Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Πιτούλιας είπε

Καθώς με ενδιέφερε κι εμένα η 40άρα, η αναζήτηση έδειξε πως μόνο τα μοντέλα με κωδικό FG του 2017 έχουν VA panel.

Η παρούσα είναι FI. Ορίστε η 49άρα που είναι UI και μία FG από πέρυσι.

Σ' ευχαριστώ!! Άρα περιμένουμε γκρι αντι μαύρου και στην 49ρα...! 😔

• Sad 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, hpdra είπε

Σ' ευχαριστώ!! Άρα περιμένουμε γκρι αντι μαύρου και στην 49ρα...! 😔

Παρόλα αυτά στην τιμή / ίντσες που βρίσκεται η 49άρα αυτή τη στιγμή δεν έχει αντίπαλο.

• Like 2
Δημοσ.

Αυτο με τους υπότιτλους δεν θα το μαθουμε ποτε μαλλον, γιατι αν δεν παιζει και ταινίες αστα να πανε, καλη τιμη αλλα... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως εγώ με τους υπότιτλους (εξωτερικούς) όσο κιαν το πάλεψα δεν έβγαλα άκρη. όλοι οι υπότιτλοι σε UTF-8 , ίδιο όνομα με την ταινία , είτε με κατάληξη .srt είτε χωρίς  , δεν έβλεπε τους υπότιτλους με τίποτα. Εκτός κιαν κάνω κάτι λάθος , γιατί οι οδηγίες είναι πολύ απλές. Μιλάω για την 40αρα , αν και όπως ξαναείπα προσωπικά δεν με απασχολεί γιατί προορίζεται για εξοχικό.

Επεξ/σία από evkar
Δημοσ.

Καλησπέρα ομάδα 

Λέω να αγοράσω την συγκεκριμένη λόγο ότι είναι smart και έχει το yt/Netflix 

https://www.plaisio.gr/thleoraseis/tv/tileoraseis/Turbo-X-Tv-43-Txv-4350smt.htm

Αλλά βλέπω και αυτήν πιστεύετε αξίζει η διαφορά τον 30€ φοβάμαι σαφώς την turbox λόγο brand αλλά και με τα πάνελ που διαβάζω δεν το βλέπω να είναι ιαπωνικά

Τα φώτα σας

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, boomberman7 είπε

Καλησπέρα ομάδα 

Λέω να αγοράσω την συγκεκριμένη λόγο ότι είναι smart και έχει το yt/Netflix 

https://www.plaisio.gr/thleoraseis/tv/tileoraseis/Turbo-X-Tv-43-Txv-4350smt.htm

Αλλά βλέπω και αυτήν πιστεύετε αξίζει η διαφορά τον 30€ φοβάμαι σαφώς την turbox λόγο brand αλλά και με τα πάνελ που διαβάζω δεν το βλέπω να είναι ιαπωνικά

Τα φώτα σας

Η συμπεριφορά αυτή είναι ενδεικτική του λόγου για τον οποίο εξαφανίστηκε το θέμα με τις προσφορές εκτός τεχνολογίας.

Τα φώτα μας σε ότι έχει σχέση με το θέμα, όχι εκεί που σου κ@βλώνει εσένα...

5 λεπτά πριν, evkar είπε

Πάντως εγώ με τους υπότιτλους (εξωτερικούς) όσο κιαν το πάλεψα δεν έβγαλα άκρη. όλοι οι υπότιτλοι σε UTF-8 , ίδιο όνομα με την ταινία , είτε με κατάληξη .srt είτε χωρίς  , δεν έβλεπε τους υπότιτλους με τίποτα. Εκτός κιαν κάνω κάτι λάθος , γιατί οι οδηγίες είναι πολύ απλές. Μιλάω για την 40αρα , αν και όπως ξαναείπα προσωπικά δεν με απασχολεί γιατί προορίζεται για εξοχικό.

Δοκίμασε κωδικοποίηση Unicode. Έχω την εντύπωση πως είναι αυτό.

Δημοσ.

παιδες οι υποτιτλοι θα φτιαξουν ειτε με αλλαγη της κωδικοποιησης στο αρχειο υποτιτλων, ειτε μεσω του μενου της τηλεορασης. δεν νοειται τηλεοραση του 2018 που να μην υποστηριζει ελληνικους υποτιτλους.

Δημοσ.

Την αγορασα μολις για τους γονεις μου απο Κηφησιας απεναντι απο γηροκομειο. Τιμιοτατη η tv γρηγορο συντονισμο και smart-wifi, κακη ποιοτητα πλαστικων ποδιων για οσους τη θελουν επιτραπεζια. Για τοιχο ειναι vesa 20*30 προσοχη ειναι περιεργος ο λογος αυτος. Αll and all αξιοπρεπεστατη και σε nova περιεχομενο ποδοσφαιρου φανηκε να μη ζοριζεται (αν και αποκλειεται να ειναι 200hz που ισχυριζεται). 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, cloud13 είπε

Την αγορασα μολις για τους γονεις μου απο Κηφησιας απεναντι απο γηροκομειο. Τιμιοτατη η tv γρηγορο συντονισμο και smart-wifi, κακη ποιοτητα πλαστικων ποδιων για οσους τη θελουν επιτραπεζια. Για τοιχο ειναι vesa 20*30 προσοχη ειναι περιεργος ο λογος αυτος. Αll and all αξιοπρεπεστατη και σε nova περιεχομενο ποδοσφαιρου φανηκε να μη ζοριζεται (αν και αποκλειεται να ειναι 200hz που ισχυριζεται). 

Καλές θεάσεις!! 60Ηz είναι

• Thanks 1
Δημοσ.

Λοιπον, εβαλα δυο αρχεια με srt , το ενα το επαιξε σε unicode-8(σταθερο) το οποιο δε βρηκα πως αλλαζε και αν, το αλλο αρχειο μου εβγαλε τετραγωνακια αντι για γραμματα...

Οποτε συμπερασμα δε βγαινει με αυτη τη χρηση που της εκανα, επισης τα χρωματα μου φανηκαν ελαφρως ξεπλυμενα.

Δημοσ.

Περιμένω μεταφορική του Κωτσόβολου την Τρίτη. Θα δοκιμάσω κι εγώ μια ταινία με υπότιτλους και θα κάνω update την απάντηση. Για να δούμε...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τοσοι την πηρανε δεν βγαλατε ακρη με τις ρυθμισεις enconding? 

Επεξ/σία από kosbar
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...