Προς το περιεχόμενο

Ασυρματο ποντικι:αναβοσβηνει κοκκινο φως

karib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όχι δεν ισχύει. Μη σε απασχολεί. Αν έχεις σκοπό να το κάνεις συνέχεια τότε να σε απασχολήσει... όχι που θα το κοιτάς... αλλά που εξ'αρχής έχεις τέτοιο σκοπό! :P

Οk, με καθυσηχασες.

• Απαντ. 80
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

karib εχω το ιδιο ποντικι με σενα...

κι εμενα τοσο κραταει περιπου, δυστυχως οταν το αγορασα δεν ηξερα οτι θα επρεπε να αλλαζω μπαταριες καθε βδομαδα. τωρα κλαιω τα λεφτα μου και δεν προκειται να αγορασω ασυρματο ξανα... ΤΕΛΕΙΩΣΕ!!!

Δημοσ.

κι εμενα τοσο κραταει περιπου, δυστυχως οταν το αγορασα δεν ηξερα οτι θα επρεπε να αλλαζω μπαταριες καθε βδομαδα. τωρα κλαιω τα λεφτα μου και δεν προκειται να αγορασω ασυρματο ξανα... ΤΕΛΕΙΩΣΕ!!!

Φιλε μου που εισαι και σε εψαχνα!

Τα διαβασες...τι να στα ξαναλεω...

Τι επαναφορτιζομενες εχω αλλαξει, ποσες εχω αγορασει (λεμε μηπως εφταιγαν οι μπαταριες...), τι φορτιστες, τι ...

Γ@@@@.

Κι εγω ακουω ασυρματα και φευγω μακρια.

Βρε ουστ. Ενσύρματα ολα. Οχι θα ειμαι με το φορτιστη στο χερι καθε ωρα.

Δημοσ.

Σε ότι αφορά τα τελευταία σχόλια τώρα που 'ξεθάφτηκε' και πάλι αυτό το topic με αφορμή την ερώτηση του φίλου karib >>> Αρκεί να προσθέσω ότι έχουν περάσει άλλοι δυόμιση μήνες από την τελευταία φορά που ασχολήθηκα με αυτό εδώ το topic και φυσικά στο ασύρματο ποντίκι ακόμα δεν έχει χρειαστεί να αλλάξω μπαταρία! Δεν θα αναφερθώ στο πιο είναι (τι διαφήμιση θα κάνουμε;!) Υποτίθεται ότι όσοι έχετε φτάσει ως εδώ έχετε ήδη διαβάσει τα προηγούμενα posts μας! :)

Σε ότι αφορά την ερώτηση σας αν είναι led ή laser το πιθανότερο είναι είναι να είναι "LED υψηλής φωτεινότητας". Έτσι ονομάζονται. Και αυτό το εικάζω απλά από το ότι ΔΕΝ αναγράφονται πουθενά (τουλάχιστον στο δικό μου) τα ανάλογα warnings για 1st class LASERs όπως σε τόσες άλλες συσκευές)

Ωστόσο δεν καταλαβαίνω από που πηγάζει αυτή η απορία. Τα περισσότερα υψηλής φωτεινότητας leds είναι και laser leds. Άλλωστε η τεχνολογία είναι σχεδόν η ίδια. Απλά τα lasers έχουν ένα διορθωτικό φακό μπροστά τους. (όπως μερικά pointers) - Για να το θέσω διαφορετικά η απορία αυτή δεν έχει νόημα αν κανείς προσπαθεί να κάνει συσχετισμούς και συγκρίσεις για την απόδοση, κατανάλωση, αξιοπιστία μεταξύ των δύο μιας και στις εφαρμογές που συζητάμε είναι σχεδόν οι ίδιες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...