Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, ppmarkos είπε

Παρέλαβα κι εγώ εχθές...Λίγο που ασχολήθηκα γιατί δεν είχα χρόνο, πολύ καλή για τα χρήματα αυτά.. Εγώ είμαι ευχαριστημένος και σαν εικόνα και ήχο.... 

Μεγεια την 40άρα ή την 49άρα πήρες; Γενικά έχουν διαφορές τα μοντέλα ή μόνο στις ίντσες;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Kenny McCormick είπε

Μεγεια την 40άρα ή την 49άρα πήρες; Γενικά έχουν διαφορές τα μοντέλα ή μόνο στις ίντσες;

Ευχαριστώ. Τη 40αρα πήρα. Την θέλω για δωμάτιο. Αλλιώς θα πήγαινα στη 49. Η 49 είναι 4κ. Αξιζει

Δημοσ.

Απ`το πρωί δεν λειτουργεί το τηλέφωνο του Κωτσόβολου, η διαθεσιμότητα μια είναι μόνο σε κατάστημα και μια μόνο σε αποστολή. Την στιγμή που πάω να παραγγείλω αλλάζει ξανά και είναι μόνο σε κατάστημα. Το γελοίο είναι πως έχω στείλει mail χωρίς φυσικά απάντηση ενώ προχθές σε μήνυμα μου απάντησαν άμεσα για το μοντέλο πως είναι του 2018. Αυτό που θέλω είναι να δω που υπάρχει διαθεσιμότητα στην Θεσσαλονίκη ώστε να στείλω να την αγοράσουν. Τι διάολο;

Δημοσ.

Η 49" καλη φαινεται, θα παω αυριο με στικακι για υποτιτλους να τη δω , στα 329 + 30 επεκταση εγγυησης για 5 χρονια, εχει αρκετα κομματια , (ο υπαλληλος ειπε για va panel αλλα δε νομιζω...) τη θελω για το εξοχικο οποτε...

Δημοσ.

Η 49αρα παίζει να είναι και VA panel, την είδα από κοντά και μου άρεσε. Ειναι και 10μπιτο(8+2). Με την 40αρα εξακολουθώ να μην μπορώ να λύσω το θέμα των υποτίτλων. Πρέπει να είναι θέμα decoder, μάλλον θέλει αναβάθμιση λογισμικού. Ενώ στις ταινίες με ενσωματωμενους υπότιτλους δεν έχει θέμα. Προσωπικά, μιας και την έχω για απλή εξοχική τηλεόραση δεν με ενοχλεί, αλλά δέστε το. Έχει ένα κουμπί στο πληκτρολόγιο για ενεργοποίηση των υποτίτλων αλλά δεν ξέρω πως λειτουργεί, και οι οδηγίες δεν βοηθούν 

Δημοσ.
Στις 21/11/2018 στις 6:55 ΠΜ, bromiaris είπε

Ας προσπαθησει καποιος απο σας που την πηρε να καταληξουμε στο θεμα των υποτιτλων, μηπως την παρουμε και εμεις. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, evkar είπε

Η 49αρα παίζει να είναι και VA panel, την είδα από κοντά και μου άρεσε. Ειναι και 10μπιτο(8+2). Με την 40αρα εξακολουθώ να μην μπορώ να λύσω το θέμα των υποτίτλων. Πρέπει να είναι θέμα decoder, μάλλον θέλει αναβάθμιση λογισμικού. Ενώ στις ταινίες με ενσωματωμενους υπότιτλους δεν έχει θέμα. Προσωπικά, μιας και την έχω για απλή εξοχική τηλεόραση δεν με ενοχλεί, αλλά δέστε το. Έχει ένα κουμπί στο πληκτρολόγιο για ενεργοποίηση των υποτίτλων αλλά δεν ξέρω πως λειτουργεί, και οι οδηγίες δεν βοηθούν 

Προσπάθησες να αλλάξεις το encoding των υποτίτλων (ansi, unicode, utf8 κλπ) να δεις αν θα παίξει;

Στα δικά μου τώρα:

Την σέταρα και την δοκίμασα λίγο.

Εύκολο μενού, καλός ήχος, δεν κολλάει στο youtube app, στο netflix app ούτε στο zapping. Γενικά τρέχει καλά.

Η ποιότητα εικόνας δεν με τρέλανε, θα κάνω και παραπάνω ρυθμίσεις αύριο σε φωτεινότητα, αντίθεση, χρώματα κλπ μήπως και καταφέρω να τη φέρω σε καλύτερα επίπεδα για τα γούστα μου αλλά και για τα γούστα της μάνας μου (που εκείνη θα την χρησιμοποιεί) γιατί και εκείνη κάτι την χάλαγε. Νομίζω ότι είναι λίγο αδύναμα/άτονα τα χρώματα και τα γρίζα της και πειράζοντας όσο την έψαξα σήμερα τα παραπάνω που ανέφερα για να κάνω δοκιμές, κάτι έφτιαχνε προς το καλύτερο αλλά κάτι άλλο χάλαγε προς το χειρότερο.. 😛 Μην την χαντακώσω όμως, είναι νωρίς, παίζει και το θέμα συνήθειας κλπ.

Τα χρώματα χάνουν όταν την κοιτάς από τα πλάγια. 

ΥΓ: Τα πόδια ελπίζω να τα έχω βάλει σωστά... 😂

IMG_2043.jpg

IMG_2047.jpg

IMG_2048.jpg

Επεξ/σία από stratigos24
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δε θυμάμαι αν έχει ethernet (δεν είμαι και στο πατρικό μου τώρα), με wifi την σύνδεσα, έχει ενσωματωμένο.

Να προσθέσω στο παραπάνω πόστ με τις πρώτες εντυπώσεις μου, πως σε καλό βίντεο στο youtube (κάτι videoclip εμπορικών τραγουδιών που είδα) η εικόνα ήταν πολύ καλή, τα παραπάνω (ψιλοαρνητικά) τα έγραψα κάνοντας προσπάθειες στο να φέρω πιο καλά τα χρώματα, αντίθεση, φωτεινότητα κλπ στο skai hd όταν έπαιζε το voice.

Επεξ/σία από stratigos24
Δημοσ.

Δεν μπορεις να δοκιμασεις μια ταινια με υπότιτλους(ξεχωριστο αρχειο.srt) να μας πεις αν παιζουν κανονικα?

Δημοσ.

Ναι, αν δεν υπάρξει μέχρι αύριο που θα πάω πάλι στο πατρικό μου κάποιος να το δοκιμάσει και να σας πει, θα πάω εγώ με ένα στικάκι να δω.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και εγώ που την είδα από κοντά έχει καλύτερα χρώματα από τις αντίστοιχες hinese κ JVC αλλά χάνει αρκετά στα μαύρα... Σε σημείο που λες ότι το μαύρο το δείχνει γκρι... 

Επεξ/σία από arianosfc
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...