karib Δημοσ. 13 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2004 ena noname asirmato pontiki pou exei epanafortizomenes kai fortizoun apo to usb Τρομερη λυση ακουγεται! Αν μας ελεγες και μαρκα και απο που το πηρε θα μας εσωζες!
karib Δημοσ. 25 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2004 Παράθεση: ena noname asirmato pontiki pou exei epanafortizomenes kai fortizoun apo to usb Τρομερη λυση ακουγεται! Αν μας ελεγες και μαρκα και απο που το πηρε θα μας εσωζες! Please, Πες μας να μας σωσεις!
karib Δημοσ. 25 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2004 h logitech exei ena tetoio pantos Εψαξα σε google και δεν βρηκα κατι. Μηπως ξερεις κανεις μοντέλο?
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 25 Απριλίου 2004 Δημοσ. 25 Απριλίου 2004 Καλησπέρα, Logitech® MX™700 Cordless Optical Mouse
Nikos Δημοσ. 25 Απριλίου 2004 Δημοσ. 25 Απριλίου 2004 Κι εγώ έχω το MX700 της Logitech και μπορω να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος. Αν και όταν το πήρα έδωσα 90€ (αρκετά χρήματα δε νομίζετε για ποντίκι), δεν θα το άλλαζα με τίποτα πια. Δεν έχει lag και με τον φορτιστή δεν έχω αλλάξει ποτέ μπαταρίες. Μειονεκτήματα το σχετικά μικρό μέγεθός του( είχα πριν τον MS Explorer) και τα μικρά εξτρα πλήκτρα
karib Δημοσ. 25 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2004 Ευχαριστώ παιδια. Δεν πειράζει. Καλύτερα να δώσω λίγα χρήματα παραπάνω μόλις τα έχω, αλλά να ηρεμήσω οριστικά από το φόρτισε-ξεφόρτισε.
dimitris74 Δημοσ. 25 Απριλίου 2004 Δημοσ. 25 Απριλίου 2004 den exo milisei me ton filo mou akoma leipei ektos ellados, telos vdomadas epistrefei kai tha exo neotera
peterp@n^ Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 Λοιπον ακουστε ολοι οι παθοντες....η λυση ειναι μια και πολυ απλη......Οταν κλεινετε το pc σας να βαζετε το ποντικι σε ενα συρταρι !! :wink: Εγω αυτο κανω και μετα απο λιγο σβηνει Kala, kai pws vlepeis an anavosvinei to pontiki mesa sto syrtari????? afineis to syrtari anoixto?? hehehe pantws to diko mou Microsoft Wireless Optical Mouse 2.0 apo ta xristougenna mexri twra exei tis idies mpataries kai exei allaksei kai 2 grafeia.. to ena malista xwris syrtaria!! Vevaia exw kai gata sto spiti!! To paei na anavosvisei?? :wink:
CyberWalker Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 Λοιπόν παιδιά θα πω το εξής : Ακoύγονται απόψεις αρνητικές και δε βλέπω θετικές τη στιγμή που αρκετά παιδιά που γνωρίζω έχουν πολύ καλή εντύπωση για ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ μοντέλο wireless το οποίο έχω κι εγώ εδώ και 4 μήνες με τις ίδιες μπαταρίες. Ανησυχώ για αυτά που λέτε, την ίδια στιγμή μάλιστα που προσωπικά είμαι απόλυτα ικανοποιημένος (μιας και έχω δουλέψει άλλα δύο wireless το προηγούμενο καλοκαίρι όταν δούλευα σε ένα μαγαζί) αφού διαπίστωσα ότι είναι ελαφρύ και αρκετά ακριβές, καμία σχέση με τα άλλα που ήταν ΤΡΙΣΑΘΛΙΑ και δεν άντεχαν παρά εβδομάδες, έχει drivers που ΔΕΝ χρειάζονται (κάτι που το θεωρώ σημαντικό) και εκτός των άλλων όπως προανέφερα με τις μαμίσιες μπαταρίες καλά κρατεί ακόμα...! Τώρα από την άλλη επειδή έχουν βγει πολλά μοντέλα... Γυρίστε το ανάποδα και δείτε. Το δικό μου είναι το γκρι-ασημί με τα 3 κουμπιά + τις κινήσεις δεξιά κι αριστερά του wheel και από πίσω γράφει : 'Wireless Optical Mouse 2.0A Model 1008. (FCC ID : C3K1008) Οι μπαταρίες που είχε απο τη μάνα του ήταν οι κλασσικές energizer του 1.5V (και όχι επαναφορτιζόμενες στα 1.2V που έχουν μεν περισσότερα mAh αλλά μιρκότερη τάση και αυτό παίζει εν μέρει το ρόλο του) Σε ότι αφορά το θέμα αναβόσμημα έχω να πω μόνο ότι το θεωρώ φυσιολογικό και όχι αστοχία υλικού καθώς συμβαίνει και στους γνωστούς μου αλλά και σε εμένα και επίσης θεωρώ ότι γίνεται για μερικά λεπτά και όχι για όλη την ημέρα όταν πλέον έχει περάσει αρκετή ώρα που έχει κλείσει το pc. Επίσης, να πω ότι το αναβόσμημα σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί σφάλμα ή ελάττωμα ή προγραμματιστική αστοχία από την πλευρά του σχεδιαστή και επί του προκειμένου της microsoft. Για εμένα είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τη μεθοδολογία που αναπτύχθηκε από τους μηχανικούς και υιοθετήθηκε τελικώς ανάμεσα από πολλές άλλες ανταγωνιστικές προτάσεις κατά την διαδικασία της υλοποίησης του τρόπου αναγνώρισης προτύπων του λογισμικού της συνοδευτικής του καμερούλας. Μεγάλη πρόταση, ε; Ελπίζω τουλάχιστον να είναι κατανοητή...Χε! Δεδομένου ότι έχει κάμερα υπερευαίσθητη θεωρώ ότι δύσκολα θα μπορέσουμε να το δούμε να είναι εντελώς off για ώρα και αυτό (όχι γιατί δεν είναι off αλλά) γιατί με το που θα το ανακουνήσουμε ανάβει. Αν το σηκώσουμε ελαφρά 'βλέπει' απόκλιση μερικών μm και ξαναανάβει. Αυτό είναι λογικό και το θεωρώ διαδικασία "power saving mode" κατά τη διαδικασία αναζήτησης στέρεου χώρου (όχι στερεού) χωρίς 'προοπτική'. Θεωρώ δηλαδή ότι είναι το ακριβώς ανάποδο από το φόβο σας ("power consumption mode" θα έλεγε κανείς περιπαιχτικά) Το φαινόμενο μπορούμε να το παρατηρήσουμε αν θέλουμε χρησιμοποιώντας κάποιο ημιδιαφανές υλικό όπως πχ ένα χαρτί. Κάτι που θεωρώ ότι παίζει ρόλο (και το έχω δει και στην πράξη σε άλλες wireless RF συσκευές) είναι η ΑΠΟΣΤΑΣΗ από τον δέκτη. Τον έχω σε απόσταση 35-40 cm. Εσείς; Επίσης να σημειώσω ότι της συσκευής μου το laser led δουλεύει και με μόνο μια μπαταρία επάνω. Φυσικά δεν έχω και κανένα εξωτικό 'μοντέλο'. Το πήρα OEM στα 35ευρώ τελική από Χανιά και είμαι ΥΠΕΡΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ!
peterp@n^ Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 Nai, twra pou to les CyberWalker, giauto to idio pontiki anaferomoun kai egw, to Microsoft Wireless Optical 2.0 Model:1008.. Pragmatika einai to kalytero pontiki pou eixa pote!! Den anavosvinei xwris logo, den xalaei tis mpataries tou kai malista an epithimei kapoios ekswtiko montelo nomizw pws kykloforei se arketous syndiasmous xrwmatwn.. exw to metaliko mple-diafanes, alla exw dei kai se kokkino-diafanes kai mauro..
karib Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 Τον έχω σε απόσταση 35-40 cm. Εσείς; 50cm Microsoft Wireless Optical 2.0 Model:1008.. Ρε παιδιά, οταν πάμε σε ένα κατάστημα ζητάμε Microsoft Wireless Optical 2.0(αν το ζητάμε και το 2.0). Δεν μπορω να απαιτήσω να ειναι και Model τάδε. Και να θέλει ο καταστηματάρχης, μπορεί να μην δύναται να σου το φέρει. Εντάξει, 'ετυχε' και βγηκε και μια παρτίδα καλή. Ολα τα άλλα όμως? Και καλά πάμε παλι να ξανααγοράσουμε, δεν μπορούμε να ξέρουμε τι παρτίδες παίζουν εκείνη τη στιγμή στην αγορά και κατά συνέπεια είμαστε αφημένοι στην τύχη. Οτι μας τύχει. Πιο συνετή βρίσκω τη λύση του Logitech αν και πανάκριβη. Ξέρεις ομως ότι αγοράζοντάς το, δεν θα ξανασχοληθεις με φορτίσεις και μπαταρίες. Παει και τελείωσε. Καθαρές δουλειές.
peterp@n^ Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 Nai, karib, se auto pou les, exeis dikio.. na fantasteis oti emena dwro mou to ekane i aderfi mou kai kata tyxi vgike kalo.. Nomizw, omws.. xwris na eimai apolita sigouros, giati den thimame kala, oti to kouti tou, htan diafano kai apo tin pisw pleura, kai kala gia na vlepeis pws einai to mouse apo katw.. Etsi mporeis na diakrineis ton arithmo tou montelou!!.. (Den kserw an to leei kai kapou panw sto kouti vevaia.. Den exw koitaksei..) Sou to lew auto me kathe epifylaksi giati den thimame sigoura!! :?
CyberWalker Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 Πρώτον να σας πω πως είναι καθαρά και ξάστερα δικαίωμα αλλά και υποχρέωση του κάθε πελάτη να γνωρίζει καλά τα προιόντα που διατίθενται στην αγορά. Αυτό σα γενική ιδέα είναι παγκόσμια αξία, και έχει βάρος όχι μόνο σε υλικά προιόντα αλλά και σε υπηρεσίες, είναι άσχετο από τεχνικές γνώσεις και πεποιθήσεις και φυσικά... θεσμικά τουλάχιστον μας 'αγγίζει' όλους! Τώρα σε ότι αφορά το συγκεκριμένο μοντέλο και τη δεδομένη κουβέντα η οποία ξεκίνησε από το αναβόσβημα και κατέληξε γενικότερη για τα wireless... Παιδιά εγώ το μοντέλο το ανέφερα διότι πιστέυω πως ΔΕΝ είναι όμοια η συμπεριφορά όλων των microsoft mice (χε!) μεταξύ τους και έτσι το έγραψα για να ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΩ ότι δικαίωμα έχω να μιλάω ΜΟΝΟ για αυτό που χρησιμοποιώ εγώ και οι γνωστοί μου, αυτό δηλαδή το μοντέλο που γνωρίζω καλά. Αν ήμουν στη θέση να επίσταμαι για όλα τα wireless τότε θα το ανέφερα λέγοντας πχ. μια γενικότητα του τύπου 'τα microsoft wireless έχουν προβλήματα' Επειδή όμως τέτοιου τύπου γενικότητες είναι συνήθως άστοχες και ενίοτε παραπλανούν, προτίμησα να μιλήσω μόνο για το δικό μου για το οποίο έχω πλέον σαφή άποψη. Υπάρχει λοιπόν έστω και ένα μοντέλο (αυτό που έχω) για το οποίο δεν έχω ακούσει σαφή παράπονα. (Ποτέ δεν είναι αργά φυσικά...χε!) Για τα υπόλοιπα απλά δεν εκφέρω γνώμη. Αυτό περί παρτίδας μου φαίνεται λογικό ως πιθανότητα... Θα μπορούσε να συμβεί, δε λέω όχι. Απλά το θεωρώ κάπως απίθανο επί του προκειμένου. Μιας και αναφέρεται αρκετά στην κουβέντα μας η Logitech αυτό που έχω να πω είναι πως ακούω καλά λόγια για τα wireless ποντίκια και πληκτρολόγια της, ωστόσο ποτέ δεν δούλεψα για αρκετό καιρό κάποιο. Μιλώντας γενικότερα, προσωπικά (και το τονίζω), θεωρώ μειονέκτημα το να πρέπει να φορτίζεται καθημερινά ένα mouse στη βάση του. Για πολλούς λόγους. Επίσης θεωρώ πλεονέκτημα το ότι το mouse και το πληκτρολόγιο παρόλο που συνοδεύονται με πολύ καλούς drivers ΔΕΝ τους χρειάζονται μιας και τα windows τους έχουν από τη μάνα τους. Φυσικά αυτό δεν ισχύει μόνο για τα microsoft ποντίκια. Επιπρόσθετα να αναφέρω ότι το 'Connection' του δέκτη με τον πομπό γίνεται με την μια και αυτό είναι κάτι που με έχει παιδέψει αρκετά σε άλλα ποντίκια (ευτυχώς όχι δικά μου) και έτσι μπορώ και το αναγνωρίζω επίσης ως θετικό στοιχείο. Επίσης όσο και αν αυτό σας κάνει εντύπωση, από όοοολα τα microsoft mice (!) που έχουν περάσει από τα χέρια μου (κυριολεκτικά δηλαδή) τα μόνα που μου άρεσαν είναι αυτό για το οποίο κάνω λόγο φυσικά και το παλιότερο ΕΝΣΥΡΜΑΤΟ intellimouse με ball και wheel. Αυτά στα θέματα εργονομίας και άνεσης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.