Προς το περιεχόμενο

[Soundbar] SONY HT XF9000, dolby atmos/dts x 299€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, ultrahd είπε

Παιδιά ανάμεσα σε αυτήν και την Sony HT-ZF9 τι θα λέγατε?

Αξίζει τα παραπάνω χρήματα η Sony  HT-ZF9 ή μήπως η διαφορά της Sony  HT-ZF9 με την Sony HT-XF9000 δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλη ώστε να αξίζει τη διαφορά?

Με τόσο μεγάλη διαφορά στην τιμή όχι δεν αξίζει. 

• Απαντ. 86
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω μια καλή ηχόμπαρα που να υποστηρίζει τεχνολογίες Dolby ATMOS η/και DTS-X. Ωστόσο, η τηλεόραση που έχω δεν υποστηρίζει τα συγκεκριμένα πρωτόκολλα. Συνεπώς, αν θέλει κάποιος να αναπαραγάγει μέσω USB ταινίες χρειάζεται κάποιον media player που να υποστηρίζει Dolby ATMOS προκειμένου να στέλνει τον ήχο στην ηχόμπαρα και μεσω HDMI ARC η ηχόμπαρα να στέλνει την εικόνα στην TV. Έχετε να προτείνετε λύσεις σχετικά με media players που μπορούν να υποστηρίξουν Dolby ATMOS?

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, mousmoulis είπε

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω μια καλή ηχόμπαρα που να υποστηρίζει τεχνολογίες Dolby ATMOS η/και DTS-X. Ωστόσο, η τηλεόραση που έχω δεν υποστηρίζει τα συγκεκριμένα πρωτόκολλα. Συνεπώς, αν θέλει κάποιος να αναπαραγάγει μέσω USB ταινίες χρειάζεται κάποιον media player που να υποστηρίζει Dolby ATMOS προκειμένου να στέλνει τον ήχο στην ηχόμπαρα και μεσω HDMI ARC η ηχόμπαρα να στέλνει την εικόνα στην TV. Έχετε να προτείνετε λύσεις σχετικά με media players που μπορούν να υποστηρίξουν Dolby ATMOS?

https://www.futeko.com/products/MP093.php

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, moutsa είπε

Ακριβώς έτσι θα είναι τι να τον κάνεις τον ήχο αν δεν έχεις και την ανάλογη ποιότητα εικόνας μαζί.

Έχεις ένα point...αλλά κ πάλι ακόμα κ ο ήχος μόνο είναι σημαντικό upgrade.

• Like 1
Δημοσ.

Πάνω σ αυτό που αναφέρετε, να ρωτήσω κάτι σημαντικό; ποιες τηλεοράσεις υποστηρίζουν dolby atmos και DTS x για τα οποία γίνεται ο λόγος και η συζήτηση πάνω στη συγκεκριμένη ηχομπαρα; υπάρχει κάποια λίστα; 

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά σήμερα δεν άντεξα και πήγα πήρα την συγκεκριμένη ηχομπάρα να την συνδέσω στην καινούργια μου τηλεόραση την οποία περιμένω να έρθει την Δευτέρα. Είναι η sony KD55XF9005.Θελω να σας ρωτήσω τι καλώδιο hdmi να πάρω για 4k?αν έχετε να μου προτείνετε κάποιο από Κωτσόβολο, public?

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, sotisbill1983 είπε

Καλησπέρα παιδιά σήμερα δεν άντεξα και πήγα πήρα την συγκεκριμένη ηχομπάρα να την συνδέσω στην καινούργια μου τηλεόραση την οποία περιμένω να έρθει την Δευτέρα. Είναι η sony KD55XF9005.Θελω να σας ρωτήσω τι καλώδιο hdmi να πάρω για 4k?αν έχετε να μου προτείνετε κάποιο από Κωτσόβολο, public?

απο Κωτσοβολο παρε κατι τετοιο https://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/kalwdia/181890-crystal%20audio-%CE%B5%CF%80%CE%AF%CF%87%CF%81%CF%85%CF%83%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%8E%CE%B4%CE%B9%CE%BF-hdmi-high-speed-premium-1.8m

εχει 4Κ HDR, Arc,Hdmi Premium certification,Ethernet

Δημοσ.
33 minutes ago, sotisbill1983 said:

Αν δεν κάνω λάθος έχει καλώδιο μέσα, στην συσκευασία 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, speedman_26 είπε

Αν δεν κάνω λάθος έχει καλώδιο μέσα, στην συσκευασία 

δεν εχει hdmi καλωδιο στην συσκευασια

εχει μονο optical

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...