Προς το περιεχόμενο

SoundblasterX H7 tournament ed @ plaisio eshop 79.9€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.plaisio.gr/games/PC-perifereiaka/gaming-headset/Creative-Headset-SoundblasterX-H7-Tournament-70GH033000001.htm

Αξίζει αυτο το headset;

Έχω ακούσει πολύ καλές κριτικές...το έχει καποιος να μου πει την γνώμη του;

Επεξ/σία από dasfw
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ειχα και το αλλαξα γιατι το μικροφωνο του δεν με καλυπτε για αυτη τη τιμη τους (εγω τα ειχα παρει 120 ευρω) εχουν απαραδεκτο μικροφωνο .Φαντασου οτι αλλαξα  σε αλλης εταιρειας με τα μισα λεφτα σχεδον και βρηκα την υγεια μου.Οποτε οχι δεν στα προτεινω.Με αυτα τα χρηματα μπορεις να παρεις πολυ καλυτερα ακουστικα ,βλεπε  hyperx flight,hyperx alpha ,hyperx cloud 2,razer kraken pro v2 sennheiser game 1 κλπ.Οταν ειπα με αυτα τα λεφτα εννοουσα τα 140 που εχει αρχικη αλλιως εαν θες με 80αρι πηγαινε στα hyperx ή στης corsair τα hs50-hs60.

Επεξ/σία από jerry banana
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, jerry banana είπε

Το ειχα και το αλλαξα γιατι το μικροφωνο του δεν με καλυπτε για αυτη τη τιμη τους (εγω τα ειχα παρει 120 ευρω) εχουν απαραδεκτο μικροφωνο .Φαντασου οτι αλλαξα  σε αλλης εταιρειας με τα μισα λεφτα σχεδον και βρηκα την υγεια μου.Οποτε οχι δεν στα προτεινω.Με αυτα τα χρηματα μπορεις να παρεις πολυ καλυτερα ακουστικα ,βλεπε  hyperx flight,hyperx alpha ,hyperx cloud 2,razer kraken pro v2 sennheiser game 1 κλπ.

Μόνο με το μικρόφωνο υπήρχε θέμα; Ποιότητα ήχου;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, dasfw είπε

Μόνο με το μικρόφωνο υπήρχε θέμα; Ποιότητα ήχου;

Να σου μιλησω ειλικρινα για 120 ευρω που τα αγορασα ,μετα τα πουλησα και πηρα καποια με 45 ευρω ,δεν ειδα διαφορα στον ηχο .Ποιο πολυ marketing πουλανε .Τωρα εχω της hyperx και εχω βρει την υγεια μου.Δεν αξιζουν τα 120 ευρω προσωπικα τα θεωρω για ακουστικα 40-60 ευρω.

Επεξ/σία από jerry banana

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...