Προς το περιεχόμενο

Samsung galaxy s7 , 199 ευρω @public

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 196
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παραλαμβάνω αυτή τη στιγμή από Τσιμισκή. Έχει διαθέσιμα.

Επεξ/σία από DrFreeman
Δημοσ.

Όποιος το έχει να βάλει και το gcam και απογειώνει την κάμερα του! Το είχα πολύ ωραίο τηλ Δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα σημερινά 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, shooterg είπε

Όποιος το έχει να βάλει και το gcam και απογειώνει την κάμερα του! Το είχα πολύ ωραίο τηλ Δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα σημερινά 

Θέλει root;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, sansara είπε

Πληροφοριακα, εχει εξαντηληθει απο public (πηρα τηλ), ασχετως τι λεει η ιστοσελιδα τους.

Ανάποδα είναι τα πράγματα. Στην ιστοσελίδα γράφει "εξαντλημένο" (δες πιο πανω το screenshot) αλλά δεν χάνει κανείς να ρωτήσει σε καταστήματα, γιατί όπως φαίνεται κάποια ελάχιστα ίσως εχουν ακόμα (π.χ. Τσιμισκή) :-)

Επεξ/σία από stark
Δημοσ.
1 ώρα πριν, mynam3 είπε

Στο κατάστημα Αγίας Παρασκευής το βρήκα πάντως, για αυτά τα λεφτά είναι μια χαρά

πως βρηκες αγ. παρασκευη αφου δεν ειχε

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, DrFreeman είπε

Παραλαμβάνω αυτή τη στιγμή από Τσιμισκή. Έχει διαθέσιμα.

Κρίμα που δεν είμαι Θεσσαλονίκη να τα τσιμπαγα...πέρα από την πλάκα αν κάποιος δεν το θέλει ή πάρει κανένα δεύτερο το θέλω εγώ..

Δημοσ.

Ηθελα να το πάρω για την κάμερά του και την οθόνη του.Τελικά πήρα στα 229€ το XZ1,είναι θέμα ωρών να εξαντληθεί το XZ1 και θα έμενα χωρίς κινητό,στο 1 κατάστημα Public δεν υπήρχε και πήγα στο κοντινότερο που είχε 2 τεμάχια μόνο.

Αν βγάλουν αύριο κάτι καλύτερο απο το XZ1 που δεν νομίζω στα χρήματα αυτά καλώς...Ισως βγάλουν το S7 edge στα 250-300(Αν και στα 300€ είναι οριακά προσφορά),η το S8 στην τιμή Σκρούτζ ~370€

Οι 2 καλύτερες προσφορές είναι XZ1 και S7,το καθένα με τα υπέρ και τα κατά του.

Απο S4 mini Plus με android 4.4.4 θα κάνω αναβάθμιση σε Android 9 κατευθείαν.  ☺

Δημοσ.
2 ώρες πριν, MakisCE είπε

εδώ βρε ζητάνε 250 (σε λίστες Black Friday κιόλας) για P20 Lite και Mi Α2,
και συζητάμε το S7 στα 200?

P20 Lite δεν αξίζει ούτε 200..

Δημοσ.
1 minute ago, AntiCambeR said:

Ηθελα να το πάρω για την κάμερά του και την οθόνη του.Τελικά πήρα στα 229€ το XZ1,είναι θέμα ωρών να εξαντληθεί το XZ1 και θα έμενα χωρίς κινητό,στο 1 κατάστημα Public δεν υπήρχε και πήγα στο κοντινότερο που είχε 2 τεμάχια μόνο.

Αν βγάλουν αύριο κάτι καλύτερο απο το XZ1 που δεν νομίζω στα χρήματα αυτά καλώς...Ισως βγάλουν το S7 edge στα 250-300(Αν και στα 300€ είναι οριακά προσφορά),η το S8 στην τιμή Σκρούτζ ~370€

Οι 2 καλύτερες προσφορές είναι XZ1 και S7,το καθένα με τα υπέρ και τα κατά του.

Απο S4 mini Plus με android 4.4.4 θα κάνω αναβάθμιση σε Android 9 κατευθείαν.  ☺

απο ποτε οι τιμες σκρουτζ ειναι προσφορες και μαλιστα και black friday?

εξαλλου δεν εχει σημασια απο που θα το αγορασεις για να εχεις εγγυηση απο samsung...

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, shooterg είπε

Όχι κατεβάζεις το apk και είσαι ετοιμος

Spoiler

Έχεις κάποιο link με λειτουργική έκδοση;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, iakoboss7 είπε

απο ποτε οι τιμες σκρουτζ ειναι προσφορες και μαλιστα και black friday?

εξαλλου δεν εχει σημασια απο που θα το αγορασεις για να εχεις εγγυηση απο samsung...

Περί εγγύησης τα γνωρίζω,είναι καλύτερα απο μεγάλη αλυσίδα,το Σκρουτζομάγαζο μπορεί να αποδειχθεί αναξιόπιστο.

Επίσης καλύτερη μεταπώληση και αν μου την δώσει μπορεί να κάνω ανταλλαγή με S7 με διαφορά 30€ προς εμένα.

Το S7 είναι θέμα χρόνου να πέσει στα 200€.Επίσης αν βγεί τους edge σε προσφορά όσοι πήραν το απλό S7 θα ξενερώνουν.Θέμα χρόνου να γίνει και αυτό,έχουν βγεί S8,S9.Δεν είναι λογικό το S7 edge να είναι πιο ακριβό απο το S8.

Επεξ/σία από AntiCambeR

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...