Προς το περιεχόμενο

Samsung galaxy s7 , 199 ευρω @public

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οταν κυκλοφορησε το S7 ως ναυαρχιδα και αντιπαλος των τότε iphone, εκκινουσε στα 700€ για τους ανυπομονους fanboys. Σημερα στα 200 η samsung σας κανει τη χαρη να πιασετε ναυαρχιδα στα χερια σας, εστω και παλια, γιατι πολλοι εδω μεσα ειμαστε αφραγκοι λογω κρισης. Δεν θυμαμαι αλλες ναυαρχιδες να πεφτουν τοσο χαμηλα ωστε να της απολαυσει και ενας μεροκαματιαρης! Ειδικα απο apple μερια.

Η ποιοτητα υλικων και συναρμολογησης στις ναυαρχιδες δεν συγκρινονται με κατωτερα μοντελα  των ιδιων αλλά και των αλλων εταιρειων. Στις ναυαρχιδες οι εταιρειες ριχνουν ολο το βαρος και την προσοχη.

• Απαντ. 196
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, nickmanak είπε

Οταν κυκλοφορησε το S7 ως ναυαρχιδα και αντιπαλος των τότε iphone, εκκινουσε στα 700€ για τους ανυπομονους fanboys. Σημερα στα 200 η samsung σας κανει τη χαρη να πιασετε ναυαρχιδα στα χερια σας, εστω και παλια, γιατι πολλοι εδω μεσα ειμαστε αφραγκοι λογω κρισης. Δεν θυμαμαι αλλες ναυαρχιδες να πεφτουν τοσο χαμηλα ωστε να της απολαυσει και ενας μεροκαματιαρης! Ειδικα απο apple μερια.

Η ποιοτητα υλικων και συναρμολογησης στις ναυαρχιδες δεν συγκρινονται με κατωτερα μοντελα  των ιδιων αλλά και των αλλων εταιρειων. Στις ναυαρχιδες οι εταιρειες ριχνουν ολο το βαρος και την προσοχη.

Δεν μιλάς καθόλου ωραία..

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, nickmanak είπε

Τι εννοείς; Η ΠΕΡΣΙΝΗ ναυαρχίδα της lg κάνει 250 χωρίς προσφορά. 

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, celtic είπε

To S7 σαβουρα με amoled, τρομερη καμερα και ταχυτατο επεξεργαστη..... Εχεις κατι καλυτερο να προτεινεις στα 200€;;;; Το iphone 6 μηπως;;;

Δεν λέω το S7 σαβούρα. Λέω τα συγκεκριμένα S7 σαβούρα. Η περίπτωση του iPhone 6 ήταν εμετική. Λογικά στις αγγελίες θα βρεις καλές προσφορές στα 200 ευρώ. Και δεν λέω τυχαία το αγγελίες.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Μακιαβέλλι είπε

Τι εννοείς; Η ΠΕΡΣΙΝΗ ναυαρχίδα της lg κάνει 250 χωρίς προσφορά. 

Από lg ναυαρχίδα ήταν το LG g2, τα υπόλοιπα ήταν ναυάγια. 

Εγώ θα βγω μια γύρα αύριο Θεσσαλονίκη /το έχω ήδη αλλά αν υπάρχει ξεχασμένο πουθενά θα το αγοράσω για δεύτερο!!! 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 λεπτά πριν, ChimairaX είπε

Σας σπρώχνουν τη σαβούρα τους και λέτε και ευχαριστώ. Επιπροσθέτως 364 μέρες είναι Lagsung, ξαφνικά σήμερα έγινε η υπέρτατη κινητάρα.

Καλή συνέχεια.

...

Επεξ/σία από Sethiros
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, costacurta είπε

Από lg ναυαρχίδα ήταν το LG g2, τα υπόλοιπα ήταν ναυάγια. 

Εγώ θα βγω μια γύρα αύριο Θεσσαλονίκη /το έχω ήδη αλλά αν υπάρχει ξεχασμένο πουθενά θα το αγοράσω για δεύτερο!!! 

Η πρωτη προταση ειναι οτι πιο σωστο εχω διαβασει εδω και καιρο... Kudos....

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μεσω ευρωπαικου νομου οτι πωλειται στην ευρωπαικη αγορα καλυπτεται με 2 χρονια εγγυηση

Επεξ/σία από Aias
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Aias είπε

Μεσω ευρωπαικου νομου οτι πωλειται στην ευρωπαικη αγορα καλυπτεται με 2 χρονια εγγυηση

Το ξερουμε,αλλά τρέχα γυρεύε στην Ελλάδα μας..... Τους το λες και πάνε να σε βγάλουν και τρελό.....😠😵😳

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, stelios18120 είπε

Και εγώ είμαι,αλλά η αλήθεια να λέγεται

Αν και προτείνω το s7 edge για τα καλύτερα specs, το συγκεκριμένο του θέματος,για Ελλάδα είναι καλή προσφορά. Επώνυμο,στο ψυχολογικό όριο των 200€ και εγγύηση,μια χαρα γενικά.

Πάντως το σ7 με μια rugged θήκη και ένα καλό γυαλάκι , για τις δικές μας δουλειές,  γίνεται  CAT και δεν νιώθει από νερό και σκόνη  😂😂😂

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
53 λεπτά πριν, akollias είπε

εχει αγορασει κανεις απο αλλου?

Σαλονίκη από Τσιμισκή πριν 15'

Σε λίγο μου το φέρνουν.

ήρθε!!! 2 χρόνια εγγύηση είπαν στο κατάστημα.  

ανοίγει στα Πολωνικά (αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα)

Δε συμπαθώ καθόλου τα public αλλά το θεωρώ πολύ καλή προσφορά.

Επεξ/σία από ntopas
  • Like 2
Δημοσ.

Κινητάρα παίδες κάμερα από τις καλύτερες δυνατός επεξεργαστής amoled οθόνη 2k μπορείς να πάρεις  και gr vr. Τρομερή ευκαιρία έχω το a5 2017 άμα είχα κάνα άλλο πιο φθηνό κινητο θα το αγόραζα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...