MessatsuRoku Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 https://store.nike.com/gr/el_gr/pw/ανδρικά-εκπτώσεις/ Κυριως στα παπουτσια εχει παρα πολυ καλες τιμες σε σχεση με Ελλαδα, ο κωδικος ειναι " CLEAR30 " και ισχυει μονο στα εκπτωτικα. Δωρεαν μεταφορικα και επιστροφες Εχω πηρα αυτα https://www.nike.com/gr/t/ανδρικο-παπουτσι-air-huarache-run-ultra-h1Dzmh στα 63 ευρω ενω στην Ελλαδα εχουν 100+ 19 9
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Τέλεια! Και περίμενα στην γωνία τα zoom fly sp!
outnumb Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Όντως αρκετά συμφέρουσα προσφορά. Ο κωδικός προσφοράς ρίχνει αρκετά την τιμή. Τα μόνα αρνητικά που βρίσκω είναι ότι τα προϊόντα σε έκπτωση δεν είναι πάρα πολλά, προηγούμενα μοντέλα, άρα και λιγότερα χρώματα και διαθέσιμα νούμερα. Εγώ αγόρασα τα Structure 21, που τα είχα βάλει εδώ και καιρό στο μάτι και αυτή τη Μπλούζα
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δεν με αφήνει να βάλω προιόν στο καλάθι, βγάζει "αυτή η ενέργεια έχει λήξει". Έχεις και άλλος αυτό το πρόβλημα;
outnumb Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, billomnia είπε Δεν με αφήνει να βάλω προιόν στο καλάθι, βγάζει "αυτή η ενέργεια έχει λήξει". Έχεις και άλλος αυτό το πρόβλημα; Γενικά το site έχει κάποια θέματα, όπως γρήγορη αποσύνδεση λογαριασμού. Το πρόβλημα που αντιμετώπισα εγώ πριν κάνω την παραγγελία μου, ήταν ότι δε μπορούσα να υποβάλλω την παραγγελία μου με μέθοδο πληρωμής την αντικαταβολή (μου έβγαζε ένα μήνυμα με κωδικό error). Επέμεινε στην προσπάθειά σου, πιστεύω ότι αυτήν την ώρα γενικά οι επισκέπτες είναι περισσότεροι και τα κολλήματα περισσότερα
CleanthisD Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Η προσφορά τρέχει σχεδόν απ το πρωί. Λογικό είναι να έχουν φύγει τα περισσότερα. Ας μην ξεχνάμε ότι είναι για όλη την Ευρώπη. Έτσι άλλωστε γίνεται κάθε χρόνο τέτοια περίοδο. Επειδή ψωνίζω αρκετά συχνά και βλέπω τις τιμές για τα δημοφιλή μέχρι χθες το απόγευμα είχε απόθεμα σχεδόν σε όλα. Εικάζω πως όσο πάμε προς το ΣΚ το ποσοστό της έκπτωσης θα αυξάνεται όπως έγινε και πέρσι(είχε φτάσει 50%) αλλά τα διαθέσιμα χρώματα και νούμερα θα είναι μηδενικά
JoannisV Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, CleanthisD είπε Η προσφορά τρέχει σχεδόν απ το πρωί. Λογικό είναι να έχουν φύγει τα περισσότερα. Ας μην ξεχνάμε ότι είναι για όλη την Ευρώπη. Έτσι άλλωστε γίνεται κάθε χρόνο τέτοια περίοδο. Επειδή ψωνίζω αρκετά συχνά και βλέπω τις τιμές για τα δημοφιλή μέχρι χθες το απόγευμα είχε απόθεμα σχεδόν σε όλα. Εικάζω πως όσο πάμε προς το ΣΚ το ποσοστό της έκπτωσης θα αυξάνεται όπως έγινε και πέρσι(είχε φτάσει 50%) αλλά τα διαθέσιμα χρώματα και νούμερα θα είναι μηδενικά Και δεν είπες τίποτα ε; Ban στον φίλο 1
saxos55 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Παίρνει κι αντικαταβολή και ισχύει η προωθητική, απλά υπομονή όπως γράφτηκε. Λόγω φόρτου έχει κλατάρει.
konstantinos86 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Ωραίος ts. Χτύπησα τα μπασκετικα του Irving 44€. Τσαμπα
teotsi21 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Με ψηνανε και μενα τα Χουαρατσε αλλα δεν εχει το νουμερο μου...Thanks, καποιες τιμες αξιζουν παντως.
kalogero Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Παιδιά Πήγα στην Πειραιώς στο στοκ της Nike και έχει όλα τα πράγματα -30% ειναι ήδη εκπτωτικά ... και προσθέτει και το - 30... Και στο MacArthur στα Σπατα παίζει αυτό .. σούπερ τιμές ! 1 1
dimxyp Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 56 λεπτά πριν, MessatsuRoku είπε https://store.nike.com/gr/el_gr/pw/ανδρικά-εκπτώσεις/47Z7pu Κυριως στα παπουτσια εχει παρα πολυ καλες τιμες σε σχεση με Ελλαδα, ο κωδικος ειναι " CLEAR30 " και ισχυει μονο στα εκπτωτικα. Δωρεαν μεταφορικα και επιστροφες Εχω πηρα αυτα https://www.nike.com/gr/t/ανδρικο-παπουτσι-air-huarache-run-ultra-h1Dzmh στα 63 ευρω ενω στην Ελλαδα εχουν 100+ Να ρωτήσω... παρήγγειλα και εγώ τα ίδια... γενικά στη Nike φοράω 46... έχω ακούσει ότι τα συγκεκριμένα είναι λίγο στενά (σε φάση να χρειάζεσαι μεγαλύτερο νούμερο).. ξέρεις αν ισχύει? Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2018 από dimxyp
JoannisV Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 16 λεπτά πριν, kalogero είπε Παιδιά Πήγα στην Πειραιώς στο στοκ της Nike και έχει όλα τα πράγματα -30% ειναι ήδη εκπτωτικά ... και προσθέτει και το - 30... Και στο MacArthur στα Σπατα παίζει αυτό .. σούπερ τιμές ! Θα με βάλεις σε ταξίδια τώρα...
Fotia Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Το πιο πιθανό έχουν μικρά νούμερα .Δεν είναι πρώτη φορά που γίνεται .
Προτεινόμενες αναρτήσεις