Επισκέπτης Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 21/11/2018 στις 3:52 ΜΜ, arianosfc είπε Ολα αυτα τα ραδιο αρβυλα δεν ξερω απο που τα εχετε βγαλει... Πιθανοτατα η sharp του κωτσου να κατασκευαστηκε στην πολωνια Sharp Manufacturing Poland Sp. z o.o. Ostaszewo 57b 87-148 Łysomice Toruń, Poland (Europe) επισης στα review του αμαζον που κοιταξα κανεις δεν εχει τρελα παραπονα, ετοιμος ειμαι να χτυπησω την 49αρα που εχει Η sharp USA είναι Hisense. Η sharp Europe είναι vestel και δεν είναι ράδιο αρβυλα φίλε. Και αν δεν είναι vestel τότε είναι umc, πάντως όχι Hisense. Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2018 από natural_sgf
Lost_Horizon Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Παιδια την αγορασα και εγω τελικα, ωστοσο μου φαινεται πολυ κακη η ποιοτητα. Βαζω καναλια HD και μου φαινονται λες και ειναι αναλογικο σημα. Ελεγα μηπως ειμαι υπερβολικος και το εδειξα και σε αλλους και παραδεχτηκαν οτι δεν το βλεπω μονο εγω, ειναι οντως χαλια. Το σημα της κεραιας στα καναλια λεει οτι ειναι 100%. Ειναι τοσο χαλια η τηλεοραση ή ειναι κατι αλλο? Στεναχωρηθηκα πολυ παντως. Και μου φαινεται περιεργο γιατι και η πιο τελευταια κινεζικη που εχω δει σε μαγαζια να παιζει hd φαινεται πολυ καλυτερη. Κατι συμβαινει με αυτην.. 1
arianosfc Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 13 λεπτά πριν, Lost_Horizon είπε Παιδια την αγορασα και εγω τελικα, ωστοσο μου φαινεται πολυ κακη η ποιοτητα. Βαζω καναλια HD και μου φαινονται λες και ειναι αναλογικο σημα. Ελεγα μηπως ειμαι υπερβολικος και το εδειξα και σε αλλους και παραδεχτηκαν οτι δεν το βλεπω μονο εγω, ειναι οντως χαλια. Το σημα της κεραιας στα καναλια λεει οτι ειναι 100%. Ειναι τοσο χαλια η τηλεοραση ή ειναι κατι αλλο? Στεναχωρηθηκα πολυ παντως. Και μου φαινεται περιεργο γιατι και η πιο τελευταια κινεζικη που εχω δει σε μαγαζια να παιζει hd φαινεται πολυ καλυτερη. Κατι συμβαινει με αυτην.. Ποια πήρες φιλαράκι την 40αρα? Μήπως θέλει να την ρυθμίσεις απλά;
Lost_Horizon Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 ναι την 40αρα. επαιξα με τις ρυθμισεις και δεν βλεπω καμια ιδιαιτερη διαφορα. μονο το καναλι της ερτ (hd) μιαζει ενα κλικ καλυτερο αλλα και αυτο πολυ κακο. κατι δεν ειναι ενταξει σιγουρα αλλα δε ξερω αν φταιει η τηλεοραση ή κατι αλλο. τωρα ετοιμαζω σε ενα φλασακι μερικες ταινιες 1080p να δω πως θα τις δειχνει. μηπως θελω εξωτερικο αποκωδικοποιητη και μετα καλωδιο hdmi και οχι κατευθειαν καλωδιο κεραιας στην tv? δε ξερω. και οσον αφορα τις ρυθμισεις, αποσο ξερω δεν υπαρχει κατι στανταρ ετσι δεν ειναι?
ninty Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 δοκιμασε με εξωτερικο δεκτη μηπως δεις καλυτερη εικονα το εχω ακουσει απειρες φορες να συμβαινει...
serj07 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Παιδιά καλησπέρα ! Και εγώ την Πέμπτη την αγόρασα !! Πάρα πολύ καλή τηλεόραση για το υπνοδωμάτιο και εννοείτε παίζει τους υπότιτλους με την κατάλληλη ρύθμιση ! Όλα καλά !!!
Lost_Horizon Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Τελικα δοκιμασα να βαλω μια ταινια 1080p HD και την εδειχνε ικανοποιητικα. Επισης την συνδεσα με PC και εβαλα ενα τυχαιο βιντεο με καλη αναλυση και το εδειχνε επισης καλα. Τα καναλια ομως δε τα δειχνε καλα. Αρα τι να πω, φταιει η ποιοτητα των καναλιων μας? Το θεμα ειναι οτι επειδη δεν ειχα τηλεοραση εγω και δεν εβλεπα ποτε ιδιαιτερα, δεν ξερω πραγματικα για να συγκρινω. Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2018 από Lost_Horizon
evkar Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Βρε serj07 ,αντί να γράφεις απλά ότι παίζει τους υπότιτλους με κατάλληλη ρύθμιση , δεν εξηγείς κιόλας ποια είναι αυτή η κατάλληλη ρύθμιση για να βοηθήσεις τον κόσμο που ενδιαφέρεται? Lost Horizon ,μην περιμένεις ποιότητα από ελληνικά κανάλια, εδώ άλλες πολύ ακριβότερες και δεν τα καταφέρνουν. Πάντως τραγική δεν είναι σίγουρα η εικόνα της , και σε HD θα έλεγα καλή. Σε ταινίες , ειδικά ματρόσκες , μια χαρά τα πάει. 1
serj07 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, evkar είπε Βρε serj07 ,αντί να γράφεις απλά ότι παίζει τους υπότιτλους με κατάλληλη ρύθμιση , δεν εξηγείς κιόλας ποια είναι αυτή η κατάλληλη ρύθμιση για να βοηθήσεις τον κόσμο που ενδιαφέρεται? Lost Horizon ,μην περιμένεις ποιότητα από ελληνικά κανάλια, εδώ άλλες πολύ ακριβότερες και δεν τα καταφέρνουν. Πάντως τραγική δεν είναι σίγουρα η εικόνα της , και σε HD θα έλεγα καλή. Σε ταινίες , ειδικά ματρόσκες , μια χαρά τα πάει. Χαχα έχεις δίκιο !! Πατάμε κουμπί subtitles βάζουμε το subtitle track στο 3/3 και το encoding στο greek. Βάζω επεισόδια και βλέπω με αρχεία srt και είναι μια χαρά !
d4mage Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 7 λεπτά πριν, serj07 είπε Χαχα έχεις δίκιο !! Πατάμε κουμπί subtitles βάζουμε το subtitle track στο 3/3 και το encoding στο greek. Βάζω επεισόδια και βλέπω με αρχεία srt και είναι μια χαρά ! Ακόμα περιμένω μεταφορική, 3/12 θα παραλάβω λόγο περιοχής.
Πιτούλιας Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, serj07 είπε Πατάμε κουμπί subtitles βάζουμε το subtitle track στο 3/3 και το encoding στο greek. Κάτι δεν μου κολλάει εδώ. Έπαιξες ματρόσκα με ενσωματωμένους υπότιτλους μάλλον, πολύ πιθανόν σε μορφή .ass. 10 λεπτά πριν, serj07 είπε Βάζω επεισόδια και βλέπω με αρχεία srt και είναι μια χαρά ! Εδώ μιλάμε για ξέχωρο αρχείο .srt. Δες στο σημειωματάριο των Windows σε ποιά κωδικοποίηση έχει αποθηκευτεί και ενημέρωσε τα παιδιά.
Fotia Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Πληροφοριακά, ειδα σε 2 Κωτσόβολους ότι άφηναν κάποιους να πειράζουν τις τηλεοράσεις στις ρυθμίσεις αυτές τις μέρες .Ενας είχε και στικάκι.
akosmas Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Οι υπότιτλοι παιζουν κανονικά σε ξεχωριστο αρχείο .srt αρκει να ειναι σε encoding UTF-8 ή καλύτερα σε UTF8-bom. Αν κατεβάζετε απο subs4free πριν το download τσεκάρετε την επιλογή μετατροπή σε utf-8. Για υπότιτλους που έχετε και δεν ειναι utf-8. Κατεβάστε το πρόγραμμμα " notepad++" ανοιξτε το .srt επιλέξτε απο το dropdown menu encoding --> convert to Utf-8 ή utf-8-bom και καντε save. Επίσης υπάρχουν και online μετατροπής όπως : https://subtitletools.com/convert-text-files-to-utf8-online μετα επιλέγουμε απ το κουμπι subtitle τον υποτιτλο, γιατι default einai off οι υπότιτλοι. Μπορουμε να έχουμε πολλους και να αλλαζουμε. ενα προβλημα που μου παρουσιαστηκε εμενα σε μια ταινια που έβλεπα απο στικακι ειναι να κάνει επανεκινηση η τηλεοραση. Εβαλα ξανα την ιδια ταινια και το ξαναέκανε... τεχνικός απο τον κοτσόβολο μου είπε οτι έγινε απο το στικακι που πιθανον εχει προβλημα αλλα αμφιβάλω ότι ειναι αυτο.. είχε κανεις παρόμοια εμπειρία? Παντως οι τηλεόραση εχει πολυ ωραιο και γρηγορο menu με πολλές ρυθμισεις για εικονα/ηχο , αφύπνιση/κλεισιμο με εβδομαδιαιο προγραμματισμό, miracast!! κλπ.... αν και σε μια ταινία που δοκιμασα απο το κινητό με miracast κολούσε πολύ και δεν ειχε ήχο.... (έχω μια επιφύλαξη οτι οφείλεται στο κινητο). 1
evkar Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Από το κουμπί subtitle πως επιλέγουμε τον υπότιτλο, αν δεν τον βλέπει καθόλου?
akosmas Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 εννοειται βαζουμε τον υποτιτλο στον ιδιο φακελο με το mp4 ή mkv , ξεκιναμε την ταινια , παταμε τον κουμπι subtitle, παταμε το κουμπι "δεξια, αριστερα" και επιλεγουμε 1/2...2/2 ( αν έχουμε πχ 2 srt αρχεια στο φακελο) επισης απο το πληκρο subtitle... μπορουμε να αλαξουμε το audio.... αν πχ εχουμε αρχειο .mkv με 2 ηχους..επιλεγουμε με τον ιδιο τροπο την γλωσσα του audio που θελουμε ..( το δοκίμασα σε σειρα με ισπανικο, αγγλικο ηχο και αλλαζει κανονικα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις