koyan Δημοσ. 6 Απριλίου 2004 Δημοσ. 6 Απριλίου 2004 ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΕ ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ!!! Διαβάστε τι πάθαμε εμείς και θα καταλάβετε: Είχαμε ένα Μικρομάλακο ασύρματο ποντίκι με κόκκινο φωτάκι. Κλείναμε τον υπολογιστή, αλλά το φωτάκι αναβόσβηνε. Τελείωνε τις μπαταρίες γρήγορα. Το πιο τρομακτικό όμως ήταν, ότι αναβόσβηνε μόνο όταν δεν το κοίταζες. Καμιά φορά το έπερνε η άκρη του ματιού σου που αναβόσβηνε, αλλά μόλις γύριζες να το κοιτάξεις, δεν έβλεπες τίποτα περίεργο. Κοντέψαμε να γίνουμε παρανοϊκοί. Ωσπου στο τέλος αποφασίσαμε να πάρουμε δραστικά μέτρα: πουλήσαμε το αυτοκίνητο και πληρώσαμε μία εταιρεία να εγκαταστήσει σύστημα παρακολούθησης με κάμερες (πίσω από καθρέφτες όμως γιατί το πούστικο το ποντίκι άμα του έβαζες μπροστά κανονική κάμερα δεν αναβόσβηνε μέχρι να τελειώσει η κασέτα)... ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΔΑΜΕ: Ειχε κανει τον υπολογιστή μπουρδέλο. Οταν δεν κοιτάγαμε, όταν κοιμόμαστε και όταν λοίπαμε, καλούσε άλλα ποντίκια και έπαιρνε βισιτες μέσα στον υπολογιστή μας. Ο υπολογιστής με το κόκκινο φωτάκι. Πήραμε λοιπόν και μείς την βαριοπούλα και το κάναμε ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ!!. Ε, όχι ντε, έχουμε και ένα πρόσωπο στην κοινωνία. Γι' αυτό σας λέω. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΕ ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ!!! ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΗΣ.
androu Δημοσ. 6 Απριλίου 2004 Δημοσ. 6 Απριλίου 2004 εγώ είχα ενα ntrust όχι οπτικό .. και κάθε βδομάδα ήθελε μπαταρίες... τελικά το πέταξα γιατί δεν μπορούσα να πηγαίνω κάθε βδομάδα να παίρνω μπαταρίες .. είναι οι μικρές (ΑΑΑ)..
mazda Δημοσ. 6 Απριλίου 2004 Δημοσ. 6 Απριλίου 2004 Λοιπον ακουστε ολοι οι παθοντες....η λυση ειναι μια και πολυ απλη...... Οταν κλεινετε το pc σας να βαζετε το ποντικι σε ενα συρταρι !! :wink: Εγω αυτο κανω και μετα απο λιγο σβηνει
karib Δημοσ. 6 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2004 Οταν κλεινετε το pc σας να βαζετε το ποντικι σε ενα συρταρι !! Εγω αυτο κανω και μετα απο λιγο σβηνει Δηλαδή τι διαφορά έχει αν είναι στο συρτάρι απο το να είναι ακίνητο πάνω στο γραφείο?
predator Δημοσ. 6 Απριλίου 2004 Δημοσ. 6 Απριλίου 2004 to idio kai egw.exw to Wireless Optical Mouse.otan kleinei to pc ayto menei anameno kai anabosbinei,oxi apla se adraneia alla kai me kleisto pc!opote to kleinw tou bgazw entelws tis mpataries. pantws kai me epafortizomenes pou bazw,me sixni xrisi de kratane panw apo 2 bdomades.kai einai kai megaliteris isxios!lete ama balw kanonikes na kratisei perissotero? episis na pw oti den exw meinei genika eyxaristimenos apo to pontiki afou i antapokrisi tou se sigkrisi me to simbato intelli einai poli katwterh.argei na kouni8ei xarakthristika. pantws to keyboard einai mia xara! :P
GINA_23 Δημοσ. 6 Απριλίου 2004 Δημοσ. 6 Απριλίου 2004 H lysi einai mia epanafortizomenes mpataries σκεφτηκατε ποτέ μήπως η λύση ειναι να αλλάξετε μάρκα??? Εχω ενα wirelless της LOGITECH και αλλάζω μπαταριες μιά (το πολύ 2) φορές το χρόνο.... Αλλα ειναι με μπίλια, οχι optical, και η επικοινωνία με τη βάση γίνεται με συχνότητα (χωρίς ορατή επαφή) ... καταπληκτικό.....
GINA_23 Δημοσ. 6 Απριλίου 2004 Δημοσ. 6 Απριλίου 2004 ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΕ ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ!!! ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΗΣ. χαχαχαχαχαχααχ, ,,, καλόοοοοοο, ποιος είσαι, ο ΦΩΣ-κολος ?????
karib Δημοσ. 6 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2004 Εχω ενα wirelless της LOGITECH και αλλάζω μπαταριες μιά (το πολύ 2) φορές το χρόνο Λετε να είναι όντως έτσι? Η θα αγοράσουμε Logitech και θα έχουμε τα ίδια? Αν οντως εχει καλυτερα ποντικια, να αγοράσουμε.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 7 Απριλίου 2004 Δημοσ. 7 Απριλίου 2004 Υπαρχει καλυτερο πονικιιιιιι και το θελουμεεεεεε!!!(?)
karib Δημοσ. 7 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2004 pantws kai me epafortizomenes pou bazw,me sixni xrisi de kratane panw apo 2 bdomades. Το ίδιο πρόβλημα έχω. Αντε να πανε ενα μηνα.Παραπανω με τιποτε.
freeworld Δημοσ. 7 Απριλίου 2004 Δημοσ. 7 Απριλίου 2004 Το Νοέμβριο πήρα ένα ασύρματο σετ της MS. Το φωτάκι μένει πάντα ανοικτό δεν κλείνει ποτέ, το μόνο που κάνει είναι ότι μετά από λίγο χρόνο αδράνειας να αναβοσβήνει για να καταναλώνει λιγότερη ενέργεια, από το να είναι συνέχεια ανοιχτό. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να αφαιρείς τη μία μπαταρία. Χρησιμοποιώ αλκαλικές μπαταρίες και έχω αλλάξει μπαταρίες μόνο μία φορά. Επικοινώνησε οπώς προτείνει και ο Γιάννης_(Platano) με την MS και να ρωτήσεις για το πρόβλημα αυτό.
Nfountou Δημοσ. 7 Απριλίου 2004 Δημοσ. 7 Απριλίου 2004 eixa cordless ths ligitech (oxi optical) kai oi mpataries kratousan arketa tha elega... Exoun perasei apo ta xeria mou tria optika cordless kai mporw na pw oti h mpataria tous krataei polu ligotero. Auto me to lampaki den einai provlhma ths microsoft... kai sta logitech etsi einai....
OPC Δημοσ. 12 Απριλίου 2004 Δημοσ. 12 Απριλίου 2004 Egw phra tis proalles to Wirelles Optical Desktop Elite (me to whell mouse sto keyboard).Me psilofobhsate me auta pou lete.Gia to mouse 8ewrw oti oi mpataries 8a krathsoun,gia to keyboard fobamai pio polu.Egw tis epanafortizomenes tis exw etoimes,10 akribws gia 2 all3ies (3 to keyboard kai 2 to mouse) .Twra apla 8a perimenw na dw ti 8a ginei.Eis to epanidein opote
karib Δημοσ. 12 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2004 Eis to epanidein opote Περιμενουμε τις εμπειριες σου. Εγω παντως γενικά με τα ασυρματα εχω φοβηθει. Σκεφτομουν πχ για bluetooth handsfree κινητου. Μετα απο αυτα που περασα και περναω με το ασυρματο ποντικι, δεν το σκεφτομαι καν.
dimitris74 Δημοσ. 13 Απριλίου 2004 Δημοσ. 13 Απριλίου 2004 pantos to kalitero pou exo dei einai se ena filo mou me ena noname asirmato pontiki pou exei epanafortizomenes kai fortizoun apo to usb.o fortistis einai ensomatomenos sto receiver tou mouse. einai i kaliteri lisi. exei parei dio setakia mpataries exei to ena monima epano ston fortisti kai to allo sto pontiki. opote kai na teleiosoun allazei kai katharise. oute
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.