Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Εδώ και κανα 2 βδομάδες ακούγεται ένας περίεργος θόρυβος σαν να τρίβεται κάτι όταν πατάω τα φρένα, συνήθως γίνεται όταν είναι να ακινητοποιηθώ και όχι τόσο όσο είμαι εν κινήσει. Εκτός από τον θόρυβο, το "νίωθω" κιόλας κάπως στα πετάλια. 

Επίσης σήμερα άρχισε να κάνει και κάποιον άλλο θόρυβο σαν να σέρνεται ελαφρά κάτι μεταλλικό όταν είμαι εν κινήσει. Δεν έχω καταλάβει αν ο ήχος προέρχεται από το ίδιο σημείο.

Έχετε καμιά ιδέα τι μπορεί να είναι;

Επίσης παίζει να γνωρίζετε κανά συνεργείο κοντά περιστέρι που να είναι ανοιχτό και μετά τις 6; Λόγω εργασίας δεν έχω προλάβει να το πάω ακόμα και φοβάμαι μην μου μείνει στο χέρι καμιά μέρα.

Δημοσ.

Μήπως έχεις φάει τα τακάκια σου και πας με σίδερο;η εάν είσαι τυχερός είναι το μικρό έλασμα που προεξέχει από την πάστα στο τακακι για να κάνει αυτό τον θόρυβο και να σε προειδοποιήσει.

Πήγαινε για έλεγχο σύντομα-χθες.

Συνεργείο δεν έχεις ;τώρα ψάχνεις;δεν έχεις ξαναπάει;

Βρες ένα κοντά στην δουλειά αντί για το σπίτι.

Δημοσ.

Κατάλαβα, αυτό υποψιάστηκα κι εγώ αλλά τώρα αυτός ο θόρυβος/τρίψιμο που κάνει τώρα και εν κινήσει ακόμη και όταν δεν πατάω το φρένο μου φαίνεται περίεργος. Ίσως να μην έχει σχέση βέβαια με το άλλο.

Όχι δεν έχω συνεργείο. Οδηγάω περίπου ένα χρόνο και δεν έχει τύχει κάτι άλλο ευτυχώς οπότε τώρα ψάχνω για πρώτη φορά. Ίσως κοντά στην δουλειά να είναι καλή ιδέα, μπορεί να ξέρει και κάποιος για συνεργεία τριγύρω.

Ευχαριστώ.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, tolhc1234 είπε

Κατάλαβα, αυτό υποψιάστηκα κι εγώ αλλά τώρα αυτός ο θόρυβος/τρίψιμο που κάνει τώρα και εν κινήσει ακόμη και όταν δεν πατάω το φρένο μου φαίνεται περίεργος. Ίσως να μην έχει σχέση βέβαια με το άλλο.

Όχι δεν έχω συνεργείο. Οδηγάω περίπου ένα χρόνο και δεν έχει τύχει κάτι άλλο ευτυχώς οπότε τώρα ψάχνω για πρώτη φορά. Ίσως κοντά στην δουλειά να είναι καλή ιδέα, μπορεί να ξέρει και κάποιος για συνεργεία τριγύρω.

Ευχαριστώ.

Ολο και κατι θα υπαρχει..Μην το αφησεις παντως.

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Like 1
Δημοσ.

Πατάς δε πατάς φρένο από την στιγμή που έφαγες το τακακι και πας με σίδερο θόρυβο θα κάνει και αν δεν πατάς το φρένο συνέχεια.

Θα τακάκια συνεχίζουν να είναι κοντά σε επαφή με την πλάκα απλά δεν δέχονται πίεση οπότε εάν έχεις κάνει ζημία θα την ακούς.

Οπότε αν είναι αυτό δε πας μόνο για τακάκια αλλά και για δισκοπλακες.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tolhc1234 είπε

Επίσης σήμερα άρχισε να κάνει και κάποιον άλλο θόρυβο σαν να σέρνεται ελαφρά κάτι μεταλλικό όταν είμαι εν κινήσει. Δεν έχω καταλάβει αν ο ήχος προέρχεται από το ίδιο σημείο.

Ο συνεχόμενος θόρυβος εν κινήσει, ίσως είναι και από ρουλεμάν σε κάποιον από τους τροχούς…

Δημοσ.
Μόλις τώρα, bromiaris είπε

Υπερβολές... Φυσιολογική φθορά λέγετε…

Καλά ναι λογικό και φέτος παίζει να έχει κινηθεί περισσότερο απ' ότι τα προηγούμενα 3 χρόνια συνολικά. Απλά έπεσε πάνω σε στιγμή που μάζευα λεφτά για άλλα πράγματα :P

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, tolhc1234 είπε

Καλά ναι λογικό και φέτος παίζει να έχει κινηθεί περισσότερο απ' ότι τα προηγούμενα 3 χρόνια συνολικά. Απλά έπεσε πάνω σε στιγμή που μάζευα λεφτά για άλλα πράγματα :P

Αντί να τα σκάσεις χοντρά για data mining, machine learning & deep learning θα σου τα φάει ο μαστρο Κώστας!

Αλλά χρειάζεται ένα σέρβις ακόμα και μετά από 3 χρόνια!!!!

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, tolhc1234 είπε

Service έγινε και φέτος (δεν το είχα πάει εγώ) αλλά δεν μας είπαν κάτι περίεργο

Αν ειναι τακαια κλπ επρεπε να σας εχουν προειδοποιησει οτι θα χρειαστουν αλλαγμα .Φαινοντε αυτα .Εγω αλλαξα πισω τακακια αλλα ξερω οτι σε 7-8 χιλιαδες χλμ θα χρειαστω και εμπρος.

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, tolhc1234 είπε

Service έγινε και φέτος (δεν το είχα πάει εγώ) αλλά δεν μας είπαν κάτι περίεργο

Πχ το ρουλεμάν (αν είναι αυτό που κάνει συνεχόμενα θόρυβο) δεν μπορεί να κάνει κάτι για να δει αν έχει φθορά, μέχρι να εκδηλωθεί με θόρυβο καθώς γυρνά ο τροχός…

Τα τακάκια αν τα έλεγξε, θεωρητικά είδε και σας ενημέρωσε πόσο ζωή είχαν.. σε συνδυασμό με το πόσο φρένο πατάς…

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Αν ειναι τακαια κλπ επρεπε να σας εχουν προειδοποιησει οτι θα χρειαστουν αλλαγμα .Φαινοντε αυτα .Εγω αλλαξα πισω τακακια αλλα ξερω οτι σε 7-8 χιλιαδες χλμ θα χρειαστω και εμπρος.

3 λεπτά πριν, bromiaris είπε

Πχ το ρουλεμάν (αν είναι αυτό που κάνει συνεχόμενα θόρυβο) δεν μπορεί να κάνει κάτι για να δει αν έχει φθορά, μέχρι να εκδηλωθεί με θόρυβο καθώς γυρνά ο τροχός…

Τα τακάκια αν τα έλεγξε, θεωρητικά είδε και σας ενημέρωσε πόσο ζωή είχαν.. σε συνδυασμό με το πόσο φρένο πατάς…

Τι να σας πω μπορεί και να το είπαν αλλά να μην έδωσε σημασία το άτομο που το πήγε.

Ε  στην Αθήνα πέρα δώθε συνέχεια νομίζω η χρήση του φρένου είναι αρκετή

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...