Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ετσι δωσε πονο ... κατι αναλογο περιμενουμε και απο την κονσολα της ms για να εχουμε καλο ανταγωνισμο 

Mε λιγα λογια σε μερικα χρονια θα εχουμε την  οριστικη ταφοπλακα των pc , κοινως θα τα στειλουν για τσαι και βρουβες  

Ειναι φως φαναρι οτι η κυριαρχια των κοσνολων στα παιχνιδια ειναι αδιαμφισβιτητη, τα θυματα που σκανε 1000 και 1500 σε αχρηστες καρτες και hardware θα εκλειψουν 

Βλεπω οτι οι τιμες και των CPU πηραν την ανιουσα δεν βαλανε μυαλο ακομα και συνεχιζουν στο ιδιο μοτοβο 

Αφηστε λοιπον τους νεκρους να προχωρουν  , που θα φτασουν αραγε;.

Επεξ/σία από 7700K
  • Απαντ. 125
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

στα 500€ το 2020 το καλό που του θέλω να τρέχει 4K/60fps native σε high-ultra settings και όχι με uscale και βλακείες.....
και επιλογή για 120hz με drop τα settings δεν θα με χάλαγε 

Επεξ/σία από Zengar Zombolt
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρεαλιστικά στο PS5 θα έχουμε μίνιμουμ 1080 60fps και 4Κ 30fps σε όλα τα παιχνίδια.

Στα exclusives και σε κάποια ΑΑΑ θα υπάρχει επιλογή για true 4Κ 60fps. 

Ελπίζω σε κυκλοφορία Q4 2019 αν και είναι αρκετά πιθανό το Q1 2020. Εύχομαι όχι Q4 2020 γιατί θα γεράσουμε.

Επεξ/σία από whoever81
Δημοσ.

Ε καποια στιγμη πρεπει να σταματησει το αρμεγμα και οι κοροιδια στα PC.Aυτο αφορα ολους.Software-Hardware.

H μεγαλη μαγκια και εκει αξιζει η επενδυση σε μια κονσολα, εινα  οτι η Sony και καθε Sony βελτιωνει συνεχεια την εμπειρεια στο περασμα των χρονων.Η εταιρεια και οι προγραμματιστες λιωνουν και παιρνουν στο 100% των δυνατοτητων.Και αυτο ειναι κατι που σε κανει χαρουμενο.Ενω στα PC  το αντιθετο.Βγαζει η nvidia καινουργια σειρα και σκοτωνει τις προηγουμενες με τους οδηγους.Εχεις καρτα 3-4 χρονων, αλλα και αλλα υποσυστηματα και νιωθεις παρεισακτος-σκουπιδιαρης.Που πας βρε καραμητρο στο insomnia με το μπρικι.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, sinistargr είπε

πιστεύω ότι το ps4 έχει πολύ μελλον ακόμα μπροστά  του, εξάλλου η Sony βγάζει νέο ps κάθε 10 χρόνια σχεδόν, όσο για το xbox τι να πω το είχα και το πέταξα, δεν λέει μια κατά την γνώμη μου, άσε που ότι ειναι  microsoft δεν ειναι και πολύ εμπιστοσύνης, οπότε η Sony παίζει μπάλα μόνη τις, οπότε λογικά το κόβω κατά το 2022 να μας ερχεται εδώ το ps5, αφού έχει πρώτα ξεζουμιστεί το PS4, ας μην ξεχνάμε από το ps4 δεν εχουμε δει ακόμα σχεδόν τίποτα και ιδικά από το ps4 Pro οπότε εν αναμονή η εξελίξεις :)      

Βάλε μια τελεία ρε φίλε, πάρε μια ανάσα. Θα μας τα πεις όλα, μην αγχώνεσαι 

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
4 hours ago, DarthGRE said:

Έχεις ιδέα πως ακούγεται αυτό που λες ε? Να υποθέσω ότι η άνοδος της MS σαν εταιρεία θα σου κάνει κακό σαν gamer? Εκτός κι αν έχεις μετοχές στην Sony. 

Πολλά μου έχουν προσάψει στο παρόν forum, αλλά να μου πουν ότι έχω μετοχές στην Sony, πρώτη φορά! Αν διαβάσεις αυτά που γράφω γενικά, θα διαπιστώσεις ότι έχω όλες τις κονσόλες της τρέχουσας γενιάς και κράζω όλες τις εταιρείες για τα κακώς κείμενά τους, όπως επίσης τις επικροτώ για τις κινήσεις που εγώ κρίνω σωστές.

Αυτό που θα μου κάνει καλό σαν gamer θα είναι να γονατίσει η Sony την MS στα exclusives, για να αναγκαστεί να απαντήσει με ακόμα περισσότερα exclusives η MS και εγώ να μην έχω τι να πρωτοδιαλέξω για να παίξω. Ελπίζω να σε κάλυψα.

4 hours ago, logistoulis said:

εδώ δεν έχουν καταλάβει και οι ίδιοι τι θα κάνουν με τις γενιές τους ή με την ενοποιημένη τους πλατφόρμα , ή με το streaming ή γενικά. γενικά ψαρεύουν και ο,τι πιάσουν, το μόνο θετικό που ακούσαμε τελευταία από την ms είναι ότι αποφάσισε επιτέλους να ασχοληθεί πιο σοβαρά με δικούς της τίτλους, όλα τα υπόλοιπα νέα της είναι από αδιάφορα έως ενοχλητικά (κονσόλα χωρίς bluray πχ.. ) 

Διαφωνώ. Αν υπάρχει κάποιος που έχει πλάνο (πλέον) αυτή είναι η MS, όχι η Sony. Έχει φανεί περισσότερο από ποτέ στην παρούσα γενιά αυτό, το Playstation division κάνει την μία σπασμωδική κίνηση μετά την άλλη. Πρώτα κυκλοφορεί το PSV μόνο και μόνο για να το σκοτώσει, μετά κυκλοφορεί ένα mid-gen upgrade που δεν έχει ουσιαστικό λόγο ύπαρξης, μετά αγοράζει ένα ολόκληρο Gaikai για να το αφήσει να κάθεται δεν-ξέρω-κι-εγώ πόσα χρόνια, μετά κάνει μια Ε3 για να μας δείξει 4 games εκ των οποίων τα 3 θα βγουν κάποια στιγμή στο μέλλον, μετά δηλώνει ότι θα απέχει εντελώς από την επόμενη Ε3. Απ' όπου και να πιάσεις την Sony της τελευταίας πενταετίας βρωμάει πανικό από παντού. Τους έκατσε το απίστευτο λαχείο με την Ε3 του 2013 και με τον φαρσέρ που ονομάζεται Don Mattrick και αυτό είναι όλο. Φυσικά είναι και τα πολύ ποιοτικά exclusives της, αλλά αυτό δεν θα αρκεί από μόνο του στην επόμενη γενιά. Και για την ώρα δείχνουν να μην ξέρουν πως να διαχειριστούν την τεράστια επιτυχία του PS4 (ή για να είμαι ακριβέστερος, την τεράστια αποτυχία του X1).

Από την άλλη το XBOX division έχει φάει τόσο βαθιά το παλούκι στο πωπουδάκι του, που από το 2013 μέχρι και σήμερα χτίζουν το πλάνο τους, που για μένα είναι απολύτως κατανοητό. Σε καμία περίπτωση δεν «ψαρεύουν», είναι σαφέστατοι και απόλυτα ειλικρινείς σε αυτό που θέλουν να πετύχουν. Θέλουν να βάλουν το brand παντού. Και μάλλον θα το καταφέρουν.

Δημοσ.

Το μόνο που πηγάζει από αυτήν την είδηση είναι ότι η Sony στρώνει την κυκλοφορία του επόμενου συστήματος μέσω "διαρροών" όπως έχουμε ποια μάθει τις τελευταίες δεκαετίες. Είναι απλά μια αρχή από "πληροφορίες" που θα προκύψουν μελλοντικά και μέχρι το 2020 έχουμε δρόμο ακόμα.

Δημοσ.

Αν ισχυουν τελικα οι φημες και λανσαρουν 7 NM GPU πανω με 8 πυρηνο Ryzen  θα δουμε γραφικα στα exclusives περα απο καθε φαντασια 

Εδω χαζευουμε το god of war 4 σε μια πενιχρη 280 GTX και εναν επεξεργαστη jaguar της πυρκαγιας

• Confused 2
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Malthador είπε

Πολλά μου έχουν προσάψει στο παρόν forum, αλλά να μου πουν ότι έχω μετοχές στην Sony, πρώτη φορά! Αν διαβάσεις αυτά που γράφω γενικά, θα διαπιστώσεις ότι έχω όλες τις κονσόλες της τρέχουσας γενιάς και κράζω όλες τις εταιρείες για τα κακώς κείμενά τους, όπως επίσης τις επικροτώ για τις κινήσεις που εγώ κρίνω σωστές.

Με συγχωρείς αν κατάλαβα λάθος, ίσως και να μην βοήθησε η διατύπωση σου στο σχόλιο. 

• Like 2
Δημοσ.
9 ώρες πριν, vfragos είπε

Πάω στοίχημα ότι οι περισσότεροι εδώ μέσα αν τους βάλεις δίπλα δίπλα native 4k με checkerboard 4k δεν θα καταλάβουν διαφορά...

ένα από τα πολλά videos. φαίνεται η διαφορά χαλαρά στα textures και δεν το λέω μόνο λόγο του video. (τώρα αν αξίδει η διαφορά αυτή την διαφορά στην τιμή είναι άλλο θέμα).

Δημοσ.
13 ώρες πριν, firepc είπε

Νοεμβριο του 20

μονο στο PS5 αυτα

Αν βγουν και στο ps4, τι θα βγει να κανει το ps5?

καπως ετσι θα το δει η sony

Είχα την αίσθηση ότι και τα 3 games ήταν επιβεβαιωμένα για 2019 και ps4... άλλαξε κάτι?

Δημοσ.
3 ώρες πριν, 7700K είπε

Αν ισχυουν τελικα οι φημες και λανσαρουν 7 NM GPU πανω με 8 πυρηνο Ryzen  θα δουμε γραφικα στα exclusives περα απο καθε φαντασια 

Εδω χαζευουμε το god of war 4 σε μια πενιχρη 280 GTX και εναν επεξεργαστη jaguar της πυρκαγιας

Αφού δεν είναι καμία 4200Ti όλα καλά υποθέτω...

Δημοσ.
18 ώρες πριν, firepc είπε

Νοεμβριο του 20

μονο στο PS5 αυτα

Αν βγουν και στο ps4, τι θα βγει να κανει το ps5?

καπως ετσι θα το δει η sony

Αυτα τα παιχνιδια απο την στιγμη που ανακοινωθηκαν για το ps4 θα βγουν και στο ps4 και αρκετοι τα περιμενουν, δεν νομιζω να πει τετοιο ψεμμα στον κοσμο της και να ακυρωσει την εκδοση για ps4, να χασει τοσες πωλησεις εκει και να ξενερωσει τον κοσμο της. Στο ps5 θα βγαλει αλλα παιχνιδια δεν θα βασιζεται μονο σε αυτα, εξαλλου ps4 υπαρχει σε καθε σπιτι σχεδον δεν θα το στειλει στον ταφο με την μια αφου βγει το 5.

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 hours ago, Raiden5 said:

Αυτα τα παιχνιδια απο την στιγμη που ανακοινωθηκαν για το ps4 θα βγουν και στο ps4 και αρκετοι τα περιμενουν, δεν νομιζω να πει τετοιο ψεμμα στον κοσμο της και να ακυρωσει την εκδοση για ps4, να χασει τοσες πωλησεις εκει και να ξενερωσει τον κοσμο της.

Πιστεύω ότι τουλάχιστον τα Ghost of Tsushima και tLoU2 θα βγουν για PS4. Για το Death Stranding δεν είμαι και τόσο σίγουρος.Αν δεν κυκλοφορήσει κάποιο ανακοινωμένο game στο PS4 πάντως, δεν θα είναι η πρώτη φορά που κάνει κάτι τέτοιο η Sony (TLG π.χ.). Μιλάμε για την εταιρεία που έβγαλε ολόκληρη κονσόλα με μηδαμινό support, με μοναδικό σκοπό να το σκοτώσει πολύ λίγα χρόνια αργότερα, σιγά που θα κολώσει να ακυρώσει ένα game για το PS4 προκειμένου να κάνει δυνατότερο launch το PS5.

Επεξ/σία από Malthador

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...