Προς το περιεχόμενο

[Soundbar] SONY HT XF9000, dolby atmos/dts x 299€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 86
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

απο τη σονυ ειναι το οφφερ βασικα γιαυτο 

αν δειτε σε κοτσοβολο media public οτι οφφερ υπαρχει σε sony πρακτικα ειναι απο το sony center το ιδιο

και ποσο με ψηνει να δωσω αυτο το 300αρι κ κρατιεμαι.......

Επεξ/σία από sndev
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, vrwmiaris είπε

2.1 είναι;

Ειναι 2.1 αλλα στην περιγραφη του πλαισιου  λεει 7.1.2

Επεξ/σία από snakegaminggr
Δημοσ.

A T M O S ρε παιδες... οτι ποιο φθηνο υπαρχει για ατμος/dts x ειναι η ηχομπαρα και γενικα απο ηχεια και ενισχυτες...νομιζω για καποιον που βλεπει ταινιες και θελει ηχομπαρα δεν εχει νοημα να κοιταξει οτιδηποτε αλλο...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, CarbonFibre είπε

Γνωρίζει κανείς αν παίρνει τα πίσω ηχεία με ξεχωριστή αγορά όπως το μεγαλύτερο μοντέλο zf9;

επειδη ψαχνω το ιδιο ,τα Πισω ηχεια μπορεις σε παρακαλω να μου δωσεις λινκ γτ τα ψαχνω και δε τα βρισκω ποια ειναι? :o

Επεξ/σία από sndev
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, cpgr είπε

A T M O S ρε παιδες... οτι ποιο φθηνο υπαρχει για ατμος/dts x ειναι η ηχομπαρα και γενικα απο ηχεια και ενισχυτες...νομιζω για καποιον που βλεπει ταινιες και θελει ηχομπαρα δεν εχει νοημα να κοιταξει οτιδηποτε αλλο...

Σιγουρα εχει πολλες τεχνολογιες πανω αλλα δεν εχει πισω ηχεια. Καποια αλλη λυση κατω απο 500 euro χωρις πολυ καλωδιο και με σαραουντ ηχο υπαρχει? Αν δει καλωδια η γυναικα θα με πυροβολησει! :D 

• Like 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, sndev είπε

επειδη ψαχνω το ιδιο ,τα Πισω ηχεια μπορεις σε παρακαλω να μου δωσεις λινκ γτ τα ψαχνω και δε τα βρισκω ποια ειναι? :o

πισω ηχεια για τη μπαρα του θεματος δεν υπαρχουν, δε παιρνει αλλα ηχεια. Αν ψαχνεις για την ZF9 παιρνει αυτα

• Like 1
Δημοσ.

Δε μπορω να καταλαβω γιατι ενω ειναι offer απο τη Σονυ, στο Public δεν την εχουν σε εκπτωση, οπως οι υπολοιπες μεγαλες αλυσιδες... και θελω να χρησιμοποιησω πιστωτικο. Ξερει κανείς αν υπαρχει τροπος να ματσαρω την τιμη?

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, christs είπε

Ξερει κανείς αν υπαρχει τροπος να ματσαρω την τιμη? 

Είναι πολύ απλό, τους το ζητάς. Πας στον manager του καταστήματος και το ζητάς. Δε σημαίνει ότι θα γίνει βέβαια, απλά αν έχεις καλό point ελέω μάυρης Παρασκευής μπορεί και να το πετύχεις. Αν δεν το ζητήσεις πώς θα ξέρεις, μη σου μέινει η απορία.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ήμουν μεταξύ αυτής της ηχομπαρας και της  ακριβότερης LG SK9Y (αν και τώρα είδα ότι μειώθηκε η τιμή και της ZF9).Μικρή διαθεσιμότητα στα Media Markt της Αττικής, και απ'ότι μου είπε ο υπάλληλος στο κατάστημα που πήγα, κάποια κουτιά είναι ανοιγμένα.Παρήγγειλα απο το κατάστημα στο Μαρούσι.

Επεξ/σία από BigBossXXVI
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...