saxos55 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 25 λεπτά πριν, Chrisfm94 είπε Δεν μου δεχεται τον κωδικο "CLEAR30" εμενα. 5 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Ειναι η ιδεα μου η μας δουλευουν; Πριν εμπαινα και ελεγε αρχικη τιμη, σβυσμενη και μειωμενη διπλα πανω στην οποια εμπαινε το 30%. Τωρα εχει μονο 1 τιμη. Μόλις δοκίμασα από κινητό. Και εκπτωτικές τιμές έχει σε πάρα πολλά προϊόντα (με διαγραμμένη την αρχική) και δέχεται τον κωδικό. Δεν ξέρω τι παίζει.
tsakitsan95 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Παλευω να παρω ενα ζευγαρι παπουτσια απο το μεσημερι. Ενω δειχνει να υπαρχει το νουμερο που θελω μου λεει οτι το εχει καποιος στο καλαθι του.
HERTHAN Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, tsakitsan95 είπε Παλευω να παρω ενα ζευγαρι παπουτσια απο το μεσημερι. Ενω δειχνει να υπαρχει το νουμερο που θελω μου λεει οτι το εχει καποιος στο καλαθι του. Tο ιδιο ακριβως και μ'εμενα με δυο ζευγαρια κιολας κι εκτος αυτου στο τελευταιο βημα της πληρωμη μου εβγαζε error με εναν τεραστιο κωδικο. Και μετα επι 2 ωρες καποιος αλλος τα εχει στο καλαθι. Τελικα κουραστηκα και τσιμπησα μονο ενα ζευγαρι απο τα 3 που ειχα βρει.
Dannie Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 17 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Ειναι η ιδεα μου η μας δουλευουν; Πριν εμπαινα και ελεγε αρχικη τιμη, σβυσμενη και μειωμενη διπλα πανω στην οποια εμπαινε το 30%. Τωρα εχει μονο 1 τιμη. Μειωμενη τιμη εχει μονο στις προσφορες(και πανω εκει αφαιρει και το 30% με τον κωδικο).Υπαρχουν και παπουτσια χωρις προσφορα με κανονικη τιμη!
Chrisfm94 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 10 λεπτά πριν, saxos55 είπε Μόλις δοκίμασα από κινητό. Και εκπτωτικές τιμές έχει σε πάρα πολλά προϊόντα (με διαγραμμένη την αρχική) και δέχεται τον κωδικό. Δεν ξέρω τι παίζει. Μαλλον δεν συγκαταλεγοταν στην προσφορα αυτο που ειχα επιλεξει.
kraken92 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, HERTHAN είπε Tο ιδιο ακριβως και μ'εμενα με δυο ζευγαρια κιολας κι εκτος αυτου στο τελευταιο βημα της πληρωμη μου εβγαζε error με εναν τεραστιο κωδικο. Και μετα επι 2 ωρες καποιος αλλος τα εχει στο καλαθι. Τελικα κουραστηκα και τσιμπησα μονο ενα ζευγαρι απο τα 3 που ειχα βρει. Και εγω τα ίδια. Μου έλεγε οτι δεν ειναι διαθέσιμο πλέον το προιόν ενω είχε το νούμερο μου. Μόλις κατάφερα να κάνω τη παραγγελία. 1
HERTHAN Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 21 λεπτά πριν, kraken92 είπε Και εγω τα ίδια. Μου έλεγε οτι δεν ειναι διαθέσιμο πλέον το προιόν ενω είχε το νούμερο μου. Μόλις κατάφερα να κάνω τη παραγγελία. Eγω με τιποτα πηρα ενα τα παρατησα και πηγα adidas.
giannhs.m Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Παιδιά να κάνω μια ερωτηση δεν μου εχει ερθει mail επιβεβαιωσης ακομα εχει ερθει σε εσας ?
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 24 λεπτά πριν, giannhs.m είπε Παιδιά να κάνω μια ερωτηση δεν μου εχει ερθει mail επιβεβαιωσης ακομα εχει ερθει σε εσας ? Σε μένα ναι. 10 λεπτά μετά τη παραγγελία.
tapouts Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Καλημερα παιδια ! Ειχε κανεις προβλημα με το σαιτ ; Εκανα παραγγελια πηγα μετα να ξανα μπω και... Access Denied You don't have permission to access "http://www.nike.com/gr/t/%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%85%CF%84%CF%83%CE%B9-air-max-deluxe-XXXh2k/AJ7831-300" on this server.
sta2 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Παιδιά συγνώμη αν δεν συνάδει με το νήμα να διαγραφεί. Έκανα παραγγελία και την ακύρωσα για να κάνω άλλη μεγαλύτερη. Μου ήρθε μέιλ ακύρωσης και λέει πως αν πλήρωσα με πιστωτική το ποσό δεν έχει χρεωθεί. Μπαίνω όμως winbank και βλέπω πως έχει χρεωθεί. Θα μου επιστραφούν σε κάνα δύο εργάσιμες ή να επικοινωνήσω;
joya111 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 καλημέρα και πολλές ευχαριστίες στον ts! κανονικότατα λειτουργεί το σύστημα. λίγο πριν έβαλα παραγγελία (απωθημένα Pegasus!!) και σε 10' ήρθε το email επιβεβαίωσης. παραλαβή 03/12 και δωρεάν μεταφορικά και αντικαταβολή! Πάντα τέτοια!
nikosp11 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Παραγγελια χτες, τη δεχτηκε κανονικα, ηρθε μειλ απο paypal, αλλα δεν εχει ερθει ακομα μειλ απο nike.
Minas Venardos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Καλημέρα.Και εγώ παρήγγειλα χθές το βράδυ στις 21.00 και μου ήρθε e-mail επιβεβαίωσης στις 00.45.
teotsi21 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, sta2 είπε Παιδιά συγνώμη αν δεν συνάδει με το νήμα να διαγραφεί. Έκανα παραγγελία και την ακύρωσα για να κάνω άλλη μεγαλύτερη. Μου ήρθε μέιλ ακύρωσης και λέει πως αν πλήρωσα με πιστωτική το ποσό δεν έχει χρεωθεί. Μπαίνω όμως winbank και βλέπω πως έχει χρεωθεί. Θα μου επιστραφούν σε κάνα δύο εργάσιμες ή να επικοινωνήσω; Μάλλον απλά το δεσμευσαν, υπομονή 1-2 μέρες και μετά βλέπεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις