Προς το περιεχόμενο

Ασυρματο ποντικι:αναβοσβηνει κοκκινο φως

karib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδια έχω το ασυρματο ποντικι της microsoft.

Γιατι αναβοσβηνει το κοκκινο φως ακομη κι οταν δεν δουλευω και το pc ειναι κλειστο?

Μηπως έτσι μου καταναλωνει τις μπαταριες πιο γρηγορα?

• Απαντ. 80
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ξερει κανεις να μου πει? Νομιζω, διορθωστε με αν κανω λαθος, οτι μου αδειαζουν οι μπαταριες με όλα αυτα αναβοσβησματα...

Δημοσ.

Εγω τη λυση που δεν κανει σε σενα την εφαρμοσα με οδηγια της Microsoft Hellas που ρωτησα αφου τους εστειλα με fax την αποδειξη αγορας ενος οπτικου ποντικιου (οχι ασυρματου) πριν απο χρονια...Ποτε δεν καταλαβα γιατι μου ζητησαν αποδειξη ???? Υπαρχουν και "σπασμενα" ποντικια σαν τα προγραμματα ??? Για παρε ενα τηλεφωνο και ρωτα τους.Πιστευω να σε βοηθησουν.Ο φοβος για τις μπαταριες μαλλον ευλογος μου φαινεται εκτος και παιρνει ρευμα απο την usb.Μπορει να λεω και μ....ες για αυτο. 8) 8) 8)

Δημοσ.

etsi einai.kai to wirless pou eixa prin kai to kenourio wirless ths ms etsi anabosbhnoun meta apo 5 lepta akinhsia.mono pou sto prwto oi mpataries kratagan 2-3 bdomades to poly sto neo 6 mhnes lei h ms.egw to exw 3 mhnes peripou kai akoma den adeiasan

Δημοσ.

Κ εγω ενα ασυρματο τη MS που το πηρα το νοεμβρη.Με τις energizer που ειχε μεσα κρατησε μεχρι τα μεσα Γεναρη!Ελπιζω να μην ηταν οι αρχικες σε καλη κατασταση γιατι αν χρειαζεται να αλλαζουμε μπαταριες καθε δυο μηνες τοτε Τ.Π.!!Βλεπεται εφαγα κ εγω τη μουφα με τους 6 μηνες αυτονομια που εγραφε πανω το κουτι... :P :arrow: :idea: :?: :shock:

Δημοσ.

Μια απο τα ιδια και εδω. wireless intelli mouse explorer και τις ρουφαει σαν τρελο το ατιμο :D

την πρωτη φορα δεν ηξερα αν ηταν οι μπαταριες, τωρα ομως που βλεπω οτι δεν καταλαβαινει παω για επαναφορτιζομενες.

νεκταριε ποσα mAh ειναι και τι εχεις παρει ni-cd, ni-mh η κατι αλλο?

Δημοσ.

Τελικα κανεις μας, περα απο το να διαπιστώσουμε το προβλημα, δεν βρηκαμε κατι που να εξηγει το θέμα σε βαθος.

- Αδειάζουν οι μπαταρίες? (το σημαντικοτερο ερωτημα). Πιστευω ναι(δυστυχως)

- Γιατι το κανει αυτο?

Δημοσ.
Τελικα κανεις μας' date=' περα απο το να διαπιστώσουμε το προβλημα, δεν βρηκαμε κατι που να εξηγει το θέμα σε βαθος.

- Αδειάζουν οι μπαταρίες? (το σημαντικοτερο ερωτημα). Πιστευω ναι(δυστυχως)

- Γιατι το κανει αυτο?[/quote']

Για πιο υπευθυνα παρε την Microsoft Hellas.... :D :D :D

Δημοσ.

Είναι φυσιολογικό να αναβοσβήνει.Χωρίς το κόκκινο φωτάκι το μάτι δεν δουλεύει και δεν θα αναγνώριζε πότε θα είχε ξανά κίνηση και θα ψάχναμε γιατί δεν δουλεύει.Πάντως όταν είναισε αδράνεια δεν χαλάει πολύ μπαταρία.Η μεγάλη κατανάλωση είναι όταν το χρησιμοποιείς και στέλνει σήμα στη βάση.

Εγώ έχω το MS wireless desktop Ellite δύο μήνες με τις μπαταρίες που είχε μέσα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...