shooterg Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 13 λεπτά πριν, stark είπε Μαλλον αυτό; https://forum.xda-developers.com/galaxy-s7/themes/google-camera-portrait-mode-t3736859 Αυτο 1
stark Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, shooterg είπε Αυτο Εχεις δει όντως διαφορά; Διότι και η μαμίσια του S7 είναι εξαιρετική κάμερα. Διαβάζω για bugs + errors σε πολλούς με την GCam στο S7. Οι δικές σου εμπειρίες;
Neo4 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Τσιμισκή πριν ένα τέταρτο είχε τουλάχιστο 10 κομμάτια 1
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 7 λεπτά πριν, Neo4 είπε Τσιμισκή πριν ένα τέταρτο είχε τουλάχιστο 10 κομμάτια πάντως στο τηλεφωνικό κέντρο του καταστήματος της τσιμισκή λένε ότι δεν έχουν.
Neo4 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δικός μου άνθρωπος το πήρε. Στο ταμείο είχε στοιβαγμένα κομμάτια
poulaki1993 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ρε φίλε Θέλω τόσο πολύ να το πάρω ειλικρινά..... Αλλά σκέφτομαι τι να το κάνω Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2018 από poulaki1993
Alastor192 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 9 λεπτά πριν, iakoboss7 είπε σιγα πως κανεις ετσι... δεν εχασες και καμια τρελη προσφορα, ενα κινητο που δεν βγαζει ουτε μερα χρησης η μπαταρια του οπου ειναι ηδη σχεδον 3 ετων (και αρα γερασμενη). η μπαταρια του οντως κακιστη,προσωπικα δεν θα το παιρνα ουτε στα 150. Συγγενικο μου προσωπο που εχει το συγκεκριμενο κινητο το φορτιζει 2 με 3 φορες την μερα 2 1
drpain Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Οντως δεν αντεχει η μπαταρια του? επειδη σκεφτομαι να κανω την μεταβαση απο iphone 5s( 4,5 χρονια και βαλε φτανει πια). Τις επαφες μου πως θα τις μεταφερω απο ios σε android?
stark Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, iakoboss7 είπε μπαταριες σιγουρα οχι, επισης δεν ειναι καθολου μα καθολου ευκολο να αλλαξεις μπαταρια στο συγκεκριμενο. Στην Αθηνα (τουλάχιστον - αν και αυτό κανονικά ισχύει σε όλους τους επίσημους αντιπροσωπους) την αλλάζεις (ή καλύτερα, ...σου την αλλάζουν και κρατώντας και την εγγύηση) δωρεάν λίγο πριν κλείσει τον ένα χρόνο στην Smartec. Μέσα σε 1,5 ώρα μου την άλλαξαν εμένα. Δεν ήταν καν σε κακή κατάσταση, είχε πέσει λίγο αλλά πιο πολύ προληπτικά πήγα (εγώ και πολλοί άλλοι) ώστε να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία. Λίγο πριν τα δύο χρόνια της εγγύησης (και μετά τον 1ο χρόνο) σου την αλλάζουν με κόστος μόνο αυτό της μπαταρίας (20 €). Μετά τον 2ο χρόνο με 56 περίπου ευρώ (κόστος μπαταρίας και εργατικά). Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2018 από stark
di maria kun Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 27 λεπτά πριν, Alastor192 είπε η μπαταρια του οντως κακιστη,προσωπικα δεν θα το παιρνα ουτε στα 150. Συγγενικο μου προσωπο που εχει το συγκεκριμενο κινητο το φορτιζει 2 με 3 φορες την μερα Mετα απο 2 χρονια βαριας χρησης με καμια 50ρια εφαρμογες πανω απο 10 συνεχως ενεργες κανω 1 φορτιση ανα 2 μερες η την χειροτερη 2 στις 3 ,βγαζει ανετα μερα/περα απο αυτα ομως ακομη και η πληρη φορτιση λογω φασττζρτζ ειναι 40 λεπτα υποθεση/προυποθεση βεβαια οτι το εχω φωτεινοτητα περιπου 50% πιο πολυ με ενοχλει ετσι και αλλιως
UncleKim Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Σιγά μην κρατάει και μία ώρα η μπαταρία ρε παιδιά, έλεος. Επίσης, πας μετά από 6 μήνες και στην αλλάζουν δωρεάν. Το συγκεκριμμένο service της Samsung, είναι πραγματικά λόγος από μόνος του να πάρεις Samsung. 200 ευρώ αυτό το τηλέφωνο, και το ψειρίζουμε κιόλας? 2
stark Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, UncleKim είπε Το συγκεκριμμένο service της Samsung, είναι πραγματικά λόγος από μόνος του να πάρεις Samsung. Αυτό. 1
samsunglife Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 41 λεπτά πριν, Alastor192 είπε η μπαταρια του οντως κακιστη,προσωπικα δεν θα το παιρνα ουτε στα 150. Συγγενικο μου προσωπο που εχει το συγκεκριμενο κινητο το φορτιζει 2 με 3 φορες την μερα Ύστερα από 2-2,5 χρόνια χρήσης, λογικό δεν είναι; αυτό της προσφοράς είναι καινούριο, θα βγάζει άνετα τη μέρα με μέτρια προς βαριά χρήση. Και λίγο πριν το χρόνο πας SMARTEC και στην αλλάζουν ΔΩΡΕΑΝ!!! 1
Super Moderators Snoob Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Aπαγορεύεται ο οποιοσδήποτε σχολιασμός αγγελιών. Δεν θα πω καν για τους απαράδεκτους χαρακτηρισμούς στους οποίους κατέφυγαν ορισμένοι. Θα έπρεπε να το καταλαβαίνετε από μόνοι σας. Δικαίωμα απόλυτο του καθενός να πουλήσει ό,τι αγόρασε, όποτε το αγόρασε, όσο θέλει. Δεν σας κάνει, μην αγοράζετε. Θεωρείτε ανήθικη τη στάση του, μην αγοράζετε. Προσωπικά, δεν θα αγόραζα. Αυτό, όμως, είναι δική μου άποψη: δεν αντιβαίνουν τους όρους χρήσης αυτές οι αγγελίες. Τέλος, αν σας ενδιαφέρει να αγοράσετε οτιδήποτε, αναρτήστε αγγελία ζήτησης. Όχι εδώ. Παρακαλώ για τη συνεργασία όλων, μη με υποχρεώσετε να επανέλθω. 9
runner69 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Spoiler 3 ώρες πριν, iakoboss7 είπε απο ποτε οι τιμες σκρουτζ ειναι προσφορες και μαλιστα και black friday? εξαλλου δεν εχει σημασια απο που θα το αγορασεις για να εχεις εγγυηση απο samsung... Εννοειται και δεν ισχυει αυτο. Επιμένεις και θα καψεις κανενα με αυτα που γραφεις. Ενημερωσου γιατι παραπληροφορεις. Και μην μου φερεις παλι ηλεκτρονικες μπροσουρες για επιχειρήματα. Διαβαζε τους νομους και οχι τις μπροσουρες. Δεν θα πας με screenshot απο την europa στα δικαστηρια για να βρεις το δικιο σου. Οι νομοι εχουν την υποσταση. Αλλο το τι μπορεις να πετυχεις αν πιεσεις τα πραγματα και αλλο να γραφεις γενικοτητες που δεν ισχυουν. Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2018 από runner69
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα