Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, logistoulis είπε

αλλά 4Κ με upscale και με το ζόρι 30αρι δεν θα παίξει αυτή τη φορά 

Kαλα αυτο ειναι σιγουρο ,αλλα δεν ειμαι τοσο σιγουρος για το 4κ 60 fps  σε ολα  ta games  που ειναι το ζητουμενο για μενα .Το πιο πιθανο ειναι να γινει σε ορισμενα μονο οπως ειπες .

• Απαντ. 125
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Fotis13 είπε

Kαλα αυτο ειναι σιγουρο ,αλλα δεν ειμαι τοσο σιγουρος για το 4κ 60 fps  σε ολα  ta games  που ειναι το ζητουμενο για μενα .Το πιο πιθανο ειναι να γινει σε ορισμενα μονο οπως ειπες .

Ε πιο πολύ πουλάει το eye candy κακα τα ψέματα

Κι εσύ τι θα προτιμούσες; Να έβλεπες συνέχεια παιχνίδια με έως γραφικά last of us remastered με 60 fps ή να έβλεπες και τα god of war σου

Προφανώς το δεύτερο..

Δημοσ.
Μόλις τώρα, logistoulis είπε

Κι εσύ τι θα προτιμούσες; Να έβλεπες συνέχεια παιχνίδια με έως γραφικά last of us remastered με 60 fps ή να έβλεπες και τα god of war σου

Προφανώς το δεύτερο..

Εγω θα τα ηθελα και τα 2 χαχαχα .

Δημοσ.
1 ώρα πριν, logistoulis είπε

Προφανώς το δεύτερο..

Eye candy με 60fps. Σε κονσολα δυσκολα ισως στο ps6.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Επισημες πληροφοριες για τη κυκλοφορια του Ps5 δεν υπαρχουν ακομη.Προσωπικα απ τη μια θελω πολυ να κυκλοφορησει για να δω τις δυνατοτητες του,τα χαρακτηριστικα του κτλ και απ την αλλη μια πιθανη κυκλοφορια μεσα στο 19 θα εκανε το προσφατα αγορασμενο ps4 pro μου να χασει λιγο την αξια του στα δικα μου ματια παντα.Και εννοω οτι παντα θελεις αυτο το καλυτερο απ το δικο σου που κυκλοφορει και δε το χεις αγορασει.Μια απορια εχω σχετικα με τη κυκλοφορια οχι μονο του ps5 βασικα,αλλα για οποιανδηποτε κονσολα.Με ποια κριτηρια γινεται η επιλογη της ημερομηνιας  κυκλοφοριας της στην αγορα,αλλα και των δυνατοτητων του οπως ο επεξεργαστης,η καρτα γραφικων κτλ.Ευχαριστω προκαταβολικα για τις απαντησεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...