Προς το περιεχόμενο

Samsung galaxy s7 , 199 ευρω @public

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 196
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλα δεν ειναι η πρωτη φορα που το public βαραει χαρταετο με τους 12μηνες εγγυηση.

Αν δεν ειναι εκθεσιακο,εννοειται οτι το κινητο εχει 24μηνες εγγυηση.

Εχω δει και αλλα προιοντα στα οποια αναφερουν 12μηνες εγγυηση,γενικα ειναι για κλωτσιες σε αυτο το κομματι.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο μεγαλος χαμενος απο τα μεγαλα καταστηματα φετος στο Black Friday ειναι το Public.

O λογος οτι θελουν το προιον να το προ-πληρωσεις.

Κανενας πλεον δεν εμπιστευεται καταστηματα(βλεπε φιασκο με εκθεσιακα,ελλειψη προιοντων μετα κλπ) ,ποσο μαλλον να παρει smartphone με 12  μηνες εγγυηση αντι 24

Επεξ/σία από mr.mister
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εαν ειναι refurbish επιβαλεται να αναγραφεται αλλιως τους πας για εξαπατηση και θα σε παρακαλανε.

Σε καθε περιπτωση ακομη κι αν σου λενε παραμυθια ειναι υποχρεωμενοι να σου δωσουν 2 χρονια νομιμη εγγυηση.

Μου εκαναν το ιδιο με ενα chromecast, τους πηγα την νομοθεσια και με πηραν την επομενη τηλεφωνο οτι μου κανουν δωρο τα 2 ετη εγγυησης αντι για ενα (εγγραφως πανω στο τιμολογιο).

Επεξ/σία από SeNNinhA
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το είχα πάρει πριν 2 χρόνια black friday 2016 από παμπλικ, δεν θυμάμαι αν ήταν 350 η 400/τότε και σε εκείνη την τιμή ήταν καράπροσφορά πόσο μάλλον 199 για ναυαρχίδα που δεν έχει να ζηλέψει τπτ ακόμα και από τωρινά μοντέλα. Τρελό vfm για την δημοφιλεστερη συσκευή της τελευταίας πενταετίας 

Edit εννοείται 2 χρόνια μετά και είναι σαν καινούριο 

Επεξ/σία από costacurta
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...