arianosfc Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ολα αυτα τα ραδιο αρβυλα δεν ξερω απο που τα εχετε βγαλει... Αναφορά σε κείμενο After years of huge losses in its overseas TV business, Sharp sold its Mexico TV factory to Chinese electronics manufacturer Hisense for $23.7 million in July 2015. On 25 February 2016, Foxconn announced its intent to acquire a 66% controlling stake in Sharp for 700 billion yen (US$6.24 billion) In June 2017, Sharp sued its Chinese licensee Hisense for damaging the reputation of its brand, seeking an exit from its licensing agreement. Sharp accused the company of producing "shoddily manufactured" televisions under the Sharp name Πιθανοτατα η sharp του κωτσου να κατασκευαστηκε στην πολωνια Sharp Manufacturing Poland Sp. z o.o. Ostaszewo 57b 87-148 Łysomice Toruń, Poland (Europe) επισης στα review του αμαζον που κοιταξα κανεις δεν εχει τρελα παραπονα, ετοιμος ειμαι να χτυπησω την 49αρα που εχει Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2018 από arianosfc 1
ppmarkos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Έπεσε η παραγγελία θα την έχω το απόγευμα!
evkar Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Πολωνία είναι παιδιά , οπότε δεν είναι vestel ,μάλλον είναι UMC Πολωνία. Προσωπικά καλοβλέπω την sharp 49΄ 4K στα 329.
arianosfc Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) μεχρι και ηχο harman κardon εχει.. καλοταξιδη και γραψε εντυπωσεις Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2018 από arianosfc
ppmarkos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 11 λεπτά πριν, arianosfc είπε μεχρι και ηχο harman κardon εχει.. καλοταξιδη και γραψε εντυπωσεις Ναι όντως Τώρα που το είπες το είδα! Για να δούμε....
Kenny McCormick Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Με 2.30 μέτρα απόσταση πάμε για 49 ίντσες σωστά;
ppmarkos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Νομίζω είναι το ιδανικότερο. Και 40 είσαι στο όριο...
ison Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, ppmarkos είπε Καλά εντάξει μια τηλεόραση με 200 ευρώ θα πάρω. Δεν θα πάρω αμάξι.... Κ τι φτιάχνεται πλέον στην χώρα που πρωτοξεκινησε παραγωγη η κάθε εταιρία? Όλα πλέον Τουρκία και Κίνα είναι...Και iphone που παίρνεις στη Κίνα κατασκευάζεται... Προσωπικά δεν μου λέει κάτι αυτό όσον αφορά την ποιότητα.. Φιλικά πάντα Φιλε μου αλλο πραμα να φτιαχνεις κινα ΜΕ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ apple και αλλο φτιαχνω κινα με προδιαγραφες του κυρ Γιωργη που ηξερε να μουμ και ηλεκτρολογικο σχεδιο ενα φεγγαρι. Ακομα και στην ιδια γραμμη να γινονται το ενα μπορει να ειναι αστερι και το αλλο για πεταμα. Οποτε ναι παιζει ρολο που τα κανει η vestel και οχι η sharp σαν προδιαγραφη...γιατι περαν του brand name δεν εχουν καμια σχεση αλλη. Κοινως η sharp θα μπορούσε να ζητησει μια αποκλιση στα πανελ πχ για το χρωμα/φωτεινοτητα της ταξης ΟΧΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ Χ ΟΧΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ Ψ και η vestel σαν προδιαγραφη να εχει: να δειχνει εικόνα. Καταλαβαινεις ποσο μεγαλη διαφορα ειναι... 1
Fotia Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 H τηλεόραση το πιθανότερο ειναι από UMC Πολωνίας ,έτσι γράφει το κουτί σε άλλες που είδα .Τέλος ρωτήστε ποιός καλύπτει το service.Ως τώρα τις έφερνε η Infoquest και τις κάλυπτε η Αstra service ..Η συγκεκριμένη κυκλοφορεί Τσεχία https://www.google.gr/search?q=LC+40FI5122&ei=amr1W7aYO8azsAe7mozYAQ&start=0&sa=N&ved=0ahUKEwi29br41-XeAhXGGewKHTsNAxs4ChDy0wMIUg&biw=1280&bih=895
evkar Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Λοιπόν πήρα την 40αρα από τον kotsovolo. Από μια πρώτη ματιά, καλή ποιότητα κατασκευής, φτιαγμένη στην Πολωνία. Χειριστήριο απλό, πλαστικό, με ειδικά κουμπιά για Netflix και YouTube, καλή και γρήγορη επικοινωνία με την τηλεόραση. Η εικόνα στα άθλια ελληνικά κανάλια καλή και σαφώς καλύτερη στα HD. Γρήγορη αλλαγή καναλιών χωρίς lag, και γενικά smooth λειτουργία. Εκεί που ξεχωρίζει όμως είναι στον ήχο, που είναι πολύ καλός, καθαρός και κρυστάλλινος. Αριστη αναπαραγωγή blue Ray, με πολύ καλή εικόνα και κίνηση, αν και μόνο 60hz.Προβλημα με την αναπαραγωγή ελληνικών υποτίτλων σε εξωτερικά αρχεία, δεν τους βλέπει. Θα το ξανά ψάξω. Καταπληκτικό και πολύ εύκολο μενού ρυθμίσεων, ταχύτατη και εύκολη σύνδεση με τον σερβερ που τρέχω μέσω wi fi. Καμία σχέση με την Sony, που μου είχε βγάλει το λάδι να συνδεθεί. Σαν πρώτη, προσωπική εκτίμηση, και με δεδομένο ότι την θέλω για το εξοχικό, πολύ καλή περίπτωση, σαφέστατα είναι πολυ καλή ευκαιρία στα 230 ευρώ, άριστη σχέση απόδοσης τιμής. Υ. Γ. Στον Κότσο στην Βουλιαγμένης γινόταν ο κακός χαμός απόψε, όλοι με μια τηλεόραση στο χέρι ήταν, οι περισσότερες από τη φτηνή κατηγορία, λογικό με τις εποχές που ζούμε. Ρώτησα και τον πωλητή για την εγγύηση,και μου είπε ότι για τις sharp τηλεοράσεις δεν υπάρχει επίσημη αντιπροσωπεία στην Ελλάδα, μόνο ειδικό εξουσιοδοτημενο service, από την Infoquest. Δεν ξέρω όμως αν είναι πραγματικά έτσι.
d4mage Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Μόλις έκανα παραγγελία. Για να δούμε... θα γράψω εντυπώσεις.
kosbar Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Οσοι την πηρατε δειτε αυτο με τους υπότιτλους, να μας πειτε και εμας ειναι σημαντικο Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2018 από kosbar
d4mage Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, d4mage είπε Μόλις έκανα παραγγελία. Για να δούμε... θα γράψω εντυπώσεις. Διαθεσιμότητα μόνο σε κατάστημα. Τους έστειλα εάν μπορώ να παραγγείλω να με ενημερώσουν διαφορετικά αγοράζω από αλλού κάποια άλλη. update: Αλλαγή διαθεσιμότητας, ξανά μέσω Internet και 0 διαθεσιμότητα στα καταστήματα. 😃 Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2018 από d4mage
ppmarkos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Παρέλαβα κι εγώ εχθές...Λίγο που ασχολήθηκα γιατί δεν είχα χρόνο, πολύ καλή για τα χρήματα αυτά.. Εγώ είμαι ευχαριστημένος και σαν εικόνα και ήχο....
Προτεινόμενες αναρτήσεις