Προς το περιεχόμενο

LG G7 @369€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις αύξησαν την τιμή κατά 30€, στα 399€.

Για να γίνουν πιο πιστευτοί?!?!?!

Δημοσ.

Μάλλον τους τελείωσαν τα καμάρια με τα 369 ευρώ .....και είπαν να "εξαργυρώσουν το όνομα που " έχτισαν " στην αγορα τοση ωρα τώρα,  αυξάνοντας την τιμή 30 αργύρια...σορυ ευρώ...

Δημοσ.

Μπορεί να πουλάνε στο κόστος για να αποκτήσουν κριτικές και να φτιάξουν σιγά σιγά την εικόνα τους. Γενικά όμως δεν έχουν τίποτα διαθέσιμο απ ότι κατάλαβα. Όλα είναι σε 4-7 εργάσιμες. Και γω ήθελα ένα Xiaomi mi A2 αλλά γενικά δεν το ψήνω να τους κάνω μεταφορά χρημάτων

Δημοσ.

Πριν κάνα μισάωρο μου ήρθε κ εμένα ένα μαιλ απτό best price αλλά το άνοιξα τώρα ..κ λέει mi a2 lite από 160 τώρα 78.φυσικα ανοίγω κ πουθενά αυτή η τιμή...black humor..

Δημοσ.

Το best price εχει μεζεψει οσους εδιωξε το skroutz. Οι τιμες του σε κινητα ειναι 10-20% κατω αποβτα φθηνοτερα σκρουτζ, και ολοι λενε πληρωσε και θα παραλαβεις σε 4-7-10 μερες.

Προσωπικα δεν ασχολουμαι με κανενα καταστημα που ύπαρχει μονο στο best price.

• Thanks 2
Δημοσ.

Πήραν τα clicks και μετά ανέβασαν την τιμή.Βάζω στοίχημα οτι αν κάνεις παραγγελία στα 369€ θα στείλουν e-mail οτι η τιμή είναι 399€.

Αν συνεχίσουν τις μ@@@@ίες ας ξεκινήσουμε εμείς με μερικές insomniac αρνητικές αξιολογήσεις να κάνουμε καλό ποδαρικό.

Δημοσ.

Ένα άλλο "περίεργο" που παρατήρησα.

Έχε κρατημένη την τιμή στα 399€. Κάποια στιγμή εμφανίστηκε μία πεντάστερη αξιολόγηση που μέσα έγραφε "τα καλύτερα" για το κατάστημα.

Μετά εξαφανίζεται για καμιά μέρα από την λίστα για το G7. Και τώρα που το ξαναβλέπω..... έχει διαγραφεί η θετική αξιολόγηση....

Τουλάχιστον στην μπροστά σελίδα διορθώσαν το "Δωρεάν μεταφορικά"

Δημοσ.
Στις 21/11/2018 στις 8:20 ΜΜ, basilis5 είπε

Το best price εχει μεζεψει οσους εδιωξε το skroutz. Οι τιμες του σε κινητα ειναι 10-20% κατω αποβτα φθηνοτερα σκρουτζ, και ολοι λενε πληρωσε και θα παραλαβεις σε 4-7-10 μερες.

Προσωπικα δεν ασχολουμαι με κανενα καταστημα που ύπαρχει μονο στο best price.

Μόνο GadgetLab εγώ προτείνω από bestprice. 

3 κινητά σε 2 χρόνια έχω πάρει από εκεί. 

Έχει και Paypal.

Πήρα S9 τον Ιούλιο στα 500 όταν ειχε 580 στο σκρουτζ. 

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, shooterg είπε

Εγώ έχω πάρει από το skyfon μια χαρά μου ήρθε μαζί με εγγύηση. Το s9

Σκεφτόμουν και εγώ να πάρω από εκεί το S9 τότε Ιούνιο - Ιούλιο γιατί το έριχνε στα 499 συνέχεια αλλά φοβόμουν :P 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 21/11/2018 στις 5:45 ΜΜ, AntiCambeR είπε

Απο αυτούς αγοράζεις μόνο απο το κατάστημα.Πληρώνεις μπροστά τους,ανοίγεις το κουτί,ελέγχεις οτι όλα είναι εντάξει(+imei).Μπορεί να μαζέψουν μερικές χιλιάδες € και να εξαφανιστούν.Οσα δεν έχουν φυσική έδρα ακόμα χειρότερα.

😎

1 ώρα πριν, jason0 είπε

Το μαγαζί εξαφανίστηκε τελείως απο το bestprice...δεν ξερω τι σημαίνει αυτο

Επεξ/σία από AntiCambeR
Δημοσ.

Ρε παιδιά αγοράζουν με ενδοκοινοτικά τιμολόγια όλοι αυτοί. Δεν αποδίδουν φπα ποτέ και αλλάζουν αφμ κάθε χρόνο...όπου θέλει πουλάει ο καθένας. κανείς δεν έχει πραγματικό κέρδος. Το σκρουτζ θα πρέπει να καθαρίσει και αυτούς που τους λες τιμολόγιο και σ λένε σε 10 μέρες που θα τελειώσει το λογιστήριο θα σ στείλω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...