Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, tolhc1234 είπε

Τι να σας πω μπορεί και να το είπαν αλλά να μην έδωσε σημασία το άτομο που το πήγε.

Ε  στην Αθήνα πέρα δώθε συνέχεια νομίζω η χρήση του φρένου είναι αρκετή

Τι αμάξι έχεις; 

Δημοσ.

Ή να χρησιμοποιήσει μία άγκυρα.

😋

52 λεπτά πριν, sstratos είπε

Να μην πατάς άλλο τα φρένα.... να χρησιμοποιείς χειρόφρενο  :mrgreen:

αστειεύομαι βέβαια

• Like 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Τι αμάξι έχεις; 

Fiat Panda '12

Τελικά πήγα σήμερα, τακάκια ήταν και είχαν φαγωθεί φουλ, με σίδερο πήγαινα και μου είπε να αλλάξω και τις πλάκες.

Ένας συνάδελφος λέει ότι δεν ήταν απαραίτητο για τις πλάκες. Εγώ που τις ακούμπησα είχαν κάτι αυλάκια περίεργα αλλά μου είπε ότι έτσι είναι συνήθως... λέτε να μην υπήρχε λόγος να τις αλλάξω τελικά;

Δημοσ.

για λίγα χιλιόμετρα  δεν παθαίνουν τίποτα άλλα από οτι κατάλαβα εσυ πρέπει να είχες κάνει πολλά χιλιόμετρα χωρίς τακάκια.. "όταν λες φουλ  με σίδερο" εννοείς πέρα από την πάστα που έχουν τα τακάκια είχε φαγωθεί και το σίδερο που τα συγκρατεί ??

λαμπάκι για τακάκια δεν έχει panda? 

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, christopher0016 είπε

για λίγα χιλιόμετρα  δεν παθαίνουν τίποτα άλλα από οτι κατάλαβα εσυ πρέπει να είχες κάνει πολλά χιλιόμετρα χωρίς τακάκια.. "όταν λες φουλ  με σίδερο" εννοείς πέρα από την πάστα που έχουν τα τακάκια είχε φαγωθεί και το σίδερο που τα συγκρατεί ??

λαμπάκι για τακάκια δεν έχει panda? 

Όχι εννοώ είχε φύγει όλη η πάστα εντελώς.

Λαμπάκι δεν έχει, εκτός αν έχει και δεν άναψε ποτέ, αλλά νομίζω ότι απλά δεν έχει. Θα το τσεκάρω όμως μήπως έχει και δεν άναψε.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν εχει λαμπακι εχει ελασμα που προεξέχει και κανει θόρυβο.

Να αλλαζες και τις πλάκες,δεν εχουν λεφτα πολλα εαν ειναι aftermarket.το ελασμα που έβρισκε μονο θα ειχε κανει γραμμη ποσο μαλλον με το σιδερο!

Τελος πάντων στο ειχα πει οτι ειναι αυτο και να δινεις περισσότερη σημασία στο εξής.

Μη φθανουμε να μας παρακαλάει με θορύβους το αμαξι να κανουμε τα απαραίτητα.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Καλυτερα που τα αλλαξες .Κρατα βιβλιαρακι με τι αλλζεις και στα ποσα χλμ .Λογικα θα σου εδωσε το συνεργειο .

Ναι υπήρχε ένα που έγραφε και το service που είχε γίνει Μάρτιο, περίεργο που δεν είχαν πει κάτι για τα τακάκια, γίνεται μέσα σε 8 μήνες (περίπου 6000 χιλιόμετρα) να είχε τόσο μεγάλη διαφορά;

6 λεπτά πριν, georgerapp είπε

Δεν εχει λαμπακι εχει ελασμα που προεξέχει και κανει θόρυβο.

Να αλλαζες και τις πλάκες,δεν εχουν λεφτα πολλα εαν ειναι aftermarket.το ελασμα που έβρισκε μονο θα ειχε κανει γραμμη ποσο μαλλον με το σιδερο!

Τελος πάντων στο ειχα πει οτι ειναι αυτο και να δινεις περισσότερη σημασία στο εξής.

Μη φθανουμε να μας παρακαλάει με θορύβους το αμαξι να κανουμε τα απαραίτητα.

Ε ναι πλέον έγινε μάθημα :P

• Like 1
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Αν το αμαξι εχει ιμαντα χρονισμου και οχι καδενα και δεν ξερεις ποτε και αν αλλαχτηκε αμμεση αλλαγη γιατι μπορει να σου κανει μεγαλη ζημια

Ναι με ιμάντα είναι, μου το είπε και ο μηχανικός αυτό, αλλά μου είπε να ρωτήσω πρώτα τον αρχικό ιδιοκτήτη μπας και είμαι τυχερός και τον είχε αλλάξει στα 60000 χλμ. (τώρα είμαι γύρω 95) (εκτός αν εννοείς κάποιο άλλο ιμάντα :P)

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, tolhc1234 είπε

Ναι με ιμάντα είναι, μου το είπε και ο μηχανικός αυτό, αλλά μου είπε να ρωτήσω πρώτα τον αρχικό ιδιοκτήτη μπας και είμαι τυχερός και τον είχε αλλάξει στα 60000 χλμ. (τώρα είμαι γύρω 95) (εκτός αν εννοείς κάποιο άλλο ιμάντα :P)

Ναι αυτον εννοω αλλα αν εχεις την παραμικρη αμφβολια αν εχει αλλαχτει αλαξε τον ...χθες.Μπορει να κρατησει πολυ αλλα μπορει και οχι .

• Like 2
Δημοσ.

Συγγνώμη, ειλικρινά τώρα, με πόσα διανυθέντα χιλιόμετρα φτάσαμε στο σημείο να λέμε ότι το τακάκι είχε μείνει με το σίδερο;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...