Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, blanka είπε

Έχουν το δέρμα καρχαρία για να διώχνουν το νερο ποιο γρήγορα.

Σιγά μην έχουν και δεινόσαυρου! :P
Απλά η uniroyal το εξομοιώνει (και καλά).

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, Stamer είπε

Εννοείται κάνουμε κουβέντα, γι'αυτό είναι το thread. Dunlop και toyo δεν έχω βάλει ποτέ, οπότε δεν έχω άποψη. Pilot sport είχα βάλει πάλι σε μικρό παλιά, δεν με ενθουσίασε ιδιαίτερα, ούτε με χάλασε. Γενικά και μένα με ενδιαφέρει η συμπεριφορά στο νερό πολύ. Αλλά το michelin primacy 3 που έχω συμπεριφέρεται καλύτερα από το rainsport 3 στο νερό (πολύ καλό και στο νερό και στο στεγνό). Μπορεί να είναι και θέμα αυτοκινήτου γενικότερα, δεν ξέρω. Με τα rainsport 2 θυμάμαι ένιωθα άτρωτος στο νερό (που λέει ο λόγος), δεν φοβόμουν τίποτα, είναι το καλύτερο λάστιχο που είχα ποτέ σε βροχή. Με τα 3 φοβόμουν πολλές φορές και γενικά σπινιάραν για ψήλου πήδημα.

Γενικά όλα τα παραπάνω που αναφέραμε καλά λάστιχα είναι. Απο εκεί και πέρα πρέπει να υπάρχει σύνεση με ότι λάστιχο κι αν έχουμε.

συμφωνω απολυτα, και παντα προσοχη σε οτι κανουμε

42 λεπτά πριν, blanka είπε

κι εγω φοράω τα rainsprot 3 και μπορώ να επιβεβαιώσω ότι είναι πολύ καλό λάστιχο!

Έχουν το δέρμα καρχαρία για να διώχνουν το νερο ποιο γρήγορα.

Τα έχω κοντά στα 4 χρόνια , οπου κάθε χρόνο τον χειμώνα(3-4 μήνες) τα άλλαζα με χειμερινά.

Το φοβερό είναι ότι μπορεί να είναι 4 χρόνων και να το δείχνουν λίγο στο στεγνό δρόμο (ΟΚ δεν πιάνουν σα καινούρια) , όταν βρέχει, μεταμορφωνονται σε καινούρια! δεν ξέρω τι συμβαίνει αλλά με το νερο σαν να βελτιώνονται - αναγεννουνται !

Σε τρελές νερολακούβες στον περιφεριακο Θεσσαλονικης με 100χλμ/ω καταλαβαίνεις ότι πέρασες απο λίμνη μόνο απο τον ήχο . με τα kleber που είχα πριν , ένιωθα επιβραδυνση και αίσθηση στο τιμόνι. Τα Uniroyal δεν καταλαβαίνουν τίποτα απο νερό.

και αλλος ενας απο την Θεσσαλονικη, ο περιφερειακος και εαν ειναι νεροτσουλιθρα........

βασικα γενικα προς ολους και παντα και για μενα τον ιδιο.

οτι και να εχεις οσο γρηγορο η αργο ειναι, πρεπει να ξερεις οτι σταματαει, ειδικα οταν ειναι αναγκη, οποτε και ας εινια κανα 20-50αρικο παραπανω αλλα τα λαστιχα να σταματανε και να κρατανε και σε απλες συνθηκες και σε πιο πιεστικες ως προς το λαστιχο. και δευτερευον αλλα εξισου σημαντικο τα φρενα, παντα να ειναι σε καλη κατασταση.

αν και ειμαι λαθος ατομο για αυτη την συζητηση μαλλον γιατι εγω προσωπικα τα θελω ολα οσο πιο καλα και σωστα γινεται, και ας τρωει χρονο και χρημα ολο αυτο )))

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως εγώ ξεκίνησα αυτό το thread με αφορμή τα barkley που με ρωτούσε κάποιος αλλά γενικά και εγώ κατά καιρούς προβληματίζομαι σχετικά με τα λάστιχα. Οφείλω να ομολογήσω οτι τυφλά πηγαίνω (σχεδόν τυφλά, εμπειρικά πλέον ξέρω ποιά με ικανοποιούν από αυτά που έχω δοκιμάσει) πάντα σε "καλά" brand χωρίς να έχω όμως πραγματικά επιχειρήματα εναντίον κάποιας άλλης "υποδεέστερης" μάρκας. Παπαγαλίζω και εγώ οτι το ένα κινέζικο, το άλλο είναι της θυγατρικής της τάδε κ.λ.π. Απλά ακολουθώ το κλασσικό "οτι δίνεις παίρνεις".

• Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Stamer είπε

Πάντως εγώ ξεκίνησα αυτό το thread με αφορμή τα barkley που με ρωτούσε κάποιος αλλά γενικά και εγώ κατά καιρούς προβληματίζομαι σχετικά με τα λάστιχα. Οφείλω να ομολογήσω οτι τυφλά πηγαίνω (σχεδόν τυφλά, εμπειρικά πλέον ξέρω ποιά με ικανοποιούν από αυτά που έχω δοκιμάσει) πάντα σε "καλά" brand χωρίς να έχω όμως πραγματικά επιχειρήματα εναντίον κάποιας άλλης "υποδεέστερης" μάρκας. Παπαγαλίζω και εγώ οτι το ένα κινέζικο, το άλλο είναι της θυγατρικής της τάδε κ.λ.π. Απλά ακολουθώ το κλασσικό "οτι δίνεις παίρνεις".

πανω κατω το γιδιο,

αλλα ποτε ΜΑ ποτε μην βαλετε cormoran! ΑΧΡΗΣΤΑ! :-D

Δημοσ.

Κατά την άποψη μου δεν αξίζει να πειραματιστεί κάποιος με κινεζικά λάστιχα γιατί η διαφορά με τις επώνυμες ( Uniroyal kumho falken κτλ) και όχι premium μάρκες είναι 30-50€.

Στα αμάξια που κάνω ταξίδια ή θέλω λίγο περισσότερο παιχνίδι βάζω σχεδόν πάντα pirelli ενώ πχ στο αμάξι της γυναίκας μου που κάνει 3 χλμ την ημέρα μέσα στην πόλη και δεν θα πάει σχεδόν ποτέ πάνω από 70 βάλαμε vredestein γιατί σε αυτές τις ταχύτητες ούτε οικονομία στο καύσιμο θα δεις ποτέ ούτε διαφορά σε θόρυβο για να αξίζει να βάλεις κάτι καλύτερο. Κινεζικα θα έβαζα μόνο για drift να τα λιώσω σε μια μέρα ή αν είχα κανένα μικρό πόλης με χάλια λάστιχα που θα ήθελα να το πουλήσω 😛 

Δημοσ.

Επίσης αν το λάστιχο έχει ακόμη πέλμα το κρατάμε κι ας έχουν περάσει τα χρόνια του. Φίλος βρήκε hankook δεκαετίας μεταχειρισμένα και το πέλμα δεν έχει καν ραγάδες. Επίσης αν δεν τρέχουμε ή κυκλοφορούμε σε χαμηλές ταχύτητες μπορούμε να κρατήσουμε τα ελαστικά μέχρι να δούμε τα λινά να βγαίνουν στο πέλμα, αλλιώς δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, De@th L0rd είπε

Επίσης αν το λάστιχο έχει ακόμη πέλμα το κρατάμε κι ας έχουν περάσει τα χρόνια του. Φίλος βρήκε hankook δεκαετίας μεταχειρισμένα και το πέλμα δεν έχει καν ραγάδες. Επίσης αν δεν τρέχουμε ή κυκλοφορούμε σε χαμηλές ταχύτητες μπορούμε να κρατήσουμε τα ελαστικά μέχρι να δούμε τα λινά να βγαίνουν στο πέλμα, αλλιώς δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

stock-vector-respect-brush-lettering-vector-illustration-design-template-494806801.jpg

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...