Genatos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 10 λεπτά πριν, Stefanaras είπε Ρε παιδιά ξέρει κανείς αν οι Black Friday προσφορές στο εκπτωτικό χωριό (σε NIKE/ADIDAS stores) θα ισχύουν και αύριο; Κύριακη είναι κλειστά.
Strategos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Στα sites τους Nike δεν ίσχυαν σήμερα αλλά στην Adidas κανονικά. Για μαγαζιά δεν ξέρω αλλά σήμερα που πέρασα απο adidas outlet τα Ultraboost τα ειχε 15 ευρώ πάνω απο ότι βγαίνανε απο το site, επίσης είχε 1 μοντέλο ενω στο site 7.
kamennos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 κυριακες μονο στο factory outlet αεροδρομιου ειναι ανοιχτα. για boost που αναφερεται παραπανω βγηκαν πολυ καλες προσφορες στα adidas outlet (pureboost ~50€, iniki ~60€, nmd ~70€) αλλα η φαση ειναι τζοκερ με τα νουμερα που εχει το καθε καταστημα
Diskimpex Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Αδικο τρεξιμο .Στο factory πειραιως δεν υπηρχαν νουμερα .Πελατης ελεγε πολλα νουμερα δεν υπαρχουν και τις καλες εποχες. Οτι βρεις καπου.
MegalosVeziris Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 19 ώρες πριν, kamennos είπε κυριακες μονο στο factory outlet αεροδρομιου ειναι ανοιχτα. για boost που αναφερεται παραπανω βγηκαν πολυ καλες προσφορες στα adidas outlet (pureboost ~50€, iniki ~60€, nmd ~70€) αλλα η φαση ειναι τζοκερ με τα νουμερα που εχει το καθε καταστημα no no no οχι pure και nmd....εγω θελω τα ultra και μονο
kamennos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, MegalosVeziris είπε no no no οχι pure και nmd....εγω θελω τα ultra και μονο Spoiler ultra γυρω στα 100 επαιξαν.btw το εξτρα 30% στα nike ειναι μεχρι σημερα 26/11 στα outlet stores Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2018 από kamennos
dimo69 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Απο το site της adidas εχει φυγει παραγγελια που εκανα την παρασκευή ενω απο nike ακομα συσκευαζεται και την εκανα πέμπτη. Οι δικες σα εφυγαν?
gusteg Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 ναι, δυο παραγγελίες 21 και 22 έχουν αποσταλεί
frap73 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Κι εμένα, από Nike την Πέμπτη 22/11 κι έφυγε την ίδια μέρα.
Zus Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δύο ζευγάρια από Nike πήρα και ένα από Adidas. Τα Nike έφυγαν σήμερα σε διαφορετικές αποστολές. Ένα ημερομηνία παράδοσης Τετάρτη 28 το άλλο Παρασκευή 30/11. Η adidas τα έστειλε την επόμενη μέρα με ημερομηνία παράδοσης 30/11
Nessuno_ Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Εγώ έκανα την παραγγελία αργά το βράδυ της Τετάρτης 21/11. Τα έστειλαν (από Γερμανία) με UPS στις 23.
DownUNDERground Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 56 λεπτά πριν, dimo69 είπε Απο το site της adidas εχει φυγει παραγγελια που εκανα την παρασκευή ενω απο nike ακομα συσκευαζεται και την εκανα πέμπτη. Οι δικες σα εφυγαν? Δεν έχει και τόσο σημασία να σου πουν οι άλλοι πότε έφυγαν οι παραγγελίες τους. Διαφορετικές παραγγελίες, διαφορετικά είδη με διαφορετική διαθεσιμότητα στο στοκ, πιθανώς και διαφορετικές αποθήκες περισυλλογής. Δε θα βγάλεις κανένα συμπέρασμα έτσι.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Έβαλα το tracking number στο site της ups και λέει πρώτη αποτυχημένη προσπάθεια παράδοσης (και σαν πόλη έχει 'Αθήνα'). WTF φάση, εγώ είμαι επαρχία. Λετε να έμπλεξαν τα μπούτια τους λόγω του φόρτου παραγγελιών;
sokelas Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, natural_sgf είπε Έβαλα το tracking number στο site της ups και λέει πρώτη αποτυχημένη προσπάθεια παράδοσης (και σαν πόλη έχει 'Αθήνα'). WTF φάση, εγώ είμαι επαρχία. Λετε να έμπλεξαν τα μπούτια τους λόγω του φόρτου παραγγελιών; και γω επαρχια και λεει κατι παραπλησιο ,λογικα την Δευτερα θα παρουμε. Η διεύθυνση βρίσκεται σε απομακρυσμένη περιοχή όπου δεν γίνονται καθημερινές παραδόσεις. / Η παράδοσή σας επαναπρογραμματίστηκε για την επόμενη εργάσιμη ημέρα.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 24 λεπτά πριν, sokelas είπε και γω επαρχια και λεει κατι παραπλησιο ,λογικα την Δευτερα θα παρουμε. Η διεύθυνση βρίσκεται σε απομακρυσμένη περιοχή όπου δεν γίνονται καθημερινές παραδόσεις. / Η παράδοσή σας επαναπρογραμματίστηκε για την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Όχι φίλε, το δικό μου δε λέει κάτι για απομακρυσμένη περιοχή. Μόνο ότι έγινε προσπάθεια παράδοσης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις