Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα. 

Τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζω ένα μεγάλο πρόβλημα με την κατανάλωση δεδομένων στο iphone 6s που δεν μπορώ να καταλάβω.

Ποιο συγκεκριμένα χωρίς λόγο το iphone καταναλώνει δεδομένα για μία υπηρεσία συστήματος που την ονομάζει "Υπηρεσίες πολυμέσων iTunes". Δηλαδή έτσι ξαφνικά μπορεί να καταναλώσει συνήθως λίγο παραπάνω από 100 mb. Μου έχει σπάσει τα νεύρα σε σημείο να θέλω να πάω να πάρω ένα android κινητό.

Έχω δοκιμάσει τα πάντα.

• Έκανα επαναφορά μέσω itunes εγκαθηστώντας την τελευταία έκδοση αλλά το πρόβλημα δεν λύθηκε.
  • Έκανα επαναφορά του κινητού στις εργοστασιακές ρυθμίσεις πάλι τίποτα.
  • Στις ρυθμίσεις Αpple Σtore iΤunes, Μusic (δεν έχω μουσική) και γενικά στις apple εφαρμογές είναι απενεργοποιημένη η επιλογή για χρήση δεδομένων κινητής στα πάντα.
  • Επίσης στο τέλος απεγκατέστησα τελείως την native εφαρμογή της μουσικής πριν πέντε μέρες (πίστευα ότι ίσως έτρεχε κάτι στο παρασκήνιο) και σήμερα πάλι μου έφαγε περίπου 120 Mb.

Συνήθως τρώει άμεσα 100+ Mb και όχι λίγα λίγα. 

Έχω το iphone 6s με εγκατεστημένο το ios 12.1.

Αντιμετωπίζει κανείς το ίδιο πρόβλημα με μένα και αν ναι έχει βρει κανείς την λύση.

Επισυνάπτω και φωτογραφεία με που φαίνονται τα δεδομένα που καταναλώνει. Έχω κάνει reset τον μετρητή πριν 5 μέρες γιαυτό δείχνει μόνο 230 πριν έδειχνε 2 γιγκα.

IMG_2588.PNG

Δημοσ.

Εννοείται πως το είχα κλειστό όπως έχω Κλειστα τα δεδομένα σε όλες τις εφαρμογές τις Apple. 

Αλλά πλέον έχω απεγκαταστησει τελείως την μουσική και συνεχίζει να τρώει δεδομένα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...