Προς το περιεχόμενο

Ασυρματο ποντικι:αναβοσβηνει κοκκινο φως

karib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παντως επειδη δεν θέλω να ξαναπάθω αυτό που υφίσταμαι με τον υπάρχον ποντικι μου, σχεδον σιγουρα το επομενο θα ειναι το Logitech το 700αρι.

Γιατι συσχετίζω άμεσα το αναβοσβησμα με την γρήγορη εξαντληση των μπαταριών.

Ακούω wireless συσκευές και φέυγω μακριά...

Εχω πάθει απωθημένα με αυτο το ποντίκι.

Θα τα ήθελα όλα στο γραφείο μου wireless. Κι αμα όλα εχουν τη συμπεριφορά του ποντικιού μου? Την πάτησα.

Ασε, καλά ειναι και τα ενσύρματα στην τελική ανάλυση...

Αμα ειναι να εισαι συνεχεια με το φορτιστη στο χέρι...

Anyway, σίγουρα κάθε τι καινουριο θελει την δικη του περίοδο ωριμοτητας.

Αλλα εγω τι φταίω?

Εχουμε χρήματα να τα πετάμε?

Δεν φτάνει που αντικαθιστούμε όλα τα άλλα, θα αρχίσουμε να αντικαθιστούμε και τα ποντικια μας, keyboards κλπ. Ημαρτον πια.

Logitech. Αντε και φορτωσα πάλι με το ηλιθιο ποντικι μου.

• Απαντ. 80
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πλεον το Ms ποντικι μου εχει αποθρασυνθει τελειως. Καθε βδομαδα φορτιση μπαταριες.

Για να μαζεύω χρηματα για το Logitech...

Δημοσ.

Aφού κλείσετε το PC βάλτε ένα άσπρο χαρτί κάτω από το ποντίκι. Μιά κόλα χαρτιού Α4 διπλωμένη στα 4.

Δημοσ.

i lisi einai mia kai poly apli!!! ego exo tis idies mpataries pano apo xrono!!!! i xrisi tou mouse ka8imerina na einai sas leo ego max 8 ores??? GIATI TIS YPOLOIPES ORES DEN VGAZETE TIS MPATARIES???????

kai afiste syrtaria, xartia, gates kai kameres!!!!

tora, an verieste na vazete kai na vgazete tis mpataries synexeia........

einai kitrina, tetragona \, ta lene periptera kai poylane mpataries!!!!!!!! :D

Δημοσ.

Ολα αυτά είναι παρηγοριά στο άρρωστο αν ήταν να μπω στον κόπο κόπο να κάνω όλα αυτά θα προτιμούσα ενσυρματο ποντίκι ...Η μόνη λύση είναι όσοι έχουν πρόβλημα να αγοράσουν ένα ασύρματο καινούργιας γενιάς που σίγουρα κρατάνε πολύ περισσότερο (ναι ακόμα και τα microsoft το δικό μου άντεξε τελικά σχεδόν 6 μήνες...)

Δημοσ.

Προσωπικά έχω και εγώ το Microsoft Wireless Optical Mouse 2.0 το οποίο εδω και τρεις μήνες δουλεύει χωρίς να έχουν αλαχθεί οι μπαταρίες και ο δείκτης να είναι ακόμα στο full. Μιλάμε για pc με always on λόγω dsl που του βγάζω το λάδι στη καθημερινή χρήση.

Δημοσ.

Εγω παλι ψάχνω ένα ασυρμοτο ποντίκι που εκτος απο την διαρκεια της μπαταρίας να έχει και πολυ πολυ μικρό δέκτη! πηγα σε ενα μαγαζι... πηρα ενα που μου ειπε η πωλητρια οτι εχει μικρο δέκτη και τελικά ο δέκτης του ειναι σαν ένα ποντίκι! :( εγώ το θέλω για τον φορητό μου και θέλω απλά να ειναι μικρό, να μπαίνει στην usb και να μην έχει καλώδιο! ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ???? HELP!!!! :)

Υ.Γ.... το labtec wireless mouse το έχει κανείς??? νομίζω οτι έχει μικρό δέκτη αλλα δεν ξέρω τίποτα απο διάρκεια... αν το έχει κανείς... περιμένω εντυπώσεις! :)

Δημοσ.

DEN VGAZETE TIS MPATARIES???????

Ενταξει, τωρα βρηκαμε δουλεια να κανουμε.

Η μόνη λύση είναι όσοι έχουν πρόβλημα να αγοράσουν ένα ασύρματο καινούργιας γενιάς

Παλι θα μας γδύσουν? Οταν βγαζουν μη -ωριμο προιον δεν μας το λενε ομως.

Δημοσ.

paidia telika brikate lysh?peite mou ti na kanw?exw apelphstei entelws!!!eimai sta pro8yra ths trellas!blepw asyrmata pontikia kai trellenomai!xtes brady oneireytika oti shkwuhke to skasmeno gia na me pniksei!please boh8eia....

Δημοσ.

Εγώ πάντως τώρα έχω φτάσει 4,5 μιση μήνες με τις μπαταρίες που είχε μέσα το κουτί.Έχω MS wirelles optical desktop ellite.Και το κόκκινο φως στο ποντίκι αναβοσβήνει μόνο όταν το κοιτάς.Όταν είναι πάνω σε επιφάνεια τότε είναι σχεδόν σβηστό.

Δημοσ.

mipos, leo mipos, eiste sta oria tis emveleias tis siskevis kai mipos, leo mipos, to pontiki katanalonei ti megisti dinati energeia prospathontas na epikoinonisei sosta me ti vasi tou? (kati analogo me afto pou simvainei sta kinita otan einai ektos diktiou)

leo mipos.....

giati oi @@ries me ta fotakia, ta lambakia, ta fotorithmika ktl pigan sinnefo s'afto to post.....

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παιδια καποτε καποιος μου ειχε πει οτι δεν ειναι καλο να πεσει στα ματια σου η ακτινα laser(διορθωστε με αν κανω λαθος) του ποντικιου.

Ισχύει αυτό?

Τι ακριβως συμβαίνει?

Δημοσ.

Όχι δεν ισχύει. Μη σε απασχολεί. Αν έχεις σκοπό να το κάνεις συνέχεια τότε να σε απασχολήσει... όχι που θα το κοιτάς... αλλά που εξ'αρχής έχεις τέτοιο σκοπό! :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...