exitpc Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Ξερει κανεις πως απενεργοποιειται η onboard gpu σε win 10? προσπαθω να παιξω ενα παιχνιδι και αυτο χρησημοποιει την onboard αντι την 1060 που εχω. Τις αναγνωριζει και τις 2 motherboard gigabyte h97-d3h-cf Επισης δε μπορω να μπω στα bios για καποιο λογο και εχω πατησει ολα τα πιθανα πληκτρα F1,F2,F3,del,ins,F8,F9,F10,F11,F12
alkis13 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Με το Del, μπαινει. Αν ειναι σε fast boot ultra fast boot το bios χρειαζεται να κατεβασεις το Fast Boot (Intel 8/9 series) . Το ανοιγεις και πατας enter bios. Απο το bios απενεργοποιείς τα ενσωματωμένα γραφικά. Σε περιπτωση που τα ξαναχρειαστεις, ξαναμπαινεις και το ενεργοποιείς, αλλιως θελει νομιζω clear cmos.
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, exitpc είπε Ξερει κανεις πως απενεργοποιειται η onboard gpu σε win 10? προσπαθω να παιξω ενα παιχνιδι και αυτο χρησημοποιει την onboard αντι την 1060 που εχω. Τις αναγνωριζει και τις 2 motherboard gigabyte h97-d3h-cf Επισης δε μπορω να μπω στα bios για καποιο λογο και εχω πατησει ολα τα πιθανα πληκτρα F1,F2,F3,del,ins,F8,F9,F10,F11,F12 Αγαπητέ φίλε Για να μπεις στο BIOS setup, 100% το πλήκτρο DEL χρησιμοποιεί η Gigabyte!!! Απλώς πρέπει να περιμένεις να ακουστεί το beep πρώτα και να πατάς επαναλαμβανόμενα το DEL μέχρι να δεις το Entering setup... Μερικές φορές όμως, υπάρχει ένα θέμα με τα πληκτρολόγια USB, τα οποία δεν είναι "έτοιμα" αμέσως να δουλέψουν όταν ξεκινάει το POST! Για να είσαι 100% βέβαιος ότι θ' ανταποκριθεί το πληκτρολόγιο, χρησιμοποίησε ένα παλιό πληκτρολόγιο με βύσμα PS/2!!! Και φυσικά μέσα από το BIOS θα απενεργοποιήσεις την onboard κάρτα γραφικών! Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2018 από Επισκέπτης
chsam Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Μπορεις και μεσα απο το nvidia control panel να επιλεγεις ποια καρτα θα χρησιμοποιει η καθε εφαρμογη.
exitpc Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Αφηστε παιδες ειχα κανει πατατα...Ειχα συνδεσει το μονιτορ με το HDMI της ...onboard gpu.... Δεν το ειχα ψηλιαστει γιατι το fortnite το επαιζε απροβληματιστα και η onboard.Αλλα το Assassins Creed Odyssee δεν το παλεψε καθολου Ευχαριστω για τις απαντησεις Επισης ηταν και ο λογος που δεν δουλευε το del για να μπω bios
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα