spectaculator Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 8 ώρες πριν, panathatube είπε Η Valve δεν τίμησε την ιστορία της ολοκληρώνοντας την τριλογία. Δεν είναι πια δημιουργοί πια είναι έμποροι αλλά έπρεπε να επιδείξουν επαγγελματισμό ολοκληρώνοντας την ιστορία και σεβόμενοι τους οπαδούς του ΗL/ πελάτες τους προτού πεθάνουν από γηρατειά. +1! Επίσης, παρόλα τα γραφικά που για σήμερα δεν δείχνουν τίποτα το ιδιαίτερο, νομίζω πως ξέφυγε από τη γραμμή του HL. Υπάρχουν στοιχεία εδώ κι εκεί που θυμίζουν απλά τα τέρατα του HL, αλλά τίποτα παραπάνω. Απλά shoot-em-up δείχνει. Κρίμα. 1
TasMan Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Ελπίζω τουλάχιστον 20 χρόνια μετά να διορθώσουν τα άπειρα bugs του αρχικού παιχνιδιού. Παιχνιδάρα μεν, αλλά μου κατέστρεφε την εμπειρία όταν κάθε λίγο και λιγάκι έπρεπε να πάω στο προηγούμενο save γιατί δεν ξέκιναγε κάποια ρουτίνα.
Choutas Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Α ρε Βαλβ σε τύφλωσαν τα λεφτά του steam και δεν την ενδιαφέρει οι φανς της
Devil9697 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 δεν με ενθουσιασε παντως!!ουτε καν προσπαθεια δεν εκαναν μετα απο 20 χρονια..
shadowlike Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) απολιθώματα του παρελθόντος , είμαι σχεδόν βέβαιος πως και η valve να βγάλει καινούργιο half-life δε πρόκειται να φτάσει τα επίπεδα του 2 , τα expectations του κόσμου είναι στο θεό και εδώ που τα λέμε τα single player story driven fps games είναι παλιομοδίτικα. Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2018 από shadowlike
KilliK Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 btw το Steam το εχει σε προσφορα στα 7e, τρεξτε!
becoming_I Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το έχω παίξει όταν ήταν freeware και τελειώνει λίγο πριν πάει στην τελευταία πίστα ,το έχω αγοράσει και το από το steam και περιμένω μόλις βγει και το τελευταίο κομμάτι να το ξαναπαίξω. Νομίζω ότι είναι ίσως από τα καλύτερα remaster που έχω παίξει ποτέ, απόλυτα πιστό στο αρχικό half-life. Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2018 από becoming_I 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα