η Smartec δεν παρέχει service για άλλες εταιρίες εκτός από Samsung. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα