Προς το περιεχόμενο

Tablet για Youtube - Netflix

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα,

1. Το ποσό που διαθέτουμε: 150€
2. Την χρήση του tablet (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Chrome, Youtube, Music Player, ίσως Netflix
3. Το μέγεθος και ανάλυσή της οθόνης που θα θέλαμε: δεν υπάρχει θέμα
4. Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (hdmi, type-c, gps, φλας στην κάμερα, μαγνητικό πληκτρολόγιο κ.λ.π.): όχι
5. Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; δεν θα το έλεγα
6. Μας ενδιαφέρει το Mobile internet 3G-4G; όχι, μόνο με Wi-Fi
7. Επιθυμούμε να χει υποστήριξή από ROMs, root κτλ; αν το στοκ ROM είναι απλό και ελαφρύ όχι, αλλιώς καλά θα ήταν να μπορώ να περάσω κάτι εγώ
8. Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; όχι
9. Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό ή θέλουμε dual boot; δεν υπάρχει κάποια προτίμηση
10. Μας ενδιαφέρει η μεγάλη μπαταρία; καλό θα ήταν
11. Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; και από τα δύο
12. Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); όχι
13. Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο ή και για μεταχειρισμένο; κατά βάση καινούργιο

θα είναι για τον πατέρα μου, η χρήση του θα είναι βασικά youtube (τραγούδια βίντεο), πιστεύω τα κυριότερα χαρακτηριστικά είναι η οθόνη, ο επεξεργαστής και η μπαταρία. Ότι μου προτείνετε θα το κρατήσω μέχρι την παρασκευή μήπως και το βρω σε καλύτερη τιμή, για αυτό θα παρακαλούσα να πείτε 2-3 (αν υπάρχουν) ώστε να δω τότε το ποιο VFM.

EDIT: επίσης για την ίδια χρήση μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ένα phablet
Επεξ/σία από frozex

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...