Fotis13 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 15 λεπτά πριν, logistoulis είπε αλλά 4Κ με upscale και με το ζόρι 30αρι δεν θα παίξει αυτή τη φορά Kαλα αυτο ειναι σιγουρο ,αλλα δεν ειμαι τοσο σιγουρος για το 4κ 60 fps σε ολα ta games που ειναι το ζητουμενο για μενα .Το πιο πιθανο ειναι να γινει σε ορισμενα μονο οπως ειπες .
logistoulis Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, Fotis13 είπε Kαλα αυτο ειναι σιγουρο ,αλλα δεν ειμαι τοσο σιγουρος για το 4κ 60 fps σε ολα ta games που ειναι το ζητουμενο για μενα .Το πιο πιθανο ειναι να γινει σε ορισμενα μονο οπως ειπες . Ε πιο πολύ πουλάει το eye candy κακα τα ψέματα Κι εσύ τι θα προτιμούσες; Να έβλεπες συνέχεια παιχνίδια με έως γραφικά last of us remastered με 60 fps ή να έβλεπες και τα god of war σου Προφανώς το δεύτερο..
Fotis13 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, logistoulis είπε Ε πιο πολύ πουλάει το eye candy κακα τα ψέματα Κι εσύ τι θα προτιμούσες; Να έβλεπες συνέχεια παιχνίδια με έως γραφικά last of us remastered με 60 fps ή να έβλεπες και τα god of war σου Προφανώς το δεύτερο.. Εγω θα τα ηθελα και τα 2 χαχαχα .
Arkin Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, logistoulis είπε Ε πιο πολύ πουλάει το eye candy κακα τα ψέματα Κι εσύ τι θα προτιμούσες; Να έβλεπες συνέχεια παιχνίδια με έως γραφικά last of us remastered με 60 fps ή να έβλεπες και τα god of war σου Προφανώς το δεύτερο.. Eye candy με 60fps. Σε κονσολα δυσκολα ισως στο ps6.
vagelis81 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Επισημες πληροφοριες για τη κυκλοφορια του Ps5 δεν υπαρχουν ακομη.Προσωπικα απ τη μια θελω πολυ να κυκλοφορησει για να δω τις δυνατοτητες του,τα χαρακτηριστικα του κτλ και απ την αλλη μια πιθανη κυκλοφορια μεσα στο 19 θα εκανε το προσφατα αγορασμενο ps4 pro μου να χασει λιγο την αξια του στα δικα μου ματια παντα.Και εννοω οτι παντα θελεις αυτο το καλυτερο απ το δικο σου που κυκλοφορει και δε το χεις αγορασει.Μια απορια εχω σχετικα με τη κυκλοφορια οχι μονο του ps5 βασικα,αλλα για οποιανδηποτε κονσολα.Με ποια κριτηρια γινεται η επιλογη της ημερομηνιας κυκλοφοριας της στην αγορα,αλλα και των δυνατοτητων του οπως ο επεξεργαστης,η καρτα γραφικων κτλ.Ευχαριστω προκαταβολικα για τις απαντησεις
AntiCambeR Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Στις 22/11/2018 στις 10:39 ΜΜ, blanca12 είπε Je commence à me demander si ce remake sortira et s'il finira par sortir s'il fera autant d'années que moi 15 Lucky Patcher 9Apps VidMate
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα