speedman_26 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 1 hour ago, sotisbill1983 said: Ναι μόνο optical έχει. αξιζει για μπα ? εχω μια 40αρα tv samsung
sotisbill1983 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Καλημέρα.Δεν το έχω ακούσει ακόμα.Σημερα περιμένω την τηλεόραση να τα συνδέσω μια και καλή.
dapos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 εχει περίπου 1 sec audio lag είτε σε σύνδεση μέσω hdmi είτε μέσω optical. τι πιστευτε μπορει να φταιει?
speedman_26 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Σε μένα μου φαίνεται χαμηλά οι ομιλίες σε dolby digital
ChrisN.S. Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 50 λεπτά πριν, dapos είπε εχει περίπου 1 sec audio lag είτε σε σύνδεση μέσω hdmi είτε μέσω optical. τι πιστευτε μπορει να φταιει? το post processing εικόνας της τηλεόρασής σου μάλλον.
speedman_26 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Επίσης σύνδεσα όπως γράφει στις οδηγίες τα καλωδια 5.1 δεν μπορω πάρω. Μου φαίνεται και οι ομιλίες χαμηλες σε σχέση με τους υπόλοιπους ήχους
vasilissouvlaki Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Για να αναπαράγει το pc atmos πρέπει να σεταριστει?
alfaeffe Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2018 18 minutes ago, vasilissouvlaki said: Για να αναπαράγει το pc atmos πρέπει να σεταριστει? Αν το PC ειναι Windows 10, πρεπει να εγκατασταθει το Dolby Access απο το store και επειτα στα sound options να επιλεχθει το Dolby Atmos for home theater.
vasilissouvlaki Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Ενδιαφέρεται κανένας για αγορά της συγκεκριμένης ηχομπαρας?
ultrahd Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 8 ώρες πριν, vasilissouvlaki είπε Ενδιαφέρεται κανένας για αγορά της συγκεκριμένης ηχομπαρας? Φίλε vasilissouvlaki, προσωπικά πιθανότατα να ενδιαφέρομαι για αγορά της συγκεκριμένης ηχομπαρας. Έχεις κάποια συγκεκριμένη πρόταση σχετικά με την Sony ht xf9000 ? Έχεις υπόψιν σου μήπως κάποια προσφορά που έχεις δει κάπου ? Τι έχεις να προτείνεις φίλε vasilissouvlaki?
chriskourou Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, ultrahd είπε Φίλε vasilissouvlaki, προσωπικά πιθανότατα να ενδιαφέρομαι για αγορά της συγκεκριμένης ηχομπαρας. Έχεις κάποια συγκεκριμένη πρόταση σχετικά με την Sony ht xf9000 ? Έχεις υπόψιν σου μήπως κάποια προσφορά που έχεις δει κάπου ? Τι έχεις να προτείνεις φίλε vasilissouvlaki? Το πουλάει ο άνθρωπος, δεν εξετάζει τις τάσεις της αγοράς
vasilissouvlaki Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 17 ώρες πριν, ultrahd είπε Φίλε vasilissouvlaki, προσωπικά πιθανότατα να ενδιαφέρομαι για αγορά της συγκεκριμένης ηχομπαρας. Έχεις κάποια συγκεκριμένη πρόταση σχετικά με την Sony ht xf9000 ? Έχεις υπόψιν σου μήπως κάποια προσφορά που έχεις δει κάπου ? Τι έχεις να προτείνεις φίλε vasilissouvlaki? Το μπάσο είναι απλά τέλειο ακριβώς όπως στο κινηματογράφο, τώρα για το atmos ή το περίμενα πιό καλό ή δέν το δουλεύω σωστά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις