Kenny McCormick Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Βρήκε / πειραματίστηκε κανείς με τις ρυθμίσεις;
akosmas Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 ενα επισης θετικο ειναι οτι παιζει αρχεια με Η265 κωδικοποίηση... κατι που δεν κανουν δυο samsung τηλεοράσεις που εχω.. ( παίζουν μονο H264).
evan35 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 καλησπερα.πηρα και εγω αυτή την τηλεόραση.εβαλα και το ps4 και ολα δείχνουν άψογα.Κατι που με προβλημάτισε ειναι οτι σε μαύρο φόντο όταν αλλάζουμε κανάλι βλέπω στις 4 γωνιές άσπρα σημεία το λεγόμενο flickering το οποίο ειναι λογικα λογω led.παρατηρησε κάποιος που την πήρε κατι αντίστοιχο η μόνο εγω εχω αυτο το θέμα?
evkar Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Τελικά υπήρχε λύση με τους υπότιτλους,όπως περιγράφουν τα παιδιά παραπάνω.Οι οδηγίες πάντως κατηγορίας ΓΤΠ,καταλαβαίνετε. Κατι που μου έκανε εντύπωση είναι ότι σε μένα πιάνει συνολικά 39 κανάλια, πολύ περισσότερα από την Sony και από τη samsung.Δειγμα πολύ καλού δέκτη, Ίσως. Επίσης,όπως εχω ξαναγράψει, συνδέθηκε εύκολα μέσω wi- fi με τον Server που τρέχω, γρήγορη και σταθερή αναπαραγωγή ταινιών παρά τα 60 hz.Πολυ καλύτερη στη σύνδεση από τη Sony, και λίγο πιο αργή από τη samsung, που σε θέματα συνδεσιμότητας είναι top . Άνευ πλάκας ,για 230 ευρώ δύσκολα να βρεις κάτι καλύτερο, αν σε βολεύουν οι ίντσες Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2018 από evkar
Kenny McCormick Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 *UPDATE* Μόλις χθες στήθηκε η 49' προορίζεται για τη μητέρα μου δηλαδή δεν υπάρχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις 2 ώρες που έβαλε να δει ALPHA της φάνηκε πολύ χάλια η εικόνα και γω που κοίταξα παρατήρησα μια γενική θολούρα στα περιγράμματα των προσώπων συνοδευόμενη από πράσινες ή κίτρινες αποχρώσεις καθώς και ξεβαμμένα χρώματα. Παίζει να έπεσα σε ελαττωματικό προϊόν; Σκέφτομαι να προχωρήσω σε υπαναχώρηση, μήπως κάνω κάτι λάθος και θέλει ρύθμιση γιατί δεν γίνεται να είναι τόσο τραγική.
ppmarkos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Kenny McCormick είπε *UPDATE* Μόλις χθες στήθηκε η 49' προορίζεται για τη μητέρα μου δηλαδή δεν υπάρχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις 2 ώρες που έβαλε να δει ALPHA της φάνηκε πολύ χάλια η εικόνα και γω που κοίταξα παρατήρησα μια γενική θολούρα στα περιγράμματα των προσώπων συνοδευόμενη από πράσινες ή κίτρινες αποχρώσεις καθώς και ξεβαμμένα χρώματα. Παίζει να έπεσα σε ελαττωματικό προϊόν; Σκέφτομαι να προχωρήσω σε υπαναχώρηση, μήπως κάνω κάτι λάθος και θέλει ρύθμιση γιατί δεν γίνεται να είναι τόσο τραγική. Εχθές έκατσα κι εγώ να ασχοληθώ λίγο μαζί της με συντονισμό καναλιών και τα περαιτέρω. Δεν μου άρεσε η εικόνα στην ρύθμιση που έρχεται από το εργοστάσιο. Νομίζω λέγεται "οικιακη" το έβαλα σε δυναμική αν θυμάμαι καλά και μου άρεσαν πάρα πολύ και τα χρώματα και η εικόνα πολύ ζωντανή. Για τσέκαρε το λίγο.. Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2018 από ppmarkos 1
d4mage Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μόλις πριν από λίγο παρέλαβα από μεταφορική Κωτσόβολου. Εντυπώσεις το βράδυ, πάντως την άνοιξα για καμιά ρωγμή καλού κακού, γινόταν της Ποπάρας από τηλεοράσεις, κλιματιστικά στο φορτηγό. Στο μεταξύ βγάλανε 3 48άρες για να ξετρυπώσουν τη δική μου, ο καημένος έκανε ακροβατικά για να την φτάσει. Ακόμα δεν έχουν τελειώσει οι αποστολές της Black Friday. Κανονικά θα έφτανε στα χέρια μου 17/12 άλλα πήγα αλλού να την πάρω. update: το βασικότερο, πολύ καλή εικόνα, προσωπικά τα χρώματα μου φαίνονται πολύ ζωηρά, τα bazel μικρότερα από κοντά, σταθερή βάση, αξιοπρεπέστατος βαθύς ήχος με πολλές επιλογές τόσο στον ήχο, όσο και στην εικόνα και παντού. Στο internet συνδέεται χωρίς διακοπές και αποσυνδέσεις (μια φορά σκάλωσε στο 2ωρο screen test που έβαλα για να τσεκάρω τα χρώματα). Με τα κανάλια λίγο επικρατεί ένα μπάχαλο, λίγο η κεραία, λίγο δεν ξέρω τι διάολο,τι να πω... κατά τα τ άλλα στο μπάτζετ είναι vfm. Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2018 από d4mage
istinnjazz Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το φίλτρο ευκρίνειας, οξύτητας ή όπως αλλιως μπορεί να αναφέρεται (SHARPNESS) συχνά αλλοιώνει εντονα την εικόνα. Σε καποιες περιπτώσεις η απενεργοποιηση ειναι μονοδρομος. https://www.consumerreports.org/lcd-led-oled-tvs/tv-settings-for-the-ultimate-picture-quality Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2018 από istinnjazz
Προτεινόμενες αναρτήσεις