Προς το περιεχόμενο

60s First Byte Time

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα θα ήθελα την βοήθεια σας σχετικά με ένα πρόβλημα που αντιμετωπίσω με ένα site το οποίο αργεί χαρακτηριστικά να ανοίξει. Σε πρώτο άνοιγμα κάνει και 60-80 δεύτερα αλλα μόνο σε PC σε κινητό ανοίγει αμέσως.

Έχω συνδέσει cloudflare εδώ και καιρό άλλα δεν είδα καμιά διαφορά.

Από pc έχει 57.527s First Byte

1.jpg.1860c2a5533185e48109407d1af150b6.jpg

Από κινητό 1.856s (πάλι αρκετό αλλά ανεκτό)

2.jpg.350058959adbee835c1b5ef63dad9308.jpg

Πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω για να το διορθώσω.. φταίει ο σέρβερ;

Περιμένω το input σας! Ευχαριστώ!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μιλώντας τελείως υποθετικά, μιας και δε μπορώ να πω κάτι με σιγουριά αν δεν κάνω τα test εγώ:
1) Δεν έχει σχέση το desktop/mobile, πιθανότερο είναι να επηρεάζεται λόγω τοποθεσίας του server. Δηλαδή στην 1η περίπτωση γίνεται το τεστ από Ολλανδία, στη 2η περίπτωση είναι από ΗΠΑ.
2) Υποψιάζομαι ότι έχεις ένα πάρα πολή φτηνό hosting plan, το οποίο απενεργοποιεί το site σου όταν δεν έχει κίνηση για να διαθέσει τα resources στα υπόλοιπα site που hostarei, με αποτέλεσμα, την πρώτη φορά που το επισκέπτεσαι να κάνει αρκετή ώρα μέχρι να ξεκινήσει, αλλά μετά πάει αρκετά πιο γρήγορα μέχρι να ξανααδρανοποιηθεί. Αυτό μπορείς να το διαπιστώσεις αν κάνεις το ίδιο τεστ 2 φορές και τα αποτελέσματα έχουν μεγάλη διαφορά μεταξύ τους.

Αν επαναλάβεις αρκετές φορές τα ίδια test, παίρνεις σταθερά τα ίδια αποτελέσματα με τα παραπάνω;

Επεξ/σία από vadou
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, vadou είπε

Μιλώντας τελείως υποθετικά, μιας και δε μπορώ να πω κάτι με σιγουριά αν δεν κάνω τα test εγώ:
1) Δεν έχει σχέση το desktop/mobile, πιθανότερο είναι να επηρεάζεται λόγω τοποθεσίας του server. Δηλαδή στην 1η περίπτωση γίνεται το τεστ από Ολλανδία, στη 2η περίπτωση είναι από ΗΠΑ.
2) Υποψιάζομαι ότι έχεις ένα πάρα πολή φτηνό hosting plan, το οποίο απενεργοποιεί το site σου όταν δεν έχει κίνηση για να διαθέσει τα resources στα υπόλοιπα site που hostarei, με αποτέλεσμα, την πρώτη φορά που το επισκέπτεσαι να κάνει αρκετή ώρα μέχρι να ξεκινήσει, αλλά μετά πάει αρκετά πιο γρήγορα μέχρι να ξανααδρανοποιηθεί. Αυτό μπορείς να το διαπιστώσεις αν κάνεις το ίδιο τεστ 2 φορές και τα αποτελέσματα έχουν μεγάλη διαφορά μεταξύ τους.

Αν επαναλάβεις αρκετές φορές τα ίδια test, παίρνεις σταθερά τα ίδια αποτελέσματα με τα παραπάνω;

Καλησπέρα την διαφορά την βλέπω και εγώ! στο κινητό φορτώνει αμέσως, σε όλα τα κινητά, καιρό τώρα που υπάρχει το πρόβλημα. στα pc κάνει σίγουρα λεπτό!

Είμαι σε ελληνική εταιρεία δεν ξέρω αν επιτρέπεται να πω το όνομα, οκ δεν είναι και πολύ ακριβό είναι 53 ευρώ τον χρόνο.

Όσες φορές και αν κάνω το τεστ βγάζει τους ίδιους χρόνους.. :(

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το κινητό συνδέεται με Wifi ή 4G/LTE; 

Τα δίκτυα 4G έχουν την δικιά τους caching strategy και αυτό θα εξηγούσε γιατί φορτώνει ποιο γρήγορα στο κινητό. Δοκίμασε λοιπόν αν ο τρόπος σύνδεσης του κινητού (Wifi ή 4G/LTE) επηρεάζει την ταχύτητα.

Επεξ/σία από ajaxmonkey4hire
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ajaxmonkey4hire είπε

Το κινητό συνδέεται με Wifi ή 4G/LTE; 

Τα δίκτυα 4G έχουν την δικιά τους caching strategy και αυτό θα εξηγούσε γιατί φορτώνει ποιο γρήγορα στο κινητό. Δοκίμασε λοιπόν αν ο τρόπος σύνδεσης του κινητού (Wifi ή 4G/LTE) επηρεάζει την ταχύτητα.

Και στο ίδιο wifi με το pc τα ίδια αποτελέσματα.

και σε 4g/3g και σε wifi φορτώνει το ίδιο από κινητό..

Με 4g tethering σε laptop πάλι 1 λεπτό κάνει!!

Δημοσ.
16 ώρες πριν, ajaxmonkey4hire είπε

Δοκίμασες στο desktop με mobile emulator;

Θα το δοκιμάσω και αυτό και θα γράψω τα αποτελέσματα..

7 ώρες πριν, vadou είπε

Αν θέλεις στείλε μου το site σου, να δω μήπως μπορώ να καταλάβω κάτι περισσότερο από τα screenshots.

Ναι βέβαια είναι το http://diavlos924.gr

Thanks

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από San/Antonio TX φορτώνει με TTFB ~2.5 δευτερόλεπτα, καμία διαφορά στην ταχύτητα μεταξύ mobile και desktop.

Επεξ/σία από ajaxmonkey4hire
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, ajaxmonkey4hire είπε

Από San/Antonio TX φορτώνει με TTFB ~2.5 δευτερόλεπτα, καμία διαφορά στην ταχύτητα μεταξύ mobile και desktop. 

Τώρα και εδώ φορτώνει!! θα τρελαθώ και στα τεστ κάνει 2 δεύτερα.

Απίστευτο! το πρόβλημα υπάρχει μήνες!

Δημοσ.

Εμένα η Cloudflare μου το στέλνει από :

"ip": "104.27.187.15",
  "country": "US",
  "loc": "37.7510,-97.8220",
  "org": "AS13335 Cloudflare, Inc."

Θα έλεγα ότι το πρόβλημα ήταν με την Cloudflare. Ίσως να σε είχε "παρκαρισμένο".

Δημοσ.

Ξέρεις τι, είχα θέμα πριν βάλω το cloudflare, και το έβαλα μήπως και έχω καλύτερες ταχύτητες.

Πριν για κάποιο λόγο συνέλθει σήμερα, τα emulator σε pc το iphone φόρτωνε και το android έκανε λεπτό πάλι.

Δεν ξέρω τι παίζει πραγματικά χαχα

Δημοσ.

Η διαφορά στην ταχύτητα μεταξύ pc, android, iphone είναι το μυστήριο... Όπως και να έχει,  εγώ δεν είδα κανένα πρόβλημα. Πάντα μου το έβγαζε σε 2 - 3 δευτερόλεπτα.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, ajaxmonkey4hire είπε

Η διαφορά στην ταχύτητα μεταξύ pc, android, iphone είναι το μυστήριο... Όπως και να έχει,  εγώ δεν είδα κανένα πρόβλημα. Πάντα μου το έβγαζε σε 2 - 3 δευτερόλεπτα.

Μεγάλο μυστήριο!

Το θέμα είναι ότι τώρα και εμένα μου το βγάζει σε 2-4'' θα το παρατηρήσω μέχρι το βράδυ αν αλλάξει πάλι κάτι ή αύριο το πρωί.

Μήνες ολόκληρους υπήρχε πρόβλημα και άνοιγε μόνο από κινητό γρήγορα.

Τώρα να μου πεις μπορεί να έφτιαχνε και να χαλούσε πάλι και να μην το κατάλαβα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...