Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παίζει και αυτή η προσφορά σε τηλεόραση απο Κωτσοβολο και λέω να την τσιμπήσω...Μέχρι εχθές δεν είχε διαθεσιμότητα σε καταστήματα. Σήμερα έχει σχεδόν σε όλα!!

Πώς την βλέπετε απο χαρακτηριστικά..;

https://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/191925-sharp-40fi5122e-40#homepage-#tab1

Επεξ/σία από ppmarkos
  • Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, ppmarkos είπε

Παίζει και αυτή η προσφορά σε τηλεόραση απο Κωτσοβολο και λέω να την τσιμπήσω...Μέχρι εχθές δεν είχε διαθεσιμότητα σε καταστήματα. Σήμερα έχει σχεδόν σε όλα!!

Πώς την βλέπετε απο χαρακτηριστικά..;

https://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/191925-sharp-40fi5122e-40#homepage-#tab1

Τούρκικη Vestel είναι.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ppmarkos είπε

Δηλαδή??

Τι δηλαδή; Δεν είναι πραγματική Sharp (Japan) αλλά είναι μια τούρκικη εταιρία που λέγεται Vestel που τα παράγει με το όνομα Sharp. Έχει αγοράσει τα δικαιώματα.

Ξέρεις τίποτε τούρκικο και ποιοτικό; 

1 λεπτό πριν, Aggeluska είπε

Αξίζει η τηλεόραση γενικά; Μπορώ να την στιριξω στον τοίχο;

Ναι μπορείς. Για το αν αξίζει, τι να σου πω, καλή τιμή φαίνεται για 40-αρα αλλά προσωπικά δεν θα τη προτιμούσα καθώς έχω μια sharp (vestel) και δεν έχω μείνει ευχαριστημένος.

Διάκενο Vesa (mm)

200 x 300

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, natural_sgf είπε

Τι δηλαδή; Δεν είναι πραγματική Sharp (Japan) αλλά είναι μια τούρκικη εταιρία που λέγεται Vestel που τα παράγει με το όνομα Sharp. Έχει αγοράσει τα δικαιώματα.

Καλά εντάξει μια τηλεόραση με 200 ευρώ θα πάρω. Δεν θα πάρω αμάξι.... Κ τι φτιάχνεται πλέον στην χώρα που πρωτοξεκινησε παραγωγη η κάθε εταιρία? Όλα πλέον Τουρκία και Κίνα είναι...Και iphone που παίρνεις στη Κίνα κατασκευάζεται... Προσωπικά δεν μου λέει κάτι αυτό όσον αφορά την ποιότητα..  Φιλικά πάντα 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, chriszla είπε

Καλύτερα δες τη 49' Hitachi του public στα 270€. Vestel και εκείνη αλλά πολύ μεγαλύτερη. 

Την θέλω για δωμάτιο. Θα είναι τεράστια η 49...

Δημοσ.

Την ειδα και εγω και μου φαινεται δελεαστική, αλλα ρε παιδια δε βρισκω πουθενα στο επισημο site της Sharp ή αλλου κάποια στοιχεια επισημα για αυτο το μοντελο. Λες και δεν υφισταται. Εστειλα mail και στον Κωτσοβολο και στην Sharp γιατι μου κανει εντυπωση. Το αν ειναι κινεζικη (αποσο ξερω την Sharp την πηρε η Hisense), αποτι βλεπω τον τελευταιο καιρο δεν παιζει και τοσο ρολο μιας και τα παντα βλεπω οτι φτιαχνονται Κινα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή και εγώ ψαχνόμουν και εν τέλη την παράγγειλα..

Η τηλεόραση είναι πάρα πολύ καλή για 230€. Καμιά σχέση με τις τωρινές ψευτό JVC (vestel). Από όσο έψαξα (Wiki) είδα ότι από πίσω είναι η Hisense.

Ωραίο menu και o browser αρκετά γρήγορος σε σχέση με JVC. O ήχος αρκετά καλός αν και όχι υπερβολικά δυνατός. Η εικόνα πολύ τίμια και αρκετά φωτεινή τουλάχιστον στο δωμάτιο που την έχω με ένα παράθυρο.

Εγώ θα την πρότεινα. 

Επεξ/σία από GiannisKap
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, natural_sgf είπε

Ναι μπορείς. Για το αν αξίζει, τι να σου πω, καλή τιμή φαίνεται για 40-αρα αλλά προσωπικά δεν θα τη προτιμούσα καθώς έχω μια sharp (vestel) και δεν έχω μείνει ευχαριστημένος.

Διάκενο Vesa (mm)

200 x 300

Ναι η kumtel χαχαχαχαχα. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...