Stamer Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Τα γνωρίζετε; Μου έχουν πει οτι είναι καλά. Ή μάλλον οτι είναι VFM για να το θέσουμε καλύτερα.
Stamer Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Νομίζω σε γκολφ (αν θυμάμαι καλά). Αλλά τι σημασία έχει. Προφανώς κάποια λάστιχα κάθονται καλύτερα σε κάποια αμάξια αλλά η ερώτηση είναι γενική όσο αφορά την ποιότητά τους.
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Κινέζικα είναι,μην περιμένεις ποιότητα απο ling long λάστιχα.
panoc Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Ασε τα αμφιβολου ποιοτητας ελαστικα στην ακρη και βαλε πρωτα την ασφαλεια σου. Εαν θες κατι οικονομικο και καλο κοιτα σε falken 914, uniroyal rainexprert 3, toyo cf2.
alkis13 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Με αυτους τους δρομους, με αυτη τη ποιοτητα ασφαλτου, με αυτους τους οδηγους, κινεζικα λαστιχα. VFM στα ελαστικά σημαίνει όταν το χρειαστείς να το έχεις. Δηλαδη στο αποτομο φρεναρισμα, στα νερα, στη στροφη να αντεξει. Τι να κανει 200€ και να σου φυγει σε μια στροφη και να πας στο αμαξι για παλιοσιδερα, τι να κανει 400€ και τη στροφη που πηρες να μη την καταλαβες καν. Το vfm θα το κανεις στην ασφαλεια σε καποια ιντερνετικη αξιοπιστη, σε ερευνα τιμων για το ΚΤΕΟ, στο μηχανικο σου, και στο φιναλε σε εγκατασταση φυσικου αεριου ή υγραεριου στο αυτοκινητο.ΟΧΙ στα ελαστικά. Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2018 από alkis13
Stamer Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, panoc είπε Ασε τα αμφιβολου ποιοτητας ελαστικα στην ακρη και βαλε πρωτα την ασφαλεια σου. Εαν θες κατι οικονομικο και καλο κοιτα σε falken 914, uniroyal rainexprert 3, toyo cf2. Εγω προσωπικά δεν βάζω τίποτα από αυτά, βάζω michelin primacy συνήθως. Για άλλον που δεν έβρισκε πληροφορίες για τα συγκεκριμμένα ρώτησα. Πάντως... όσο αφορά τα uniroyal... Τα rainexpert 2 που τα είχα σε golf, ήταν τέλεια! Τα rainexpert 3 που τα έβαλα πάλι στο ίδιο, ήταν μάπα! Και έχω βρει άπειρο κόσμο που όντως με τα 3 δεν ήταν ικανοποιημένος.
kage Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Βαλε δοσεις και παρε μονο απο τις γνωστες... δεν υπαρχει κανενα vfm οταν τρακαρεις ή πεθάνεις για 100ε διαφορα...
bezan Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 εγω φοραω τα uniroyal rainsport3 , κλασης ανωτερα απο παρα μα παρα πολλα λαστιχα
Stamer Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, bezan είπε εγω φοραω τα uniroyal rainsport3 , κλασης ανωτερα απο παρα μα παρα πολλα λαστιχα Δεν θέλω καν να σκέφτομαι τι λάστιχα έβαζες πριν από αυτά αμα σου φαίνονται τόσο καλά Αν και για να είμαι δίκαιος με τα rainsport 3, στην βροχή ήταν καλά σαν τα rainsport 2. Αλλά μόνο στην βροχή, αυτό ήταν το θέμα.
bezan Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, Stamer είπε Δεν θέλω καν να σκέφτομαι τι λάστιχα έβαζες πριν από αυτά αμα σου φαίνονται τόσο καλά Αν και για να είμαι δίκαιος με τα rainsport 3, στην βροχή ήταν καλά σαν τα rainsport 2. Αλλά μόνο στην βροχή, αυτό ήταν το θέμα. σε χρονολογικη σειρα φιλε μου εχω δουλεψει την τελευταια 5αετια dunlop sp sport 3000 & 4000 toyo T1R michelin pilot sport 3 τα τελευταια που ειναι τωρα τα uniroyal rainsport 3 ειναι τα πιο σωστα προς το παρον πανω στο αμαξι μου, γιατι το λεω, και θεωρητικα θα συμφωνησεις μαζι μου, εαν βαζω την ασφαλεια πρωτα και το κινδυνο ο οποιος ειναι περισσοτερο στο νερο και λιγοτερο στην ασφαλτο τοτε τα πααπανω ειναι τα πιο σωστα λαστιχα, εγω προσωπικα νιωθω περισσοτερη ανασφαλεια στο βρεγμενο στους αχρηστους δρομους που εχουμε, και ακομα περισσοτερη ανασφαλεια απο τους γυρω μου οδηγους, οποτε εκει που μεχρι τωρα δεν με προδωσε αυτο το λαστιχο, το τεστ νταιβ του το εκανα χειμονα απο θεσσαλονικη κωσταντινουπολη, τραπεζουντα, τυφλιδα, και πισω, σε εναν μηνα 6000 κ κατι κμ, στην επιστροφη ειχα και χιονονερο στον δρομο. το καλοκαιρι δε, δεν ειναι τοσο καλο οσο το pilot sport 3 αλλα, και παλι μεχρι τωρα δεν με εχει προδωσει μεχρι στιγμης, το αυτοκινητο το τρεχω, πολυ. ναι μεν εχει και αμορτισερ φτιαχτα για αυτο το αμαξι και ελατηρια και τα χιλιομετρα που πηγαινω συνηθως το δουλευουν ολο το συνολο λαστιχο ελατηριο βαρος αυτοκινητου, και το τρωει το λαστιχο, κοντα τωρα στις 30000 π μ εχει βγαλει θελει αλλαγη, αλλα δεν προλαβαινει ουτε να ξεραθει και ουτε να παλιωσει. σε πολλα χιλιομετρα παλι σε στροφη η στροφες εαν εχουν ζεσταθει και οταν υπαρχει η υποστροφη και παλι ειναι πληρως ελεγχομενη χωρις να μαγουλιαζει το λαστιχο αλλα και χωρις να ειναι σταθερο σαν ρουλεμαν πανω στην ζαντα "dunlop" που εαν εφυγε εφυγε, αντε να το μαζεψεις. και παντα φυσικα να εχουμε και το κεφαλι γεματο και να ξερουμε τι κανουμε. γιατι πρωτα αυτο! η ζαντα και τα μεγεθη για τα οποια μαλαω ειναι 195/50/15, σε Delta 836 του 97', 1600cc παντα φυλικα και συζητηση να γινεται, σορρυ και για τυχον κομενες προτασεις μιας και ειμαι στην δουλεια και τα διαλλειματα μου ειναι μικρα
Stamer Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Εννοείται κάνουμε κουβέντα, γι'αυτό είναι το thread. Dunlop και toyo δεν έχω βάλει ποτέ, οπότε δεν έχω άποψη. Pilot sport είχα βάλει πάλι σε μικρό παλιά, δεν με ενθουσίασε ιδιαίτερα, ούτε με χάλασε. Γενικά και μένα με ενδιαφέρει η συμπεριφορά στο νερό πολύ. Αλλά το michelin primacy 3 που έχω συμπεριφέρεται καλύτερα από το rainsport 3 στο νερό (πολύ καλό και στο νερό και στο στεγνό). Μπορεί να είναι και θέμα αυτοκινήτου γενικότερα, δεν ξέρω. Με τα rainsport 2 θυμάμαι ένιωθα άτρωτος στο νερό (που λέει ο λόγος), δεν φοβόμουν τίποτα, είναι το καλύτερο λάστιχο που είχα ποτέ σε βροχή. Με τα 3 φοβόμουν πολλές φορές και γενικά σπινιάραν για ψήλου πήδημα. Γενικά όλα τα παραπάνω που αναφέραμε καλά λάστιχα είναι. Απο εκεί και πέρα πρέπει να υπάρχει σύνεση με ότι λάστιχο κι αν έχουμε. 1
blanka Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) κι εγω φοράω τα rainsprot 3 και μπορώ να επιβεβαιώσω ότι είναι πολύ καλό λάστιχο! Έχουν το δέρμα καρχαρία για να διώχνουν το νερο ποιο γρήγορα. Τα έχω κοντά στα 4 χρόνια , οπου κάθε χρόνο τον χειμώνα(3-4 μήνες) τα άλλαζα με χειμερινά. Το φοβερό είναι ότι μπορεί να είναι 4 χρόνων και να το δείχνουν λίγο στο στεγνό δρόμο (ΟΚ δεν πιάνουν σα καινούρια) , όταν βρέχει, μεταμορφωνονται σε καινούρια! δεν ξέρω τι συμβαίνει αλλά με το νερο σαν να βελτιώνονται - αναγεννουνται ! Σε τρελές νερολακούβες στον περιφεριακο Θεσσαλονικης με 100χλμ/ω καταλαβαίνεις ότι πέρασες απο λίμνη μόνο απο τον ήχο . με τα kleber που είχα πριν , ένιωθα επιβραδυνση και αίσθηση στο τιμόνι. Τα Uniroyal δεν καταλαβαίνουν τίποτα απο νερό. Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2018 από blanka
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα