teoqq Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, Capt.staros είπε Καλα παμε , ελαβα το μαιλ επιβεβαιωσης αλλα δεν ειχε tracking οποτε θα υην φαμε την εβδομαδα. Μόλις το έλαβα και εγώ. Δεξιά θα δεις ότι αναγράφει τον κωδικό από UPS με το tracking
gamma_ray Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, teoqq είπε Μόλις το έλαβα και εγώ. Δεξιά θα δεις ότι αναγράφει τον κωδικό από UPS με το tracking Το δικό μου έρχεται απο Ολλανδία 🤔 Προγραμματισμένη παράδοση την Τετάρτη λέει...
teoqq Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Και μένα το ίδιο από Ολλανδία αλλά είμαι λίγο πιο πάνω λογικά από εσένα γιατί θα παραλάβω Πέμπτη
Nagk Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Αν παρει κανεις και δεν θελει 2ο χειριστήριο το αγοραζω!
hunter01234 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δεν με αφήνει να προχωρήσω. Καμία ιδέα;
gnu Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Εμένα με ένα refresh στην σελίδα προχώρησε κανονικά 1
bas.lambri Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπερα , εκανα ολη την διαδικασια πληρωμης μεσω paypal , δεν μου εχει παρει λεφτα ακομη και ειναι σε κατασταση Pending . Λογικα θα μου τραβηξει τα λεφτα οταν ειναι ετοιμο προς αποστολη, σωστα; Στα 189 με 2 τηλεχειριστήρια , που συνδεονται στο PC αμεσως χωρις settings , και για 4k 60fps player , νομιζω οτι ειναι μια πολλη καλη προσφορα black friday . Επισης τυχεροι οσοι το πηραν στα 169 ευρω. Υπαρχει καποιος ο οποιος το παρελαβε; (χλωμο ειναι νωρις) Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2018 από bas.lambri
supermarioarv Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 συγνωμη για την χαζή ερωτηση αλλα αναρρωτιέμαι στον γερμανο με 1 παιχνίδι η 2ο χειριστηριο στην ιδια τιμη δεν παιζει? (υπολογιζοντας την επιστροφή) βγαινει 214-42,8=171,2 και το παιρνεις αμεσα....
gnu Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Όταν λες επιστροφή σου επιστρέφει τα 42,80???????
supermarioarv Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) ναι σου επιστρεφει τα 42,8 στην καρτα της eurobank και μπορεις να τα χρησιμοποιησεις σε σουπερμαρκετ βενζινη κτλ.. εννοειται πως η αγορα πρεπει να γινει με καρτα της eurobank Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2018 από supermarioarv
gnu Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Οκ Δεν χρησιμοποιώ κάρτα της συγκεκριμένης Τράπεζας και δεν το ήξερα!
teoqq Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 35 λεπτά πριν, bas.lambri είπε Καλησπερα , εκανα ολη την διαδικασια πληρωμης μεσω paypal , δεν μου εχει παρει λεφτα ακομη και ειναι σε κατασταση Pending . Λογικα θα μου τραβηξει τα λεφτα οταν ειναι ετοιμο προς αποστολη, σωστα; Στα 189 με 2 τηλεχειριστήρια , που συνδεονται στο PC αμεσως χωρις settings , και για 4k 60fps player , νομιζω οτι ειναι μια πολλη καλη προσφορα black friday . Επισης τυχεροι οσοι το πηραν στα 169 ευρω. Υπαρχει καποιος ο οποιος το παρελαβε; (χλωμο ειναι νωρις) Σωστά καθώς και εγώ αυτό παρατήρησα χθες. Μου έκανε "κράτηση" το paypal την πληρωμή μόλις έκανα την παραγγελία και μετά από 1-2 ημέρες μου τα τράβηξε κανονικά όπου τότε μου ήρθε και το mail ότι η παραγγελία προχωράει κανονικά μαζί με το tracking number από UPS. 2
hunter01234 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 17 λεπτά πριν, teoqq είπε Σωστά καθώς και εγώ αυτό παρατήρησα χθες. Μου έκανε "κράτηση" το paypal την πληρωμή μόλις έκανα την παραγγελία και μετά από 1-2 ημέρες μου τα τράβηξε κανονικά όπου τότε μου ήρθε και το mail ότι η παραγγελία προχωράει κανονικά μαζί με το tracking number από UPS. Δεν μου άλλαζε την χώρα απ ότι παρατήρησα. Έκανα 2-3 refresh και τελικά τα κατάφερα και προχώρησε κανονικά.
teoqq Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Βόλτες στην Ευρώπη κάνει η κονσόλα μας. Στην Ιταλία και συγκεκριμένα στο Μιλάνο το βλέπω τώρα, μάλλον για shopping πήγε 😄 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα