teoqq Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, Capt.staros είπε Τελικα δεν εδινε το battlefield, πηρα το tomb raider και περασε. Ελπιζω να μην μας χρεωσουν τιποτα μεταφορικα αργοτερα χαχααχ Μια χαρά, εγώ το πήρα με το 2ο controller για να "περάσω" πιο ομαλά την παραγγελία στην κοπέλα μου 😂😂 ότι δηλαδή το πήρα για να παίζουμε μαζί χαχα 3
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Εχουμε καμια ιδεα σε ποσο καιρο θα παραλαβουμε;
Moderators matrixxx Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Moderators Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Με βαση τα γνωστα, αν εγινε παραγγελια με το ανοιγμα του θεματος ή και νωριτερα, λογικα αυριο! Τωρα επειδη περασε η ωρα, μαλλον μεθαυριο η παραλαβη! 3
teoqq Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 29/11 έγραφε στο στάδιο όταν κάνεις την παραγγελία. Φαντάζομαι θα έχει σίγουρα +- κάποιες μέρες, κυρίως + πιστεύω χωρίς να έχω παραγγείλει ποτέ μου από microsoft.de edit: τώρα είδα το ποστ του matrixxx , σοβαρά; μακάρι Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2018 από teoqq
forgotten Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 παρα μα παρα πολυ καλη τιμη ,εχει και προσφορα το bundle με το fortnite στα ιδια λεφτα αν δωσεις το παιχνιδι σου βγαινει και 129 η κονσολα...
vins Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, teoqq είπε Μια χαρά, εγώ το πήρα με το 2ο controller για να "περάσω" πιο ομαλά την παραγγελία στην κοπέλα μου 😂😂 ότι δηλαδή το πήρα για να παίζουμε μαζί χαχα Φιλαράκι μπήκα το διάβασα και λέω ευτυχώς σκέφτηκε κι άλλος έτσι! Χαχαχαχαχαχα! Ευχαριστούμε @matrixxx Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2018 από vins 1
KiriosD Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Με εκπλήσσουν οι θυσίες που γίνονται για τη διατήρηση σχέσεων
geofak Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ερωτηση: Billing address βάζω Γερμανια και μετα πληρωνω με PayPal σωστα; καποιο σκαλωμα εφαγε πριν. το βρηκα Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2018 από geofak
greed Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Η αποστολή με κούριερ γίνεται; Μας στέλνουν τρακινκ ναμπερ ή κάτι; Ξέρετε αν τα στέλνουν από Ελλάδα ή από Γερμανία; Δεν θέλω να κάτσω σπίτι να περιμένω αν περάσει και πότε τουλάχιστον δίχως να γνωρίζω ποια ημέρα.
vagreek Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, greed είπε Η αποστολή με κούριερ γίνεται; Μας στέλνουν τρακινκ ναμπερ ή κάτι; Ξέρετε αν τα στέλνουν από Ελλάδα ή από Γερμανία; Δεν θέλω να κάτσω σπίτι να περιμένω αν περάσει και πότε τουλάχιστον δίχως να γνωρίζω ποια ημέρα. Ups και πολύ πιθανό express, οποτε δεν έχεις κανένα θέμα, μην ανησυχεις. Θα λάβεις τρακινγκ αύριο... Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2018 από vagreek
Guerriero4 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Καλή προσφορά! Τα μεταφορικά είναι δωρεάν?
gamma_ray Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 39 λεπτά πριν, teoqq είπε Αν πάρει κανείς tracking ας ενημερώσει pending απο χθές... 🙄
d_gkal Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Πολύ το σκέφτηκα και ΔΕ πρόλαβα το πακέτο με τα 2 χειριστήρια ελπιζω να το ξαναβγαλουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα