asdfaster Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας θα ήθελα να κάνω κάποιες ερώτησης σχετικά με την τηλεόρασης Sony-KD-55XF9005 και το android που φοράει. Ο αδερφός μου θέλει να πάρει την συγκεκριμένη τηλεόραση. Την έχουμε δει από κοντά και έχουμε δει και πολλά reviews και όλοι λένε τα καλύτερα, μας έχει εντυπωσιάσει σαν τηλεόραση. Tο θέμα μου είναι ότι δεν ξέρω κατά ποσο αξίζει μια android tv. Στο πέρασμα τον χρόνον αξίζει? η θα έχουμε τα θέματα που έχουν τα android και μετά από 4-5 χρονια σέρνονται και κολλάνε όλα? μια δεκαετία θα την βγάλει με android? android tv δεν είχαμε ποτε και δεν ξέρουμε αν αξίζει για μελλοντική χρηση. Διότι μια δεκαετία σίγουρα θα την κρατήσουμε αν δεν βγάλει πρόβλημα και πιθανό και πιο πολύ ακομα. Nα πάρουμε android tv? η να πάμε σε καμια Samsung ΘΕ55Q6F που μάλλον θα πέσουμε σε ποιότητα εκεί γιατί όλοι λένε τα χειρότερα για τις qled σε σχέση με τις xf και xe. Πιο πολύ για ταινίες την θέλουμε και παίζουμε και κάνα game στο xbox s. Tο hdr τις μας φάνηκε εξωπραγματικό και έχει πολύ βάθη μαύρο η 9005xf κάτι που δεν έχει η Q6F που έχω στο σπίτι.. Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2018 από asdfaster
manoskost Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) να την παρεις φιλε μου, και απο android την υποστηριζει η sony, ουτε συγκρινεται με την q6f. Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2018 από manoskost 1
asdfaster Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, manoskost είπε να την παρεις φιλε μου, και απο android την υποστηριζει η sony, ουτε συγκρινεται με την q6f. Ευχάριστο πολύ για την απάντηση, τότε θα την αγοράσουμε σύντομα. Μας εντυπωσίασε σαν tv και αφού έχει και support τότε κανένα πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα